Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

oi, bet jau kaip išvystėt tą temą biggrin.gif aš asmeniškai net neatkreipiau dėmesio į Agos pastebėjimą dėl tautybės...nors irgi nesu lietuvė. tiesiog nemanau, kad tuo pasakymu buvo norėta įžeist, nereikia taip reaguot rolleyes.gif

VikaPika, nežinau, gal čia reklamą pavarysiu biggrin.gif aš albumą užsakinėjau iš Mėlynos Paukštės. O popierius dar yra senasnaujas, berods ir artmanijoj mačiau ax.gif
Atsakyti
aš asmeniškai net neatkreipiau dėmesio į Agos pastebėjimą dėl tautybės...nors irgi nesu lietuvė. tiesiog nemanau, kad tuo pasakymu buvo norėta įžeist,

as pirma pastebejau Agos posta pries Nutellinos atsakyma, ir man paciai pasirode keista kam cia ta tautybe ji pakiso g.gif , tai nenustebbau kad nutellina taip atsake.
Bet neabejoju kad Aga tikrai nenorejo jos izeisti...tik vyko toks neusipratimas, ir gi daznai taip buna kad kai ka pasakai, zmogus visai kitaip supranta mirksiukas.gif
Atsakyti
Baikit, merginos - niekas čia neįsižeidė. Buvo komentaras ir buvo mano asmeninis pastebėjimas dėl jo. Geriau kalbame apie SB - juk tai tikras stebuklas 4u.gif Ne visi rankdarbiai turi tokią praktinę naudą ir plius suteikia tookį emocinį malonumą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nutellina: 28 lapkričio 2007 - 16:00
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 23, 17:25)
o dar radau vieną parduotuvė, kuri priekiauja labai gražių popierių, skirtų rankdarbiams.

Nutellina, gal išduotum paslaptį ir pasakytum, kas tai per parduotuvė??? Labai, labai aktualu. construction.gif

P.S. Sorry, paskubėjau paklaust, o po to perskaičiau viską, kas buvo toliau parašyta, ir jau žinau atsakymą. doh.gif biggrin.gif
Reziumuoju kitoms: "Žaislų karalystė" netoli "laisvės" - buvau ten, bet tuomet nemačiau popieriaus, et. doh.gif
Ir VCUP 5 aukštas. biggrin.gif
Ačiū, kad dalinates savo darbukais ir patarimais. aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 28 lapkričio 2007 - 21:07
g.gif zirafos sese, gal blogai pažiūrėjai Žaislų karalystei? Ten stendas su popierium yra beveik prie lango.... Ne taip seniai buvau užsukus - tikrai buvo.. blink.gif
O del VCUP 5 aukšto (Hobi centras lyg tai vadinasi) - aš sakiau, kad ten pilna visokių priedų, kuriuos galima irgi panaudoti SB darbeliams. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 11 28, 16:56)
Bet gi nerašiau, kad tie blizgučiai ar tamsumas blogai ir negražu? Arba, kad tas įžvelgiamas rusų stilius blogai arba negražu ir be ryšio g.gif Kaip tik gal reik džiaugtis, kad darbeliai turi kažkokį savitą stilių, bent jau mano nuomone. O blizgučius pati mėgstu ir visur kraunu, ir vyras mano rusas, ir pavardė mano rusiška ax.gif Taip, kad čia iš nieko gavos belekas. Nieko čia nenorėjau nei įžeisti, nei iškritikuoti, o ir pagyriau, kad kruopštus darbelis. Kodėl nieks neįsižeidė kaip kitų komentavom darbelius, kad tas netinka, ar anas g.gif

nu baikit mergaites...tikrai jau bobu turgus daros visi prie zodziu kabinejas mano nuomone
1. jei bijot kritikos dekit savo darbus i pagyru puoda, ten tik visi giria ir liaupsina
2.kritika yra super gerai nes leidzia tobulet. kai as ikeliu darba nelaukiu kol visi puls ji girti, nes pati zinau kad viskas grazu ir gerai. as laukiu kol man pasakys kas ne taip ir kokiu klaidu galeciau kita karta isvengti ir pastebet
3. siuo konkreciu atveju, galima buvo pajausti uzuomena i tautybe, bet ja negatyviai turetu priimt zmones del jos kompleksuojantys, arba kaiptik agos pasisakyma suprast kaip darbo ivertinima, nes darbe atsiskleide kurejo pasaulis.

taiva cia buvo mano nuomone, kuri gali ir nesutapt su jusu ...bet tai ka padarysi...
4u.gif
Atsakyti
Tikros sm diskusijos lotuliukas.gif Visose temose anksciau ar veliau vis kyla kazkas tokio ax.gif

O as dabar bandau zaisti su kalkem ir chipboard. Man labai patinka kai buna krastai apdirbti. Bet pokolkas nelabai iseina graziai nudildinti blush2.gif O ir graziai su kalkem apdirbti neiseina... Tai vis issikerpu koky apskritima arba kvadrata ir zulinu... lotuliukas.gif
Atsakyti
niu niekaip nesuprantu kas tas chipboard verysad.gif žinau čia kažkada kalbėjot, bet gal galit man vištelei paaiškint nuo A iki Ž kas čia ir kam tos kalkės ir kaip paskui atrodo blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Va radau pavyzdukų ale kaip daroma g.gif
user posted image

http://photos3.meetu...res_959535.jpeg
Atsakyti
aaaaaaa, va kas čia per dalykas, dabar aiškiau. Kažkur mačiau kaip daryt, tik kaip dabar rast doh.gif
Atsakyti
Gal tai padės...

user posted image
Atsakyti
kam tos kalkės ir kaip paskui atrodo blush2.gif blush2.gif blush2.gif

kalkes naudojamos lapu kampucius paspalvint arba net su traferatais,
user posted image
user posted image
bet...teisybe pasakius tai populiarumas ju numires, isejo is mados juos naudot. Vietoj kalkiu
naudoja rasalus spalvuotus pasendint ir padazyt puslapiu kampus.
tokius....
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 29 lapkričio 2007 - 15:19