Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

tu eik pailsėti,o tai iki konkurso visai nusigaluosi doh.gif

4u.gif
Diena negaliu ilsetis kadangi abu vaikai lyg specialiai tuo paciu laiku niekad pietu nemiega...nu ir nakti jie kas kelias valandas keliasi. Bet naktimis turiu kelias minutes laisvo laiko. Pripratau nemiegot ir tapau naktine peleda.
Papildyta:
QUOTE(sizike @ 2007 11 27, 16:54)
Lachese, o kokio dydžio tie lapai? išmatavimai kokie?  g.gif

12"x12"= 30,48cmx30,48cm...nebent Lachese juos sukarpys kad daugiau parduot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 28 lapkričio 2007 - 00:00
doh.gif na jau ir sugalvojai,net man tokios mintys neateitų,nors aš galvota smile.gif tongue.gif

Atsakyti
ačiū už atsakymą aciuks.gif ar dar laisvi iš pirmos nuotraukos tas žydras? iš antros nuotraukos su rožinėm ir oranžinėm gėlytėm (pilkam fone)? ir dar tie mėlyni ir oranžiniai popieriai su taškiukais? ax.gif priglobčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 28 lapkričio 2007 - 00:09
įtariu visi tavo pasirinkti yra,tik man neaišku,kuris iš pirmos ir antros nuotraukos tau patiko,parašyk nuo kairės kuris pagal eilę. Pilko fono nėra,tik žydras abiejuose su morkinėm gėlėm,tik vat kuriom,nes du tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 27, 17:02)
doh.gif  na jau ir sugalvojai,net man tokios mintys neateitų,nors aš galvota smile.gif  tongue.gif

tik juokauju. cia SM perfumerijos subforume skaiciau kai prekiauja ampuole atskiestais kvepalais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O komentaru tavo žodžius palaikyčiau, jei pasakytų šiaip, kad tau nepatinka tamsūs fonai ir blizgučiai

Nutellina prajuokino mane si visa situacija Agos apie rusu numatyta megima viska kas blizgancio ir tamsaus....sedziu dabar prie konkursu darbeliu ir viename puslapyje panaudoju gryna gintara gelyciu vidury...norint turet SB "lietuviska" stiliu, imesk gintaro i savo puslapius lotuliukas.gif tongue.gif ...nors as taip bandau nesuamerikonet lotuliukas.gif
Atsakyti
AVEDA, nu tavo irgi tikrai matos, kad ne Lietuvėlėj gyveni, mes tokių gėrių nėsapnuot nesapnuojam ax.gif Aišku ir užrašai išduoda.
Bet tas stilius, nesvarbu koks jis, rusiškas , ar lietuviškas, ar barbiškas yra normolu ir gražu thumbup.gif , tik nereikia įsižeidinėti ax.gif
Atsakyti
sweikos, papasakokit man tundrai kaip tiksliau is kur galima atsisiust visa ta popieriu ir albuma scrapbookingui?kaip tas albumas atrodo?kaip suprantu lt jo nei popieriaus gaut negalima?kiek kainuoja parsisiuntimas?gal kuri jau siuntet gal galit patart?

isanksto dekoju
Atsakyti
Nieks čia niekam neliepia lietuvint ar amerikonint juk g.gif

as nieko cia neizeidineju, bet su kiekvienu tavo postu man tavo zodziai uzkimba kad tu labai kategoriskai ziuri i SB ir aplamai i zmogaus meno stiliu. As nesuprantu kas tas "rusiskas, lietuviskas ar amerikoniskas" stilius. g.gif Kiek jau metu as uzsiemu SB dar niekad neteko isgirsti kad SB stilius atstovautu tautybe zmogaus. Yra minimalus, senoviskas, perkrautas, grafinis,,,bet amerikoniskas, ar rusiskas schmoll.gif
O tu pagalvok kaip pavyz as jausciausi jei anam amerikoniu forume kokia parasytu:"net nereikia klausti tavo tautybe, is blizguciu ir nakleiku naudojimo supratau kad tu lietuve"....taip, TIESIOGIAI tu Nutelinai nepasakei kad ji skonio neturi, bet is tavo zodziuose suprantama kad tau viskas kas blizga ar marga negrazu ir pamena rusus....is vis, prie ko cia ta tautybe??? Zmogus daro tai kas jam paciam miela ir grazu. Svarbu kad seima ivertina ir pati pajauti kad kazka grazaus padarei.
Geriau nesipykim ir diskutuojam SB 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sweikos, papasakokit man tundrai kaip tiksliau is kur galima atsisiust visa ta popieriu ir albuma scrapbookingui?kaip tas albumas atrodo?kaip suprantu lt jo nei popieriaus gaut negalima?kiek kainuoja parsisiuntimas?gal kuri jau siuntet gal galit patart?

kelios cia jau uzsisake ir gavo albumu ir popieriaus, bet as ne LT, tai negaliu patart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 28 lapkričio 2007 - 14:10
Nu kaip matau, nesuprantat ką norėjau pasakyk, tai daugiau čia ir nelysiu, sorry.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 11 28, 07:33)
Nu kaip matau, nesuprantat ką norėjau pasakyk, tai daugiau čia ir nelysiu, sorry.

niekur tu nebek, uzsuk pas mus...ir netgi konstruktyvi kritika laukiama. As tik nenoriu kad paskaite kitos merginos bijotu rodyt ir dalintis savo darbeliais. Kaip Nutellina sake, yra didelis skirtumas tarp pasakymo: "per tamsios spalvos, ar per daug blizguciu mano skoniu", ir "matosi kad ruse is blizguciu ir tamsiu spalvu".
Nebutina cia tik liaupsejimai, gi mes dar mokomes, bandom ir semiames ziniu apie sia hobi. Kritika yra reikalinga tobulejimui, bet...tai reikia atlikti taktiskai.
Atsakyti
Bet gi nerašiau, kad tie blizgučiai ar tamsumas blogai ir negražu? Arba, kad tas įžvelgiamas rusų stilius blogai arba negražu ir be ryšio g.gif Kaip tik gal reik džiaugtis, kad darbeliai turi kažkokį savitą stilių, bent jau mano nuomone. O blizgučius pati mėgstu ir visur kraunu, ir vyras mano rusas, ir pavardė mano rusiška ax.gif Taip, kad čia iš nieko gavos belekas. Nieko čia nenorėjau nei įžeisti, nei iškritikuoti, o ir pagyriau, kad kruopštus darbelis. Kodėl nieks neįsižeidė kaip kitų komentavom darbelius, kad tas netinka, ar anas g.gif
Atsakyti