Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

4u.gif
O su kokiais klijais tu priklijuoji chipboard? Skystais, piestukiniais???

jo, tokiais
Nutellina, į tavo darbelius pažiūrėjus, nereik nė užrašų skaityt, matos, kad tu rusų tautybės  Tiesiog tas darbelių tamsumas ir blizgumas, nu jau rusų stilius. Nenorėtum viską šviesint, foną šviesų imt, kad žaismingiau būtų viskas?

nu bet gal cia jos toks stilius ax.gif , svarbu kad jai paciai grazu ir jos seima ivertina, ir maziau paisint ar kiti ivertina (nebent bandai konkursus laimet, tada tikrai reikia galvot ar savo stilius atitinka ta kas dabar "madinga" SB).
O SB stiliu yra tiek kiek zmoniu yra: vieni mane domina, kiti negrazus, nuo kitu akiu negaliu atitraukti...bet nereiskia kad visi turi daryti taip kaip mano nuomonei atrodo grazu..."grazu" isvis yra labai subjektyvu.
Atsakyti
na va... su tokiais komentarais, manau daugiau nelabai kas norės rodyt savo darbelius doh.gif
Nutelina, nekreipk dėmesio, manau kad tavo darbeliai tikrai gražūs, o svarbiausia, kad tavo šeimai patinka, juk padaryti su meile 4u.gif
Atsakyti
Nutellina, ar aš pasakiau, kad tavo darbeliai negražūs ar panašiai? Tik parašiau, kad tamsūs, todėl sudaro niūrumo įspūdį. O jei tu turi kompleksą ar ką dėl tautybės, tai aš niekuo dėta. Nieks čia niekam neliepia lietuvint ar amerikonint juk g.gif Ir čia net ne kritika buvo, o komentaras.
Atsakyti
vaikai, gyvenkime draugiškai 4u.gif
susitaikome ir nebesipykstame drinks_cheers.gif juk turime aptarinėti sb, o ne dar kažką... taip kad baigiam šią temą ir toliau dalinamės patirtim tongue.gif
aš jau ir savo draugę sb užkrėčiau rolleyes.gif turėsiu ir pas save bendraminčių.
tik man atrodo - kuo daugiau sb priemonių perku, tuo mažiau turiu... kažkokia mistika g.gif
Atsakyti
aš jau ir savo draugę sb užkrėčiau rolleyes.gif turėsiu ir pas save bendraminčių.

o ji cia lankosi? gal parodyk jos darbeliu.
as irgi dziaugiuosi kaip ka uzkreciu SB virusu-mano gyvenimas ne veltui jei kokia auka uzkreciu biggrin.gif lotuliukas.gif . Mano drauges visai tuo nesidomi:viena pramoginiais sokiais uzsiimineja, kita kalnus laipioja, bet visos nenori--sako per daug kantrybes reikia doh.gif
Atsakyti
na dar nesilanko blush2.gif ji tokia pat (kol kas) kaip ir aš pasyvi sb mylėtoja. aš pati kol kas tesugebėjau šiokį tokį viršelį senam albumui padaryti. ir vis laukiu įkvėpimo g.gif na gal ne tiek įkvėpimo kiek laiko trūksta ir priemonių dar mažoka ax.gif
Atsakyti
gavau šiandien tikrą scrapbookingo albumą clap.gif bet koks jis didelis bigsmile.gif kažkaip žinojau matmenis, bet neįsivaizdavau, kad toks didelis bus kažkodėl biggrin.gif jau kaip rankos niežti padaryt ką nors...bet kad darbais apsikrovus iki vasario verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Aga, jei aš turėčiau kompleksų dėl tautybės - tai tikriausiai visai nerodyčiau čia savo SB darbelių su rusiškais užrašais. Eičiau į kokį rusų forumą ir ten dalinčiausi...
O komentaru tavo žodžius palaikyčiau, jei pasakytų šiaip, kad tau nepatinka tamsūs fonai ir blizgučiai. O minėti visą rusų tautybę skonio neturėjimu - netaktiška. Daugiau tą temą man kalbėti neįdomu.

Geriau kalbame apie SB smile.gif

Tiesa - VCUP 5-ame aukšte irgi aptikau gerą parduotuvę su SB tinkančiais dalykėliais bigsmile.gif

Aveda, kaip tau sekasi ruoštis konkursui ir kokia ten tema? ax.gif
Atsakyti
mergaitės turiu SB popieriaus,pafotografuosiu,gal bus norinčių pirkti. Čia kaip servetėles mainosi-parduoda,taip ir popierium galima pasikeisti. Tiesa, aš visai kitu tikslu jo pirkau,bet man tiek nereikia. Popierius tikrai skirtas SB,parvežiau iš JAV.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 27, 19:35)
mergaitės turiu SB popieriaus,pafotografuosiu,gal bus norinčių pirkti. Čia kaip servetėles mainosi-parduoda,taip ir popierium galima pasikeisti. Tiesa, aš visai kitu tikslu jo pirkau,bet man tiek nereikia. Popierius tikrai skirtas SB,parvežiau iš JAV.

sudominai, fotkink ir rodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
O ar aš čia kur nors minėjau, kad rusų skonis negeras ar negražus??
Atsakyti
negalvojau ,kad tiek turiu doh.gif tai fotografuosiu grupėmis.
Atsakyti