Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Kaip žadėjau - įdedu šios dienos darbelio nuotrauką ax.gif

Dovana močiutei
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 23, 14:29)
Kaip žadėjau - įdedu šios dienos darbelio nuotrauką  ax.gif

Dovana močiutei

4u.gif kruopsciai, graziai padaryta, parasyk kokia reakcija mociutes kaip iteiksi dovana.
Stebiuosi kaip sparciai tu dirbi ir baigi visus SB darbelius 4u.gif
Atsakyti
Nutelina fantastiskas albumas, zinant kad Lietuvoje sunku gauti tikruju sb grozybiu wub.gif Sauni fantazija pas tave thumbup.gif

Anakondaaz wow.... wub.gif Man tai per aukstas pilotazas ax.gif

Mano pirmas blynas jau iskeptas. Nesu visai patenkinta rezultatu, nes neymanoma gauti truputy cinisku lipduku blush2.gif Kaip man norejos kokio klykiancio baby.... ir pan. Foto nera labai gera, bet kai gryztu namo, jau buna suteme. Rytoj laisva diena, tad pabandysiu nupiskint naturalioj sviesoj.
http://i82.photobuck...SB/IMG_3938.jpg

Antrasis - jau gavau raides. Bet.... doh.gif Tuo paciu atejo ir Bazzill paletes, o ten radau idealia spalva raidems. Siandien paskambinau y parduotuve ir paprasiau kad uzsakytu mano norimos spalvos. Taip kad galima sakyti jau baigiau. Rezultate bus taip, kaip ir norejosi thumbup.gif

Aveda ir vel as su klausimais blush2.gif Kaip tuos chipboard graziai apklijuoti popieriumi? Gal zinai koki puslapiuka, kur aiskai parodyta. O kaip veliau graziai ta priklijuota popieriu apipjauti pagal ta forma?
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 23, 16:25)
Pagrindui naudoju paprasta baltą ar spalvotą kartoną, o jau ant jo klijuoju tai popierių, skirtą dovanų įpakavimui, o dar radau vieną parduotuvė, kuri priekiauja labai gražių popierių, skirtų rankdarbiams.
Nutellina, labai gražu wub.gif
Dar tik norėjau paklausti, o kokioje parduotuvėje radai to gražaus popieriaus? blush2.gif ax.gif

Man dabar svarbu išsilaikyti vairavimo teises, tai neleidžiu sau ilgiau sėdėti prie Scrapbooking'o internete, vis įsijungiu Kelių eismo taisyklių testus doh.gif ... Bet po poros savaičių (tikiuosi) išsilaikysiu egzą, tada bandysiu kažką kurti ir aš smile.gif
Atsakyti
Aveda gal galetum parekomenduoti koky zurnaliuka. Kad butu kiek galima daugiau detaliau parodytos yvairios technikos, ar kaip kokie sb sukuriami step by step... Ziauriai truksta ziniu techninej daly blush2.gif
Atsakyti
gal galetum parekomenduoti koky zurnaliuka. Kad butu kiek galima daugiau detaliau parodytos yvairios technikos, ar kaip kokie sb sukuriami step by step... Ziauriai truksta ziniu techninej daly blush2.gif

Encyclopedia of Scrapbooking
Sita knyga labai gerai isaiskina, kaip step-by-step technine puse SB su nuotraukom. Ismokys visus pagrindus ir dar labiau sunkesniu darbeliu, ne vien tik pradinukam. Taip pat turi labai graziu puslapiu pavaizduota. Nors man tu pagrindu seniai nereikia, as visvien ja karts nuo karto pavartau ir atsiranda kokia mintis panaudoti kokia ideja kur senai uzmirsus. Sita knyga tikrai nenusivilsi. Pradzioj parodyta visi SB irankiai, klijai, visos medziagos ir praktiski patarimai. Po to parodo gatava puslapi ir kaip ji atlikti.
Kaip tuos chipboard graziai apklijuoti popieriumi? Gal zinai koki puslapiuka, kur aiskai parodyta. O kaip veliau graziai ta priklijuota popieriu apipjauti pagal ta forma?

Chipboard

Ka as darau su chipboard: uztepi kliju--uzklijuoji ant blogos puses rastuoto popieriaus--paskui su X-acto peiliuku/britvute apipjaustai--pagaliau nagu pielute nuslifuoji kad nesimatytu tu kietu kampu apipjaustymu (duoda toki minkstesni, panaudota efekta). Kartais jei nenoriu kad matytusi ta pilka chipboard spalva tai arba su tokiu rasalu kaip nuotraukoj rodo pateplioju, arba su teptuku ir akriliniais dazais.
Sitam pavyzdi ta raudona sruoga is chipboard, ant virsaus klijuota rastuotas popierius. apasios rastuoto popieriaus ispjausciau su X-acto britvute.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 11 22, 17:52)
Anakondaaz, as tokia dovanele buciau labai patenkinta.
Labai sauni ideja ir visas darbelis pasakiskas. thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2007 11 22, 20:41)
thumbup.gif  Super, tarp kitko, aš irgi buvau nusižiūrėjusi šią idėją.  lotuliukas.gif  Bet tu mane aplenkei ir ją įgyvendinai pirma.
thumb_yello.gif
Manau, kad tai bus geriausia dovana Kalėdoms, originali, daryta su meile, šiluma. Rankų darbo dovanas visi vertina. O čia dar ne bet kokių, o "pažįstamų " rankų darbas.  wub.gif

QUOTE(mijaka @ 2007 11 22, 22:00)
tai žinoma  thumbup.gif  man labai patiko  wub.gif

QUOTE(Nutellina @ 2007 11 23, 17:25)
Anakondaaz, super  thumbup.gif  Man atrodo - tai labai sudėtingas darbas - aš iki tokio dar nedaaugau  blush2.gif Man labai patiktų tokia šilta dovanėlė

QUOTE(AVEDA @ 2007 11 23, 22:14)
labai grazu. Ta pagrindine ideja labai isradinga, ir as noreciau ka nors panasaus pasidaryti. Kaip tokia dovana gali neivertint?  wub.gif

QUOTE(Tosk @ 2007 11 23, 22:40)
Anakondaaz wow.... wub.gif Man tai per aukstas pilotazas ax.gif

Ačiū, nuraminot ax.gif , nes vyro kai klausiu ar gražu, tai tas tik "visai nieko" išspaudžia doh.gif
Aš truputuką susirgau scrap'u, tai šiemet artimiausieji Kalėdoms gaus ką nor šia technika atlikta. Šią dovanosim sūnaus krikšto mamai. Panašią, tik mažesnę darysiu ir jo krikšto tėčiui, o tėvams, seneliams darau visą albumą, su nuotraukom iš visų 2007 metų.
Tik gaila, kad priemonių gerų pasirinkimas ribotas, arba reikia daug laiko, kad gautum, ko nori, o dar ir kainos tokios nevisai mažos doh.gif
O dar senukuose (gal kam bus naudinga info) praduoda dabar prie kalėdiniu prekių tokias girliandas, iš plonos vielutės, su karoliukais įv. formų, dar kokių gėlyčių, drugelių, žvaigždučių įmaišyta, tai už 3 metrus tokios girliandos prašo 1,99 arba 2,99 thumbup.gif . Galima puikiai panaudot scrap'e.
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 23, 22:29)
Kaip žadėjau - įdedu šios dienos darbelio nuotrauką  ax.gif

Dovana močiutei

nu tikrai labai gražu thumbup.gif . Nieko netrūksta, ir neperkrauta. Šaunuolė 4u.gif

Mano pirmas blynas jau iskeptas. Nesu visai patenkinta rezultatu, nes neymanoma gauti truputy cinisku lipduku blush2.gif Kaip man norejos kokio klykiancio baby.... ir pan. Foto nera labai gera, bet kai gryztu namo, jau buna suteme. Rytoj laisva diena, tad pabandysiu nupiskint naturalioj sviesoj.
http://i82.photobuck...SB/IMG_3938.jpg

Labai gražu.
O dėl to, kad neitin pačiai patinka: man kai tik pradėjau irgi nelabai rezultatai patikdavo, ir idėjų nelabai ateidavo i galvą, o darant vis daugiau - darbai gražesni pasidarė, tiesiog matau mirksiukas.gif , ir susigalvoja visokių ydomybių. Tai manau reikia tik laiko ir praktikos bigsmile.gif Sėkmės!
Atsakyti
Nutellina, į tavo darbelius pažiūrėjus, nereik nė užrašų skaityt, matos, kad tu rusų tautybės ax.gif Tiesiog tas darbelių tamsumas ir blizgumas, nu jau rusų stilius. Nenorėtum viską šviesint, foną šviesų imt, kad žaismingiau būtų viskas?
Šiaip tai labai tvarkinga ir kruopštu thumbup.gif
Atsakyti
Labai labai grazus darbeliai wub.gif
Atsakyti
Aveda aciu, kad tu tiek informacijos mums duodi 4u.gif Radau ta knyga ir norvegiskoj internetinej parduotuvej. Bet kaina nebloga sakyciau 150Lt.... Teks palaukt algos, nes sy menesy jau isleidau ganetinai daug pinigeliu....

O su kokiais klijais tu priklijuoji chipboard? Skystais, piestukiniais???
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 23, 22:38)
parasyk kokia reakcija mociutes kaip iteiksi dovana.

Grižome ką tik - ir močiutei, ir visai giminei labai patiko - per visą stalą darbelis perėjo biggrin.gif

zinant kad Lietuvoje sunku gauti tikruju sb grozybiu wub.gif  Sauni fantazija pas tave thumbup.gif

Tosk, ačiukas tau - tikiuosi nepritrūks tos fantazijos ir toliau kuriant SB darbelius.

QUOTE(Bitkresle @ 2007 11 24, 01:30)
Dar tik norėjau paklausti, o kokioje parduotuvėje radai to gražaus popieriaus?

Justiniškių rajone prie Minimos yra parduotuvė "Žaislų karalystė" - ten ir radau. Yra tikrai gražaus popieriaus smile.gif

QUOTE(Anakondaaz @ 2007 11 24, 11:30)
nu tikrai labai gražu thumbup.gif . Nieko netrūksta, ir neperkrauta.

Anakondaaz, ačiū - ir močiutė liko patenkinta 4u.gif

QUOTE(Aga @ 2007 11 24, 14:11)
Nutellina, į tavo darbelius pažiūrėjus, nereik nė užrašų skaityt, matos, kad tu rusų tautybės ax.gif Tiesiog tas darbelių tamsumas ir blizgumas, nu jau rusų stilius. Nenorėtum viską šviesint, foną šviesų imt, kad žaismingiau būtų viskas?

Pasakyčiau nelabai taktiška rankdarbius vertinti iš tautybės taško. Tikrai esu rusė ir rusų stilius - tai mano dalis. Ačiū, kad dar klaidų mano sakiniuose nepradėjot ieškoti.
Atsakyti