Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(nighttingale @ 2007 07 03, 14:45)
nedaug  verysad.gif aš išbandžiau tik digital scrapbooking...

nightingale, imkis tikro "gyvo" scrapbooking! zinok, geris neispasakytas mirksiukas.gif Man dusia atsigauna kaip balda restauravus biggrin.gif

O kuriancios merginos, jus i albumus viska darote ar ant atskiru lapu ir galiausiai viska i segtuva?
Atsakyti
Galima "apvilkti" pirktinius albumus tokiu grožiu arba darytis pačioms kiekvieną puslapį biggrin.gif
Pirmas variantas greitesnis, antras reikalauja daugiau laiko ir materialo mirksiukas.gif
Atsakyti
antran variantan nuotrauku daugiau telpa, o albume jau kaip ir ribojamas esi smile.gif ir dar man "problema" su albumais - lapai tai isskilus pasidaro, tad sunku laikyti, neapima pats virselis g.gif
Atsakyti
QUOTE(garbana @ 2007 07 03, 14:16)
ir dar man "problema" su albumais - lapai tai isskilus pasidaro, tad sunku laikyti, neapima pats virselis  g.gif

Pabandyk visai nuimti viršelį ir jį " persiūti" "patiuninti"pagal lapų storį bendrai paėmus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 03, 15:20)
Pabandyk visai nuimti viršelį ir jį " persiūti" "patiuninti"pagal lapų storį bendrai paėmus  mirksiukas.gif

dabar itemptai renku viska, kas su pajuriu susije ir dar mastau kaip virseli "marinistini" padaryt. Jau ir akmenukais, ir zvyru-smeliu, ir juros nugludintom sakom, ir jurinem virvem su kriauklem padengt planavau, bet nebeissirenku kuom biggrin.gif doh.gif

Gal pati kazkoki projekta buri ar brandini mintyse?
Atsakyti
Su Scrapbooking dekoro metodu susipažinau pernai žiemą ir idėjų bei minčių yar labai daug, kad net tenka jas užsirašinėti biggrin.gif

Dėl jūrinės tematikos tai tiesiog paderini, kas labiau tinka ir gausis thumbup.gif aš tikiu mirksiukas.gif Ir būtinai čia pasirodai su savo šedevru smile.gif
Atsakyti
Tags ir ne tik smile.gif
Atsakyti
Man labai patiko toks variantas: čia. Bandysiu kažką panašaus 4u.gif

Kalbu apie susegimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monique: 14 liepos 2007 - 16:27
Merginos apsilankykite www.hobbycentras.lt pas juos radau nemažai priemonių šiai dekoravimo sričiai thumbup.gif
Atsakyti
O Vilniuje nezinot kokios parduotuvytes, kad bent kazka rast? Otai laksciau visur, nieko ypatingo neradau. Europoj "Staipoj" radau siokio tokio dekoruoto popieriaus ir dekoruotos kalkes.Zirkles figurines ir skylamusi su viena skylute radau Oficcce 1. O Popieriu perku ten kur pamatau. Sevcenkos gatvej yra rastiniu prekiu parduotuve, ten radau blizgaus popieriaus (aukso, sidabro) ,dar yra Senamiesty parduotuvyte dailes reikmenu,tik nezinau kaip ten gatve vadinas, pirma karta sunku rasti, kai eisiu kita karta, parasysiu adresa, tai ten radau tokio popieriau graziai dekoruoto ir akvarelinio popieriaus ten daug(o akvarelinis kietas ir faktura grazia turi, galima paciam tonuot ir gerai gausis).tai va.Saguciu pilna visur ir juosteliu, as tai pirkau salia kalvariju turgaus yra Audiniu parduotuve,ten. O dar radau Seskineje, kur poliklinika yra, priesais "Iki', ten pasaze apacioje yra rankdarbiu maza parduotuvyte,sagutes tokias grazias radau vaikiskas, kurios kaip tik tinka Scrapbookingui, po 10ct vienetas.tai va. dar su raidelemis kubelius radau vaiku prekiu parduotuveje "Cipolino", ten komplektukai mergaitems veriniams daryt, kainuoja tik 4 lt, o kubeliu tikrai nemazai.
Na nezinau ar reikalinga info, bet prirasiau blush2.gif
Atsakyti
gal kam pravers... matosi kaip galima surišti knygą
user posted image
Atsakyti
Labai didelis popieriaus pasirinkimas yra Mylidoje, Savanorių prospekte prie HyperRimi. Tiesa, buvau ten labai seniai, prieš du metus, bet nemanau, kad kas būtų labai pasikeitę, gal kaip tik asortimentas pagausėjo biggrin.gif . Reiks apsilankyti. Ten buvo ir gražaus dekoruoto kalkinio popieriaus. Be to, jie gali supjaustyti lapus į norimo dydžio gabalus.
Atsakyti