Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Laba diena, merginos 4u.gif
Aš čia naujokė. Lankiausi čia anksčiau, viską perskaičiau, prisisėmiau idėjų ir sukūriau savo pirmąjį SB ax.gif Vakar su vyru šventėm 8-ių bendrų gyvenimo metų jubileju, tai iteikiau tą albumą vyrui kaip dovaną. Jam tikrai patiko smile.gif Tikiuosi jūs irgi labai nekritikuosit, nes vis dėlto čia kaip pirmas blynas blush2.gif

Mano pirmas SB
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 21, 09:32)
Laba diena, merginos  4u.gif
Aš čia naujokė. Lankiausi čia anksčiau, viską perskaičiau, prisisėmiau idėjų ir sukūriau savo pirmąjį SB  ax.gif Vakar su vyru šventėm 8-ių bendrų gyvenimo metų jubileju, tai iteikiau tą albumą vyrui kaip dovaną. Jam tikrai patiko smile.gif  Tikiuosi jūs irgi labai nekritikuosit, nes vis dėlto čia kaip pirmas blynas  blush2.gif 

Mano pirmas SB

koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif Nelabai norisi tiket kad tavo pirmas blynas. O albumelio virseli pati pasiuvai is medziagos ar taip pirkai? Meskutes priklijuotos tai isvis thumbup.gif tinka i tema. Net tie dirzeliai ant virselio gudriai sumastyti. Bet...mano nuomone jie per ilgi. As juos patrumpinciau ir nudegink galiukus kad neisirtu.
Matosi kiek darbo ir meiles ideta. Jus grazi porele...o tu vestuvinej suknelej nesusalai su snaigem sokdama? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 21, 18:34)
koks grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Nelabai norisi tiket kad tavo pirmas blynas. O albumelio virseli pati pasiuvai is medziagos ar taip pirkai? Meskutes priklijuotos tai isvis  thumbup.gif  tinka i tema. Net tie dirzeliai ant virselio gudriai sumastyti. Bet...mano nuomone jie per ilgi. As juos patrumpinciau ir nudegink galiukus kad neisirtu.
Matosi kiek darbo ir meiles ideta. Jus grazi porele...o tu vestuvinej suknelej nesusalai su snaigem sokdama? lotuliukas.gif

Ačiū, Aveda 4u.gif Pastebėjau, kad Jūs čia - didžiausia Profi 4u.gif
Albumo viršelį pasiuvau pati iš užuolaidų likučių, o į vidų įdėjau laabai storo kartono - iš kažkur mama atitempė. Užsegimus nukirpau nuo senų vasarinių batelių lotuliukas.gif
Dėl dirželių - sutinku, jie dar per ilgi. Tiesiog skubėjau ir dar nespėjau padaryti visų sugalvotų lapų - kai pabaigsiu - tiksliai žinosiu kiek patrumpinti smile.gif
O dėl šokių su snaigėm - aga, šaltoka buvo, bet tokio kadro negalėjome praleisti - tai išlekiau tada kelioms nuotraukoms padaryti. Prisimenu - visi praeiviai tada net sustojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nutellina: 21 lapkričio 2007 - 17:49
Pastebėjau, kad Jūs čia - didžiausia Profi 4u.gif

4u.gif lotuliukas.gif Neeeee, buciau profe, tai man moketu uz savo sukurtus darbelius ir zurnaluose spausdintu. O dabar as tik sau darau, nors bandysiu si ta paruosti konkursui.
Matosi kad jus turite meno gyslele taip sumaniai padaryti pirma darbeli. Tikrai grazu ir smagu kad TB ivertino. Maniskis ivertina tik kad mato kiek laiko ir pastangu as idedu.
O vaikam albuma darysi? Jau greit ir trecias bendziasi pas jus 4u.gif . As taip noreciau turet mergyte kadangi daug sunkiau yra berniukiskus puslapius kurti negu mergaitem.
Atsakyti
o aš pagal šitą idėją
user posted image

user posted image

padariau štai ką kalėdoms dovanų. Nieko įpatingo, bet man labai šilta ir gera daryti buvo. blush2.gif
Tik jau nufotografuoti tai veik neįmanoma doh.gif
Kaip jums? Manot gavėja apsidžiaugs tokia dovana? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 21, 16:32)

wub.gif
Atsakyti
Anakondaaz, as tokia dovanele buciau labai patenkinta.
Labai sauni ideja ir visas darbelis pasakiskas. thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 21, 17:32)
Mano pirmas SB

Nutellina, sveikinu su pirmuoju SB darbeliu 4u.gif Jis tikrai nuostabus. Manau, kad nusisekė, nes tau pavyko perteikti tų ypatingų akimirkų nuotaikas. wub.gif

Turiu ir aš "praktinį" klausimuką... ax.gif Kokį popierių naudojai pagrindui?

Ir - sveika prisijungusi prie sergančių scrapu. biggrin.gif bis.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 11 22, 15:47)
o aš pagal šitą idėją
padariau štai ką

thumbup.gif Super, tarp kitko, aš irgi buvau nusižiūrėjusi šią idėją. lotuliukas.gif Bet tu mane aplenkei ir ją įgyvendinai pirma.
thumb_yello.gif
Manau, kad tai bus geriausia dovana Kalėdoms, originali, daryta su meile, šiluma. Rankų darbo dovanas visi vertina. O čia dar ne bet kokių, o "pažįstamų " rankų darbas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 21, 16:32)
čia kaip pirmas blynas  blush2.gif 

oho, aš sužavėta wub.gif matosi apgalvota kiekviena detalė, labai labai labai liuks wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 21, 18:09)
As taip noreciau turet mergyte kadangi daug sunkiau yra berniukiskus puslapius kurti negu mergaitem.

gera logika lotuliukas.gif
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 11 22, 14:47)

tai žinoma thumbup.gif man labai patiko wub.gif
Atsakyti
Nutellina dar norėjau paklaust, gal tu pati kūrei eilėraščius ? nes labai jau "į temą" kiekvienas jų wub.gif labai šilti žodžiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 21, 19:09)
4u.gif  lotuliukas.gif Neeeee, buciau profe, tai man moketu uz savo sukurtus darbelius ir zurnaluose spausdintu. O dabar as tik sau darau, nors bandysiu si ta paruosti konkursui.
Matosi kad jus turite meno gyslele taip sumaniai padaryti pirma darbeli. Tikrai grazu ir smagu kad TB ivertino. Maniskis ivertina tik kad mato kiek laiko ir pastangu as idedu.
O vaikam albuma darysi? Jau greit ir trecias bendziasi pas jus  4u.gif . As taip noreciau turet mergyte kadangi daug sunkiau yra berniukiskus puslapius kurti negu mergaitem.

Ačiū, Aveda 4u.gif Labai noriu padaryti albumus savo berniukams, nes nuotraukų pilna, o tvarkos jokios blink.gif O greit teks ir apie trečią albumuką pamastyt - gal jis bus mažai mergaitei?

QUOTE(Anakondaaz @ 2007 11 22, 15:47)
o aš pagal šitą idėją
user posted image

user posted image

padariau štai ką kalėdoms dovanų. Nieko įpatingo, bet man labai šilta ir gera daryti buvo.

Anakondaaz, super thumbup.gif Man atrodo - tai labai sudėtingas darbas - aš iki tokio dar nedaaugau blush2.gif Man labai patiktų tokia šilta dovanėlė

QUOTE(zirafos sese @ 2007 11 22, 20:41)
Nutellina, sveikinu su pirmuoju SB darbeliu  4u.gif  Jis tikrai nuostabus. Manau, kad nusisekė, nes tau pavyko perteikti tų ypatingų akimirkų nuotaikas.  wub.gif

Turiu ir aš "praktinį" klausimuką...  ax.gif  Kokį popierių naudojai pagrindui?

Ir - sveika prisijungusi prie sergančių scrapu.  biggrin.gif 

zirafos sese, ačiū biggrin.gif Pagrindui naudoju paprasta baltą ar spalvotą kartoną, o jau ant jo klijuoju tai popierių, skirtą dovanų įpakavimui, o dar radau vieną parduotuvė, kuri priekiauja labai gražių popierių, skirtų rankdarbiams.

QUOTE(mijaka @ 2007 11 22, 22:22)
Nutellina dar norėjau paklaust, gal tu pati kūrei eilėraščius ? nes labai jau "į temą" kiekvienas jų  wub.gif  labai šilti žodžiai  wub.gif

mijaka, dėkui už įvertinimą. O eilėraščius prirankiojau iš interneto - yra labai daug rusiškų puslapių su gražiais sveikinimais, tai išsirinkau labiau man patikusius ax.gif

kitty***, ačiū ir tau mirksiukas.gif

O aš šiandien pabaigiau vieną nedidelį darbelį - rytoj su MB einame į jo močiutes 80 metų gimtadienį. Tai prie pagrindinės dovanos nusprendžiau pridėti ir jį. Pasistengsiu greitai nufotkinti ir įdėsiu čia ax.gif
Atsakyti
As taip noreciau turet mergyte kadangi daug sunkiau yra berniukiskus puslapius kurti negu mergaitem.
*

gera logika lotuliukas.gif

MB sakiau gal trecia bandyt del mergaites. As ir juvelyrika uzsiemu, tai neturiu ka papuosti karoliukais tik save lepinu. O del SB tai mane traukia toks moteriskas stilius su gelytem, nerinukais, o berniuku puslapiai reikalauja maziau ir minimaliau. Joooo...gera logika, vaiko planavimas kad atitiktu mano rankdarbiu pomegius lotuliukas.gif
padariau štai ką kalėdoms dovanų. Nieko įpatingo, bet man labai šilta ir gera daryti buvo. blush2.gif

labai grazu. Ta pagrindine ideja labai isradinga, ir as noreciau ka nors panasaus pasidaryti. Kaip tokia dovana gali neivertint? wub.gif

Man taip miela kad si tema nenukrito i neskaitymo gelmes. Prasidejo tik su klausimu: "kas yra scrapboking?", o tesiasi ir gyvuoja. Vis kas naujo susidomi, daug kas tyliai paskaito ir sumeistruoja pirma blyna, kitos medziagas renkasi. Smagu man laukt tokiu siurprizu kas dar savo darbelius parodo. kasdien atsidarau tema su viltim kad dar kas naujo bus 4u.gif
Atsakyti