Laba diena, merginos
Aš čia naujokė. Lankiausi čia anksčiau, viską perskaičiau, prisisėmiau idėjų ir sukūriau savo pirmąjį SB Vakar su vyru šventėm 8-ių bendrų gyvenimo metų jubileju, tai iteikiau tą albumą vyrui kaip dovaną. Jam tikrai patiko Tikiuosi jūs irgi labai nekritikuosit, nes vis dėlto čia kaip pirmas blynas
Mano pirmas SB
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 21, 09:32)
Laba diena, merginos
Aš čia naujokė. Lankiausi čia anksčiau, viską perskaičiau, prisisėmiau idėjų ir sukūriau savo pirmąjį SB Vakar su vyru šventėm 8-ių bendrų gyvenimo metų jubileju, tai iteikiau tą albumą vyrui kaip dovaną. Jam tikrai patiko Tikiuosi jūs irgi labai nekritikuosit, nes vis dėlto čia kaip pirmas blynas
Mano pirmas SB
Mano pirmas SB
koks grozis Nelabai norisi tiket kad tavo pirmas blynas. O albumelio virseli pati pasiuvai is medziagos ar taip pirkai? Meskutes priklijuotos tai isvis tinka i tema. Net tie dirzeliai ant virselio gudriai sumastyti. Bet...mano nuomone jie per ilgi. As juos patrumpinciau ir nudegink galiukus kad neisirtu.
Matosi kiek darbo ir meiles ideta. Jus grazi porele...o tu vestuvinej suknelej nesusalai su snaigem sokdama?
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 21, 18:34)
koks grozis Nelabai norisi tiket kad tavo pirmas blynas. O albumelio virseli pati pasiuvai is medziagos ar taip pirkai? Meskutes priklijuotos tai isvis tinka i tema. Net tie dirzeliai ant virselio gudriai sumastyti. Bet...mano nuomone jie per ilgi. As juos patrumpinciau ir nudegink galiukus kad neisirtu.
Matosi kiek darbo ir meiles ideta. Jus grazi porele...o tu vestuvinej suknelej nesusalai su snaigem sokdama?
Ačiū, Aveda Pastebėjau, kad Jūs čia - didžiausia Profi
Albumo viršelį pasiuvau pati iš užuolaidų likučių, o į vidų įdėjau laabai storo kartono - iš kažkur mama atitempė. Užsegimus nukirpau nuo senų vasarinių batelių
Dėl dirželių - sutinku, jie dar per ilgi. Tiesiog skubėjau ir dar nespėjau padaryti visų sugalvotų lapų - kai pabaigsiu - tiksliai žinosiu kiek patrumpinti
O dėl šokių su snaigėm - aga, šaltoka buvo, bet tokio kadro negalėjome praleisti - tai išlekiau tada kelioms nuotraukoms padaryti. Prisimenu - visi praeiviai tada net sustojo
Pastebėjau, kad Jūs čia - didžiausia Profi 4u.gif
Neeeee, buciau profe, tai man moketu uz savo sukurtus darbelius ir zurnaluose spausdintu. O dabar as tik sau darau, nors bandysiu si ta paruosti konkursui.
Matosi kad jus turite meno gyslele taip sumaniai padaryti pirma darbeli. Tikrai grazu ir smagu kad TB ivertino. Maniskis ivertina tik kad mato kiek laiko ir pastangu as idedu.
O vaikam albuma darysi? Jau greit ir trecias bendziasi pas jus . As taip noreciau turet mergyte kadangi daug sunkiau yra berniukiskus puslapius kurti negu mergaitem.
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 21, 17:32)
Mano pirmas SB
Nutellina, sveikinu su pirmuoju SB darbeliu Jis tikrai nuostabus. Manau, kad nusisekė, nes tau pavyko perteikti tų ypatingų akimirkų nuotaikas.
Turiu ir aš "praktinį" klausimuką... Kokį popierių naudojai pagrindui?
Ir - sveika prisijungusi prie sergančių scrapu.
Papildyta:
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 11 22, 15:47)
o aš pagal šitą idėją
padariau štai ką
padariau štai ką
Super, tarp kitko, aš irgi buvau nusižiūrėjusi šią idėją. Bet tu mane aplenkei ir ją įgyvendinai pirma.
Manau, kad tai bus geriausia dovana Kalėdoms, originali, daryta su meile, šiluma. Rankų darbo dovanas visi vertina. O čia dar ne bet kokių, o "pažįstamų " rankų darbas.
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 21, 16:32)
čia kaip pirmas blynas
oho, aš sužavėta matosi apgalvota kiekviena detalė, labai labai labai liuks
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 21, 18:09)
As taip noreciau turet mergyte kadangi daug sunkiau yra berniukiskus puslapius kurti negu mergaitem.
gera logika
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 11 22, 14:47)
Kaip jums? Manot gavėja apsidžiaugs tokia dovana?
tai žinoma man labai patiko
Nutellina dar norėjau paklaust, gal tu pati kūrei eilėraščius ? nes labai jau "į temą" kiekvienas jų labai šilti žodžiai
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 21, 19:09)
Neeeee, buciau profe, tai man moketu uz savo sukurtus darbelius ir zurnaluose spausdintu. O dabar as tik sau darau, nors bandysiu si ta paruosti konkursui.
Matosi kad jus turite meno gyslele taip sumaniai padaryti pirma darbeli. Tikrai grazu ir smagu kad TB ivertino. Maniskis ivertina tik kad mato kiek laiko ir pastangu as idedu.
O vaikam albuma darysi? Jau greit ir trecias bendziasi pas jus . As taip noreciau turet mergyte kadangi daug sunkiau yra berniukiskus puslapius kurti negu mergaitem.
Ačiū, Aveda Labai noriu padaryti albumus savo berniukams, nes nuotraukų pilna, o tvarkos jokios O greit teks ir apie trečią albumuką pamastyt - gal jis bus mažai mergaitei?
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 11 22, 15:47)
o aš pagal šitą idėją
padariau štai ką kalėdoms dovanų. Nieko įpatingo, bet man labai šilta ir gera daryti buvo.
Tik jau nufotografuoti tai veik neįmanoma
padariau štai ką kalėdoms dovanų. Nieko įpatingo, bet man labai šilta ir gera daryti buvo.
Tik jau nufotografuoti tai veik neįmanoma
Anakondaaz, super Man atrodo - tai labai sudėtingas darbas - aš iki tokio dar nedaaugau Man labai patiktų tokia šilta dovanėlė
QUOTE(zirafos sese @ 2007 11 22, 20:41)
Nutellina, sveikinu su pirmuoju SB darbeliu Jis tikrai nuostabus. Manau, kad nusisekė, nes tau pavyko perteikti tų ypatingų akimirkų nuotaikas.
zirafos sese, ačiū Pagrindui naudoju paprasta baltą ar spalvotą kartoną, o jau ant jo klijuoju tai popierių, skirtą dovanų įpakavimui, o dar radau vieną parduotuvė, kuri priekiauja labai gražių popierių, skirtų rankdarbiams.
QUOTE(mijaka @ 2007 11 22, 22:22)
Nutellina dar norėjau paklaust, gal tu pati kūrei eilėraščius ? nes labai jau "į temą" kiekvienas jų labai šilti žodžiai
mijaka, dėkui už įvertinimą. O eilėraščius prirankiojau iš interneto - yra labai daug rusiškų puslapių su gražiais sveikinimais, tai išsirinkau labiau man patikusius
kitty***, ačiū ir tau
O aš šiandien pabaigiau vieną nedidelį darbelį - rytoj su MB einame į jo močiutes 80 metų gimtadienį. Tai prie pagrindinės dovanos nusprendžiau pridėti ir jį. Pasistengsiu greitai nufotkinti ir įdėsiu čia
As taip noreciau turet mergyte kadangi daug sunkiau yra berniukiskus puslapius kurti negu mergaitem.
*
gera logika lotuliukas.gif
*
gera logika lotuliukas.gif
MB sakiau gal trecia bandyt del mergaites. As ir juvelyrika uzsiemu, tai neturiu ka papuosti karoliukais tik save lepinu. O del SB tai mane traukia toks moteriskas stilius su gelytem, nerinukais, o berniuku puslapiai reikalauja maziau ir minimaliau. Joooo...gera logika, vaiko planavimas kad atitiktu mano rankdarbiu pomegius
padariau štai ką kalėdoms dovanų. Nieko įpatingo, bet man labai šilta ir gera daryti buvo. blush2.gif
Tik jau nufotografuoti tai veik neįmanoma doh.gif
Kaip jums? Manot gavėja apsidžiaugs tokia dovana? g.gif
Tik jau nufotografuoti tai veik neįmanoma doh.gif
Kaip jums? Manot gavėja apsidžiaugs tokia dovana? g.gif
labai grazu. Ta pagrindine ideja labai isradinga, ir as noreciau ka nors panasaus pasidaryti. Kaip tokia dovana gali neivertint?
Man taip miela kad si tema nenukrito i neskaitymo gelmes. Prasidejo tik su klausimu: "kas yra scrapboking?", o tesiasi ir gyvuoja. Vis kas naujo susidomi, daug kas tyliai paskaito ir sumeistruoja pirma blyna, kitos medziagas renkasi. Smagu man laukt tokiu siurprizu kas dar savo darbelius parodo. kasdien atsidarau tema su viltim kad dar kas naujo bus