une, kokie žmonės
Aveda, ir vel nuostabu darbely parodei. Bet vat nuotrauka truputy per daug apkarpei... Noretusi ir pilno uzpakaliuku, galvytes ir rankytes. Na cia tik mano tokia nuomone
QUOTE(une @ 2007 11 12, 19:13)
sekmes tau, AVEDA labai grazus tavo darbelis
... o lietuvoj tikrai skurdesnis pasirinkimas
... o lietuvoj tikrai skurdesnis pasirinkimas
pasakyciau visai kitaip jokio pasirinkimo
ups pamirsau AVEDA pagirti, labai grazus darbelis kaip visada, tikrai nepriskirciau pirmiesiems, mano nepatyrusiai akiai tai visai be priekaistu
QUOTE(Tosk @ 2007 11 12, 12:54)
Aveda, ir vel nuostabu darbely parodei. Bet vat nuotrauka truputy per daug apkarpei... Noretusi ir pilno uzpakaliuku, galvytes ir rankytes. Na cia tik mano tokia nuomone
man subine nukirsta ne tiek maiso kaip galvyte ir pirstukai...beja, MB fotkino suneli O jis nusimano tiek apie fotografavima kiek girdi kritikos is manes. Daug jis patobulejas nors jokiu kursu nelankes. Kaip isikraunam nuotraukas i iMac perziurim ir abu pakomentuojam. Po truputi matau kad ir jis pradeda apgalvoti apie kompozicija kadravima pries paspaudziant mygtuka. Bet saves neskaito gabiu sioj srity, nei netutintis "akies" niekam kas liecia mena.
QUOTE(Aga @ 2007 11 12, 19:15)
une, kokie žmonės
vuj... kuo nusipelniau?
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 12, 20:38)
pasakyciau visai kitaip jokio pasirinkimo
na taip - tavo tiesa cia reikia viska pritaikyti - konkreciu mazu, subtiliu smulkmenu grynai tam dalykui -nelabai ...nelabai...
ei, ir kurgi visos dingot? aaa, turbūt darbelius meistraujat, tai ir nėr kada rašyt ... na supratau tai tada labai laukiu nuotraukyčių
Mergaites, gal pravers
http://www.basicgrey...dea_gallery.php
http://www.basicgrey...dea_gallery.php
QUOTE(Ragana_ @ 2007 11 14, 06:47)
daznai cia apsilankau . Basic Grey rastuoto popieriaus kompanija mano vardan visu kitu.
ei, ir kurgi visos dingot? aaa, turbūt darbelius meistraujat, tai ir nėr kada rašyt ... na supratau 4u.gif tai tada labai laukiu nuotraukyčių tongue.gif
as dabar konkursui atlieku viena uzduoti:" Sukurt ne SB puslapi o bent kokia kita dekoracija juvelyrini, dekupaza, piesini ar kolaza, ar t.t bet...naudodama SB medziagas. As narplioju karolius su ireminta mazyte sunelio nuotraukyte. Gerai gaunasi ir labai man paciai patinka, bet deja nehgalesiu parodyti iki Balandzio men.
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 14, 15:14)
daznai cia apsilankau . Basic Grey rastuoto popieriaus kompanija mano vardan visu kitu.
as dabar konkursui atlieku viena uzduoti:" Sukurt ne SB puslapi o bent kokia kita dekoracija juvelyrini, dekupaza, piesini ar kolaza, ar t.t bet...naudodama SB medziagas. As narplioju karolius su ireminta mazyte sunelio nuotraukyte. Gerai gaunasi ir labai man paciai patinka, bet deja nehgalesiu parodyti iki Balandzio men.
perziurejau ir as Juodas vienas dar ir dabar akyse stovi
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 14, 17:14)
žinau, kad užsiėmus. jau įsivaizduoju kokius grožius meistrauji bet va, tavęs nėra, tai ir kitos užmigo
gal kuri meistrauja jau kalėdinius atvirukus sb pagalba? labai noriu kažką gražaus padaryti, bet neapsisprendžiu nuo kurio čia galo pradėti o taip norisi ypatingus, nuo visos širdies padaryti, na tipo "nuo mūsų šeimos jūsų šeimai"
QUOTE(remini @ 2007 11 14, 09:05)
žinau, kad užsiėmus. jau įsivaizduoju kokius grožius meistrauji bet va, tavęs nėra, tai ir kitos užmigo
gal kuri meistrauja jau kalėdinius atvirukus sb pagalba? labai noriu kažką gražaus padaryti, bet neapsisprendžiu nuo kurio čia galo pradėti o taip norisi ypatingus, nuo visos širdies padaryti, na tipo "nuo mūsų šeimos jūsų šeimai"
cia yra Kalediniu atviruciu galerija--daug pavyzdziu rasi cia
ATVIRUTES
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 14, 18:57)
oi, ačiū labai gražu, tikiuosi kažką pritaikysiu ir savo darbeliams. tiesiog neseniai žiūrėjom naują kalėdinį filmą, tai ten irgi darė (bet berods jie užsakinėjo) kalėdinius atvirukus su savo šeimos nuotrauka. man labai patiko ši idėja, todėl ir šiems metams artimiausiems šeimos nariams ar draugams noriu irgi kažką panašaus padaryti