Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

une, kokie žmonės wub.gif
Atsakyti
Aveda, ir vel nuostabu darbely parodei. thumbup.gif Bet vat nuotrauka truputy per daug apkarpei... ax.gif Noretusi ir pilno uzpakaliuku, galvytes ir rankytes. Na cia tik mano tokia nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 11 12, 19:13)
sekmes tau, AVEDA wink.gif labai grazus tavo darbelis  wub.gif
... o  lietuvoj tikrai skurdesnis pasirinkimas  verysad.gif

pasakyciau visai kitaip jokio pasirinkimo verysad.gif

ups blush2.gif pamirsau AVEDA pagirti, labai grazus darbelis kaip visada, tikrai nepriskirciau pirmiesiems, mano nepatyrusiai akiai tai visai be priekaistu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 12 lapkričio 2007 - 20:40
QUOTE(Tosk @ 2007 11 12, 12:54)
Aveda, ir vel nuostabu darbely parodei. thumbup.gif  Bet vat nuotrauka truputy per daug apkarpei... ax.gif Noretusi ir pilno uzpakaliuku, galvytes ir rankytes. Na cia tik mano tokia nuomone 4u.gif

man subine nukirsta ne tiek maiso kaip galvyte ir pirstukai...beja, MB fotkino suneli blush2.gif 4u.gif O jis nusimano tiek apie fotografavima kiek girdi kritikos is manes. Daug jis patobulejas nors jokiu kursu nelankes. Kaip isikraunam nuotraukas i iMac perziurim ir abu pakomentuojam. Po truputi matau kad ir jis pradeda apgalvoti apie kompozicija kadravima pries paspaudziant mygtuka. Bet saves neskaito gabiu sioj srity, nei netutintis "akies" niekam kas liecia mena.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 11 12, 19:15)
une, kokie žmonės wub.gif

vuj... blush2.gif kuo nusipelniau? biggrin.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 12, 20:38)
pasakyciau visai kitaip jokio pasirinkimo  verysad.gif

na taip - tavo tiesa sad.gif cia reikia viska pritaikyti - konkreciu mazu, subtiliu smulkmenu grynai tam dalykui -nelabai ...nelabai... sad.gif
Atsakyti
ei, ir kurgi visos dingot? aaa, turbūt darbelius meistraujat, tai ir nėr kada rašyt ... na supratau 4u.gif tai tada labai laukiu nuotraukyčių tongue.gif
Atsakyti
Mergaites, gal pravers g.gif
http://www.basicgrey...dea_gallery.php
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2007 11 14, 06:47)

daznai cia apsilankau mirksiukas.gif . Basic Grey rastuoto popieriaus kompanija mano wub.gif vardan visu kitu.
ei, ir kurgi visos dingot? aaa, turbūt darbelius meistraujat, tai ir nėr kada rašyt ... na supratau 4u.gif tai tada labai laukiu nuotraukyčių tongue.gif

as dabar konkursui atlieku viena uzduoti:" Sukurt ne SB puslapi o bent kokia kita dekoracija juvelyrini, dekupaza, piesini ar kolaza, ar t.t bet...naudodama SB medziagas. As narplioju karolius su ireminta mazyte sunelio nuotraukyte. Gerai gaunasi ir labai man paciai patinka, bet deja nehgalesiu parodyti iki Balandzio men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 14 lapkričio 2007 - 15:18
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 14, 15:14)
daznai cia apsilankau  mirksiukas.gif . Basic Grey rastuoto popieriaus kompanija mano  wub.gif vardan visu kitu.

as dabar konkursui atlieku viena uzduoti:" Sukurt ne SB puslapi o bent kokia kita dekoracija juvelyrini, dekupaza, piesini ar kolaza, ar t.t bet...naudodama SB medziagas. As narplioju karolius su ireminta mazyte sunelio nuotraukyte. Gerai gaunasi ir labai man paciai patinka, bet deja nehgalesiu parodyti iki Balandzio men.

perziurejau ir as drinks_cheers.gif Juodas vienas dar ir dabar akyse stovi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 14, 17:14)

žinau, kad užsiėmus. jau įsivaizduoju kokius grožius meistrauji wub.gif bet va, tavęs nėra, tai ir kitos užmigo doh.gif
gal kuri meistrauja jau kalėdinius atvirukus sb pagalba? labai noriu kažką gražaus padaryti, bet neapsisprendžiu nuo kurio čia galo pradėti g.gif o taip norisi ypatingus, nuo visos širdies padaryti, na tipo "nuo mūsų šeimos jūsų šeimai" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2007 11 14, 09:05)
žinau, kad užsiėmus. jau įsivaizduoju kokius grožius meistrauji  wub.gif bet va, tavęs nėra, tai ir kitos užmigo  doh.gif
gal kuri meistrauja jau kalėdinius atvirukus sb pagalba? labai noriu kažką gražaus padaryti, bet neapsisprendžiu nuo kurio čia galo pradėti  g.gif o taip norisi ypatingus, nuo visos širdies padaryti, na tipo "nuo mūsų šeimos jūsų šeimai"  blush2.gif

cia yra Kalediniu atviruciu galerija--daug pavyzdziu rasi cia
ATVIRUTES
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 14 lapkričio 2007 - 16:58
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 14, 18:57)
cia yra Kalediniu atviruciu galerija--daug pavyzdziu rasi cia
ATVIRUTES

oi, ačiū drinks_cheers.gif labai gražu, tikiuosi kažką pritaikysiu ir savo darbeliams. tiesiog neseniai žiūrėjom naują kalėdinį filmą, tai ten irgi darė (bet berods jie užsakinėjo) kalėdinius atvirukus su savo šeimos nuotrauka. man labai patiko ši idėja, todėl ir šiems metams artimiausiems šeimos nariams ar draugams noriu irgi kažką panašaus padaryti 4u.gif
Atsakyti