Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Labai sunkiai lenda y albumo kisenele... Ar kartais nereikia pakirpti vieno sono????

taip, tenka pakirpti sonus. Jei pameni, mano 2peas galerijoj vienas puslapis melynas is gabaliuku medziagytes susiutas ir visi sonai apmegzti siulais--lyg kaldryte padaryta, tai apkirpau visus sonus tenai kad tilptu. mirksiukas.gif
Tavo drauges pirmas blynas labai kruopsciai atliktas. As pamenu savo pirmus du puslapius kur siuvinejau kaldryte suneliui kada laukiausi. Viskas buvo nauja, netgi nzn kaip tuos eyelets prisegti ir darydama vis bijojau kad ka nors pagadinsiu. Bet dabar kaip pasiziuriu i savo pirma blyna man smagi nostalgia apima ir matau ant kiek i prieki jau pavaziavau savais sugebejimais. Aisku, jei dabar perdaryciau, visiskai nebutu jokiu panasumu i originala, bet visvien man miela ziuret, prisimint.
As nesita maciau, cia per sudetingai atrodo lotuliukas.gif Va uz tokio akis uzkliuvo ir kaina maza...
http://amillionlittl...oducts_id=14877

kad cia be jokio rasalo tiktai tas plasmasinis indeklas idet svitrini popieriu ir kempine rasalui...pirstai lygiai taip pat sugeba palaikyt siuos dalykelius ir darbelia atlikt mirksiukas.gif
O si parduotuve, gera, as is jos esu pirkus kelis kart be problemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 09 lapkričio 2007 - 13:54
Siandien pas mus tetuku diena. Vakar vaziavau nupirkti dovanos, bet kad jy kur.... Mano kortele greiciausiai issimagnetino doh.gif Niekur jos negalejo nuskaityti. Tad namuose teko nenumatytai kazkokia atvirute bent sumeistruoti iki mb gryz namo. Tai va rezultatas... Nesu visai patenkina, ypac del uzraso, bet yra taip kaip yra, o ir per 15min nieko kito y galva ir neatejo blush2.gif

user posted image

Parodysiu ir as savo darbo bardakelius, tik dedu mazas nuotraukas, nes netaip gerai matysis tada siukslynas lotuliukas.gif
Cia mano kampelis skirtas siuvinejimo reikmenims ir nuotraukoms... Nors as ten veik niekad nesiuvineju, nes siuvinejimo remas keliauja is kambario y kambary kartu su manim lotuliukas.gif Tad cia laikau siulus, schemas, medziagas ir visa likusy bardaka...
user posted image

O cia mano sb kampelis. Uzkariavau sveciu kambary lotuliukas.gif Gerai kad sveciai pas mus super retas reiskinys ax.gif
user posted image

Gal kada reiks parodyt mb hobi kambary, tada visoms ant dusios geriaus pasidarytu del savo kurybiniu bardakeliu lotuliukas.gif Y jo kambary as kojos nekeliu ir sakiau, kad as ten ne pirsto nepajudinsiu lotuliukas.gif Tai galit ysivaizduoti kas ten dedas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 11 lapkričio 2007 - 14:54
o ir per 15min nieko kito y galva ir neatejo blush2.gif

labai grazu, cia kiek supratau tavo dukrytes piesinukas iremintas taip?...tuo labiau bus reiksmingesne dovanele.
As galvojau tevo dienai *beje JAV ji Birzelio 17) padaryti is cemento i soda tokia plytele su vaikuciu ranku antspaudais papuosiama mozaika....tai dar turiu daug laiko sumeistruoti
Parodysiu ir as savo darbo bardakelius, tik dedu mazas nuotraukas, nes netaip gerai matysis tada siukslynas

Koks cia siukslynas? atrodo taip svaru ir sviesu kaip is IKEA katalogo. Jei nori pamatyti tikro bardako as nufotkinsiu savo kambareli per puslapiu kurimo stadija...neatpazzintumet.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 11, 18:36)
labai grazu, cia kiek supratau tavo dukrytes piesinukas iremintas taip?...tuo labiau bus reiksmingesne dovanele.
As galvojau tevo dienai *beje JAV ji Birzelio 17) padaryti is cemento i soda tokia plytele su vaikuciu ranku antspaudais papuosiama mozaika....tai dar turiu daug laiko sumeistruoti

Koks cia siukslynas? atrodo taip svaru ir sviesu kaip is IKEA katalogo. Jei nori pamatyti tikro bardako as nufotkinsiu savo kambareli per puslapiu kurimo stadija...neatpazzintumet.

Jo cia dukriuko mena iskirpau. Liko patenkinatas mb thumbup.gif

Na kada as pradedu nauja siuvinejama darba, patikek ir pas mane bardakas kaip reikalas. Kai pradedu siulus atsirinkineti ir persukti juos, suzymeti, as dazniausiai naudoju apie 100 spalvu. Na o sb as dar neturiu tiek priemoniu, kad apsiverst iseitu biggrin.gif Aveda, pas mus namuose tipiskas skandinaviskas stilius. Bet IKEA baldu nieko nerasi, mes po keliu pirkimu likom labai nepatenkinti kokybe ax.gif Smulkmenas as ten mielai perku, nes tada galvos neskauda, jei maze kokia deze sulauzo, ar ka is indu sudauzo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

galvoju prisijungsiu prie jusu diskusiju apie scrapbooking`a. Tarp kitko cia mano pirmuosius bandymus "tosk" idejo..tikiuosi ateityje daug ko ismokti ir daug geresnius daryti, bet siaip norejau tik pasiaiskinti kodel jie tokie yra kaip yra.. visu pirma is kursu grizus darbus i alsuma dedama supratau kad ne visi 12 /12 yra vienodi, reiks apkarpyti. del to, kad atrodo kaip nepriklijuoti tai cia todel, kad mum lipnia juosta liepe su saiku naudoti,bet tai pataisoma. del tu mazu lapeliu ant kampu, tai jie ten su dideliu tikslu yra pritvirtinti, mat aukle fotografavo ir data buvo nustatyta, tad reikejo paslepti kaip nors.. ir siaip jis dar nelabai baigtas, mat tuose kursuose, ne labai didelis priemoniu pasirinkimas buvo, pvz raidziu, papuosimu...
dabar su "tosk" planuojam kada scrapbook vakara darysim..
Atsakyti
Sveika Kristina, pagaliau ir tu cia koja ykelei bigsmile.gif Ateinancia savaite koky vakara butinai reiks pasisedet. Na bent jau turtus issidalint lotuliukas.gif Tiesa, jei rytoj ateis kortele, galvoju, gal iki Panduro nusitrenkti, gal tau ko is ten reikia?

Jau esu pradejusi sb. 2lapu pagrindai jau paruosti, beliko papuosti. Kristina jau mate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 11 lapkričio 2007 - 17:22
ai zinok pakolkas nieko nereikia, nes dabar darysiu pakvietimus,kalediniu sausainiu kepimo vakareliui g.gif , o siem jau viska turiu...
Atsakyti
QUOTE(kristina u.w. @ 2007 11 11, 21:00)
ai zinok pakolkas nieko nereikia, nes dabar darysiu pakvietimus,kalediniu sausainiu kepimo vakareliui g.gif , o siem jau viska turiu...

Che, che.... O as gausiu ta kvietima? rolleyes.gif
Atsakyti
tu ir dar 4 kitos mamos su 4 maziais.. taip kad bus daug triuksmo ir daug kepiniu.... blink.gif
Atsakyti
Bet IKEA baldu nieko nerasi, mes po keliu pirkimu likom labai nepatenkinti kokybe ax.gif

jo prasta kokybe...as vadinu studentu bendrabucio tipo baldais...vienkartiniai jie, bet kataloge labai graziai moka pavaizduoti.

Sveika prisijungus Kristina, tikesimes daugiau darbeliu pamatyt. O as negaliu nieko rrodyti dabar kadangi ruosiuosi konkursui ir negaliu ikelti darbeliu i interneta. Buvo taip kad anais metais atseke ir isbrauke viena laimejusia konkiursa.
Atsakyti
dekui, "aveda",

wow,
teisingai, reikia visad buti atsargiai, nes niekad nzn kas gali kur ilysti, pavogti, kopijuoti, taip kad lauksim galutiniu rezultatu, as tikiu kad bus be priekaistu, mat "tosk" man yra rodzius tavo darbus ir apie tave pasakojus, tu tikra profe...
Atsakyti
Aveda o tu mums senus savo darbus vis ykelk. Mums ir seni darbeliai leis rinktis minciu, o ir grozetis norisi...
Atsakyti