Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(AVEDA @ 2007 11 08, 02:37)
dejau sia foto rankdarbiu vieteles skyrelyje bet pakartosiu ir cia gal kam duosiu ideju.

Aveda lotuliukas.gif Na ir manjakizmas lotuliukas.gif Nuostabus darbavimosi kampelis wub.gif

QUOTE(Vilkolake @ 2007 11 08, 03:17)
blush2.gif Vista as,nieko man neisena doh.gif Galvoju jei daryt,tai is kokiu senienu,kitoniskiau atrodo bigsmile.gif Pasiskaitynesiu cia ir nuspresiu lotuliukas.gif

Nieko, nieko.... Ykvepk bigsmile.gif Siaip norint galima pasendinti. Kiek supratau yra tam specialus tepaliukai, maciau amerikieciu internetinei parduotuvej, kazkoky sendinimo ytaisiuka pardavineja, kur vienam gale kazkas kaip svitrinis popierius, o kitam gale lygtais kalke ar kazkas tokio....
Atsakyti
Mano drauges Kristinos darbeliai 4u.gif Tai jos pirmasis bandimas bigsmile.gif

user posted image

user posted image

Atsiprasau uz kokybe, bet apsvietimas buvo nepergeriausias ir ziauriai skubejau blush2.gif

Pirmoje nuotraukoje ant nuotraukos yra lapelis, ant kurio yra uzrasas, bet as jau Kristinai pasakiau savo nuomone - labai neryskus uzrasas.
Antroje nuotraukoje yra baltas lapas, ten bus uzrasas, nes neturejo reikiamo rasiklio. Ir vel toks mazas lapiukas ant nuotraukytes, kur yra neryskus uzrasas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 08 lapkričio 2007 - 22:02
QUOTE(Tosk @ 2007 11 08, 21:58)
Mano drauges Kristinos darbeliai 4u.gif  Tai jos pirmasis bandimas bigsmile.gif
Atsiprasau uz kokybe, bet apsvietimas buvo nepergeriausias ir ziauriai skubejau blush2.gif
Pirmoje nuotraukoje ant nuotraukos yra lapelis, ant kurio yra uzrasas, bet as jau Kristinai pasakiau savo nuomone - labai neryskus uzrasas.
Antroje nuotraukoje yra baltas lapas, ten bus uzrasas, nes neturejo reikiamo rasiklio. Ir vel toks mazas lapiukas ant nuotraukytes, kur yra neryskus uzrasas.

NU SIAP TAI LABAI GRAZU thumbup.gif , O UZRASU RYSKUMAS TAI BET KADA PATAISOMAS irnesakyk.gif
Atsakyti
Čia dar nesuklijuota, kaip matau g.gif ?

bet kokie baltapūkiai foto wub.gif wub.gif

Pirmoje foto, užrašą tikrai didinčiau ir dėčiau jį kur nors arčiau vieno kampo, o priešingam dar padaryčiau kokią atsvarą ax.gif , nes toks su prisegtu lapeliu, tai kažkaip lyg "prielipas", nu atseit pasižymėjau tą vietą ax.gif ... matau, kad krašteliai kažkaip gražiai apkarpyti bigsmile.gif , taip apkarpyčiau ir tą baltą didelę dalį, ale nuotraukos "pasportą", nes dabar kažkaip per vienodai g.gif , tik kvadratinės formos: nuotrauka, balta dalis, pats pagrindas...

Antroje vietoje man tas mažas lapelis vėl nesižiūri ax.gif , jei jo būtinai norisi, tai tas dvi nuotraukas nuleisčiau šiek tiek žemiau, o virš jų kampe viršuje jį bandyčiau komponuot g.gif , nes dabar bus mini užrašiukas, po juo didesnis užrašas unsure.gif

Žinoma, tai tik mano nuomonė 4u.gif

Gera mintis "mest" čia nesuklijuotą variantą, nuomonių išgirdimui bigsmile.gif , kartais gali pamatyt visai kitu kampu savo darbą, tarsi iš atstumo bigsmile.gif

Aveda, parodei mano svajonių kampelį, įkūnytą tavo namuose wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvos saulele: 08 lapkričio 2007 - 22:19
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 09, 01:46)
NU SIAP TAI LABAI GRAZU  thumbup.gif , O UZRASU RYSKUMAS TAI BET KADA PATAISOMAS  irnesakyk.gif

Man ir labai grazu wub.gif Jinai tai padare vakar vakare kursuose, ir neturejo laiko pilnai uzbaigti.

Lietuvos saulele ten viskas priklijuota ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 08 lapkričio 2007 - 22:22
QUOTE(Tosk @ 2007 11 08, 22:19)
Lietuvos saulele ten viskas priklijuota ax.gif

o nuotraukose atrodo, kad visi kraštai ne unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 11 09, 01:57)
o nuotraukose atrodo, kad visi kraštai ne  unsure.gif  unsure.gif

Na as gerai neisnagrinejau. Tiesiog uzbegau pas ja 5min, paziureti ir nupaveiksluoti.
Atsakyti
Oi, kaip laukiu savo prekyčių bigsmile.gif , nagai niežti gamint rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
o as vis dar didvyriskai laikausi neuzsikretus SB, na tik tokias figurines zirklutes isigijau blush2.gif , atseit vaikams biggrin.gif
Atsakyti
Mano drauges Kristinos darbeliai 4u.gif Tai jos pirmasis bandimas bigsmile.gif

labai svariai ir tvarkingai padaryta, draugei 4u.gif thumbup.gif

O del mano darbo vietos tai jo, manjiakizmas man...nors cia talpina ne vien SB medziagas bet ir juvelyrika, siuvinejima, tapybos, ir dar visokiu galu. Kartais galvoju kad rinkti SB prekias yra net smagiau negu jas naudoti tongue.gif lotuliukas.gif

Per kelis menesius turiu sukurti 10 unikaliu, niekam nematytu SB darbeliu. Bandysiu stoti i viena dideli SB konkursa. Jei laimesiu tai man bus virsune ko as noriu pasiekti siuo hobiu...aisku uzsiemu tam kad iprsiminimus atzalom iamzint, bet noretusi ir kad mano darbeliai placiau per zurnalus butu parodyti. Gal per daug noriu, juk isrenka geriausius is geriausiu, bet bandysiu. Tai reikia kibt i rimtus darbus dabar.

Tosk ta rinkinuka kur matei sendinti puslapius ir nuotraukas manau kad yra Making Memories gamybos "Distress Kit":
user posted image
neleisk pinigu del sito rinkinio. Viska ko reikia pasendinimui gali panaudoti ka turi namie: pasirausus po vyro garaza as atradau svitrinio popieriaus, tos metalines vilnos (nzn kaip LT vadinasi blush2.gif ), netgi nagu pielutes, o pasendinimui rudos spalvos gali panaudoti akrilinius dazus, arba net akvarele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 08 lapkričio 2007 - 22:43
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 08, 22:41)
Gal per daug noriu, juk isrenka geriausius is geriausiu, bet bandysiu.

smagu, kad yra tikslas bigsmile.gif , palaikysim tave drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 09, 02:11)
Tosk ta rinkinuka kur matei sendinti puslapius ir nuotraukas manau kad yra Making Memories  gamybos "Distress Kit":

As nesita maciau, cia per sudetingai atrodo lotuliukas.gif Va uz tokio akis uzkliuvo ir kaina maza...
http://amillionlittl...oducts_id=14877

Man ir patinka pirkti doh.gif Ir su kiekvienu uzmatytu groziu, labai jau susvyruoja tas mano minimalizmas lotuliukas.gif Juk tiek visokiu grozybiu wub.gif Vel noreciau paklausti ax.gif Labai sunkiai lenda y albumo kisenele... Ar kartais nereikia pakirpti vieno sono????

Aveda saunuole, jei nori dalyvauti tokiuose renginiuose thumbup.gif

As manau, kad mano drauges darbeliai (kaip pradedanciosios) labai saunus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 08 lapkričio 2007 - 23:10