QUOTE(remini @ 2007 11 07, 12:56)
šaunuolė
smagu, kad vis daugiau šedevrų gimsta
tik kaip jau minėjo norėtųsi nuotraukėles įrėminti kokiam ryškesniam fone, nes jos prapuola margumyne (čia pirmosios nuotraukos), o kitos tai super
man labai patiko.
QUOTE(Tosk @ 2007 11 07, 17:29)
Melyna paukste
Bet gal nesupyksi uz panarstyma
Albumo virselis nuostabus
Ten popierius, ar medziaga? Antoj nuotraukoj man truputy per marga, lovytes lipdukas nuostabus, bet teko ytemti regejima del daikto virs lovytes. Jei ta lovyte ir karusele butum uzklijavusi ant vienspalvio svelnios spalvytes popierio, isrysketu tas lipdukas. Sagutes sauniai dera. Sekancioj nuotraukoj sauni nuotraukos apreminimo ideja. Bet as velgi buciau pasirinkusi vienspalvy koky popieriu. O kitose lapuose, kaip ir kitos merginos pastebejo, truksta, gal kokiu uzrasu.... Nebutina rasyti su spec. rasikliais. Galima iskirpti raides ir priklijuoti.
Bet cia tik mano nuomone
Rezultatas saunus ir zaismingas
O as nusprendziau syvakar pradeti. Kadangi neiseina y kursus, tai bent uzmigdzius savo monstriuka, pabadysiu ka nors padaryti
Labai aciu uz pagyras, net nesitikejau ju tiek sulaukti.
Visiskai nei ant vienos nepykstu uz pastebejimus. Tai yra patarimai ir jie labai pravercia, o tuo labiau, kad tai pirmasis mano darbelis, bet manau, kad nepaskutinis... Labai jau patiko