Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

blush2.gif
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 11 07, 12:01)
Nezinau ar man cia kas pavyko, bet vyras sake, kad uzsiimu mazu mergaiciu zaidimais verysad.gif

šaunuolė thumbup.gif smagu, kad vis daugiau šedevrų gimsta thumbup.gif
tik kaip jau minėjo norėtųsi nuotraukėles įrėminti kokiam ryškesniam fone, nes jos prapuola margumyne (čia pirmosios nuotraukos), o kitos tai super thumbup.gif man labai patiko.
Atsakyti
Melyna paukste thumbup.gif

Bet gal nesupyksi uz panarstyma ax.gif Albumo virselis nuostabus wub.gif Ten popierius, ar medziaga? Antoj nuotraukoj man truputy per marga, lovytes lipdukas nuostabus, bet teko ytemti regejima del daikto virs lovytes. Jei ta lovyte ir karusele butum uzklijavusi ant vienspalvio svelnios spalvytes popierio, isrysketu tas lipdukas. Sagutes sauniai dera. Sekancioj nuotraukoj sauni nuotraukos apreminimo ideja. Bet as velgi buciau pasirinkusi vienspalvy koky popieriu. O kitose lapuose, kaip ir kitos merginos pastebejo, truksta, gal kokiu uzrasu.... Nebutina rasyti su spec. rasikliais. Galima iskirpti raides ir priklijuoti.
Bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif Rezultatas saunus ir zaismingas thumbup.gif

O as nusprendziau syvakar pradeti. Kadangi neiseina y kursus, tai bent uzmigdzius savo monstriuka, pabadysiu ka nors padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2007 11 07, 12:56)
blush2.gif

šaunuolė  thumbup.gif smagu, kad vis daugiau šedevrų gimsta  thumbup.gif
tik kaip jau minėjo norėtųsi nuotraukėles įrėminti kokiam ryškesniam fone, nes jos prapuola margumyne (čia pirmosios nuotraukos), o kitos tai super  thumbup.gif  man labai patiko.

QUOTE(Tosk @ 2007 11 07, 17:29)
Melyna paukste  thumbup.gif

Bet gal nesupyksi uz panarstyma ax.gif Albumo virselis nuostabus wub.gif  Ten popierius, ar medziaga? Antoj nuotraukoj man truputy per marga, lovytes lipdukas nuostabus, bet teko ytemti regejima del daikto virs lovytes. Jei ta lovyte ir karusele butum uzklijavusi ant vienspalvio svelnios spalvytes popierio, isrysketu tas lipdukas. Sagutes sauniai dera. Sekancioj nuotraukoj sauni nuotraukos apreminimo ideja. Bet as velgi buciau pasirinkusi vienspalvy koky popieriu. O kitose lapuose, kaip ir kitos merginos pastebejo, truksta, gal kokiu uzrasu.... Nebutina rasyti su spec. rasikliais. Galima iskirpti raides ir priklijuoti. 
  Bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif  Rezultatas saunus ir zaismingas thumbup.gif

O as nusprendziau syvakar pradeti. Kadangi neiseina y kursus, tai bent uzmigdzius savo monstriuka, pabadysiu ka nors padaryti ax.gif

Labai aciu uz pagyras, net nesitikejau ju tiek sulaukti.
Visiskai nei ant vienos nepykstu uz pastebejimus. Tai yra patarimai ir jie labai pravercia, o tuo labiau, kad tai pirmasis mano darbelis, bet manau, kad nepaskutinis... Labai jau patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Virselis tai seno albumo virselis. Nudazytas ir nudekupazuotas.
Virs lovytes karusele
Atsakyti
super thumbup.gif melyna paukste. Nepaisyk ka vyras sneka...mano irgi bimba bet labiau kad per daug $$$ isleidziu. Visi patarimai jau buvo kitu isdestyti, jiems pritariu drinks_cheers.gif tai nesikartosiu. Saunu kad randi laiko, kaip ir as naktimis.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 07, 18:39)
super thumbup.gif melyna paukste. Nepaisyk ka vyras sneka...mano irgi bimba bet labiau kad per daug $$$ isleidziu. Visi patarimai jau buvo kitu isdestyti, jiems pritariu  drinks_cheers.gif tai nesikartosiu. Saunu kad randi laiko, kaip ir as naktimis.

Aciu ax.gif
Kita karteli tikiuosi padarysiu tobuliau, o si darbeli dar patobulinsiu.
Vyras labai bumba. Jam is mano veiklos, tai tik veltinukai patinka. biggrin.gif
Atsakyti
Maziau kreipkit demesy y ta vyru bumbejima irnesakyk.gif Juk jie savo kazkokius pomegius irgi turi. O bet koks hobis kainuoja pinigus, vieni daugiau, kiti maziau.... Svarbu kad tik seimos y bankrota nenuvarytu hihihi.gif Is mano hobiu mb labiausiai pritaria fotografavimui. Mat cia jam naudinga - as jo pagautus zuveliokus nupaveiksluoju ir paty pamokinu ka ismokstu.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 11 07, 19:57)
Maziau kreipkit demesy y ta vyru bumbejima irnesakyk.gif Juk jie savo kazkokius pomegius irgi turi. O bet koks hobis kainuoja pinigus, vieni daugiau, kiti maziau.... Svarbu kad tik seimos y bankrota nenuvarytu hihihi.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
dejau sia foto rankdarbiu vieteles skyrelyje bet pakartosiu ir cia gal kam duosiu ideju.
Mediniai antspaudukai sudeti ant mediniu maisto serviravimo padeklu ir daugiaauksciai taip sustatyti vienas ant kito.
O ant stalo kairej pusej ta deze tai tokia kaip mano vyras laiko visokius varztukus ir vinukus...ten laikau visas sagutes, maziukus eyelets ir kitokius pagrazinimus.
Spintoj dar kabo medziagines sulankstomos lentynos.
Atsakyti
Vilkolake, matau jau temoj kiurksai lotuliukas.gif Matyt tie kursai uzkabliavo vistik bigsmile.gif Kaip praejo, papasakok ax.gif
Atsakyti
blush2.gif Vista as,nieko man neisena doh.gif Galvoju jei daryt,tai is kokiu senienu,kitoniskiau atrodo bigsmile.gif Pasiskaitynesiu cia ir nuspresiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 08, 00:07)
dejau sia foto rankdarbiu vieteles skyrelyje bet pakartosiu ir cia gal kam duosiu ideju.

nuostabus kampelis rankdarbiams daryti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti