ačiū
jau siunčiuos
manau taip palengvinsiu sau darbą
į sveikatėlę
ten nemažai gražių pavyzdžių yra, tai manau kils daug gražių minčių, o poto ir darbelių
tik ilgai siunčia berods 2 val 30 min, bet verta, man patiko. gražių priedų gali parsisiųsti papildomai iš dizainerių sukurtų kolekcijų tik reikia prisiregistruoti.
ten nemažai gražių pavyzdžių yra, tai manau kils daug gražių minčių, o poto ir darbelių
tik ilgai siunčia berods 2 val 30 min, bet verta, man patiko. gražių priedų gali parsisiųsti papildomai iš dizainerių sukurtų kolekcijų tik reikia prisiregistruoti.
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 05, 01:08)
sios temos pulsas vis suleteja. norisi kitu darbelius pamatyt, o cia taip ramu...
as savo pirma blyna per si menesi turiu iskepti Jau rasiau, turiu susipirkus rodos viska, ko man sitai dovanelei reikes. Dabsr mastau apie nuotraukas - kokias pasirinkti. Jas atspausdinsiu, o tada beliks per maziaus pietu miegeli darbuotis
norint kompu puslapius daryt yra labai daug kas uz dyka.
Imetu nuoroda kur yra 50 nemokamu "digital kits" rinkinuku. Isvis, twopeasinabucket.com labai daug graziu darbeliu ir ziniu galima is ten pasisemti (ten kur as ir savo galerija turiu ). Turi atskira foruma vien del "digital scrapbooking"--tuo as dar nesidomiu, bet...gal pirma susidorosiu su Photoshop.
50 "digital" rinkinuku
Imetu nuoroda kur yra 50 nemokamu "digital kits" rinkinuku. Isvis, twopeasinabucket.com labai daug graziu darbeliu ir ziniu galima is ten pasisemti (ten kur as ir savo galerija turiu ). Turi atskira foruma vien del "digital scrapbooking"--tuo as dar nesidomiu, bet...gal pirma susidorosiu su Photoshop.
50 "digital" rinkinuku
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 05, 05:38)
Tosk ar jau darbuojiesi? sios temos pulsas vis suleteja. norisi kitu darbelius pamatyt, o cia taip ramu...
Treciadienio vakare su drauge eisim y kursus, tad tikrai jau turesiu kuom pasirodyt. O siaip laukiu. Galeciau jau pradeti, bet noretusi kartu su drauge, tai pabandysim savaitgaly surast laiko. Blogiausia, kad neturim kur palikt padauzu, tad bus ne taip paprasta su tais monstriukais Musu vyrukai tik juokias - kiek mes dar visko pirksimes, ir kada po velniu pradesim kazka daryti Beto palengva tvarkausi nuotraukas, pas mane 2000-3000 nuotrauku nesurusiuotu, be jokios tvarkos Atkapstau koky pussimty ir vel pabosta kompe ieskot info, kada ta nuotrauka daryta
QUOTE(Tosk @ 2007 11 05, 13:36)
Treciadienio vakare su drauge eisim y kursus, tad tikrai jau turesiu kuom pasirodyt. O siaip laukiu. Galeciau jau pradeti, bet noretusi kartu su drauge, tai pabandysim savaitgaly surast laiko. Blogiausia, kad neturim kur palikt padauzu, tad bus ne taip paprasta su tais monstriukais Musu vyrukai tik juokias - kiek mes dar visko pirksimes, ir kada po velniu pradesim kazka daryti Beto palengva tvarkausi nuotraukas, pas mane 2000-3000 nuotrauku nesurusiuotu, be jokios tvarkos Atkapstau koky pussimty ir vel pabosta kompe ieskot info, kada ta nuotrauka daryta
jo, su maziukais monstriukais neimanoma susitvarkyt ar rast laiko rankdarbiams. Jei vienas pietu miega, tai kitas aisku nemiegos pas mane.
Apsibariau su vyru kadangi jis nusipirko sezono bilietus i krepsinio varzybas tai net kelis kartus i savaite pradejo iseidinet o man vienai su vaikais duotis ir visa diena ir vakarais...sustreikavau ir pasakiau jei jis randa laiko iseiti, as irgi iseisiu i SB vakareli. Tai jis labai mane palaiko. Sako kad gal nuotaika bus mano geresne ir kazkiek atsipusiu. Tai nuo siol pradesiu iseit nors viena diena per savaite i organizuojama SB "baliuka". Niekad nenoredavau i tokius eit kadangi turiu visa kambari rankdarbiams ir man patogu kad visi reikmenys yra salia manes. Bet del vaiku ir buities, niekad nespeju net pabut prie savo darbeliu.
Parodyk butinai ka paagminsi su drauge.
Aveda, butinai apsilankyk bendraminciu vakareliuose Dziaukis, kad tavo vyras isleidzia. O vat maniskis man siandien pranese nelabai dziaugsminga naujiena... Jis darbe turi 2pavaduotojas ir abi jos susirgo, o prasideda pats darbymetis - kaledinis sezonas Tai reiskia, kad jis dirbs nerealiai daug, o as turesiu visa namu gyvenima tempti... Ir jokiu kursu rytoj... MB rytoj is darbo gryz 22.30val Guodzia vienas dalykas - pinigai ir ju teikiami privalumai
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 11 07, 11:01)
Nezinau ar man cia kas pavyko, bet vyras sake, kad uzsiimu mazu mergaiciu zaidimais
[img]http://www.
[img]http://www.
aukstyn nosiuka
darbukai tiesiog suoeriniai
kaip graziai ir vaikiskai zaismingai viskas suderinta ir padaryta
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 11 07, 10:01)
Nezinau ar man cia kas pavyko, bet vyras sake, kad uzsiimu mazu mergaiciu zaidimais
vyro nereikia paisyti, jie kur kas daugiau berniukiškų žaidimų susigalvoja ....
Miela , bet man norėtūsi, kad nuotraukos būtų didesnės , nes pvz. pirmam lape su nuotraukėlėmis, fonas jas užgožia, nes pats yra gana aktyvus , jei pvz. neturi didesnių nuotraukų, tai tada jas dar "įrėminčiau" baltam ar pan. kvadrate
Kitose dar kokių užrašų norėčiau, bet čia dar laisvai papildyt galėsi, šiaip labai džiugu, kad po truputį kruta visi darbeliai
Mėlyna Paukštė, ir kada tu viską spėji
man patiko tik ir man labai trūksta visur užrašų kokių nors...vardų datų ar panašiai
man patiko tik ir man labai trūksta visur užrašų kokių nors...vardų datų ar panašiai
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 11 07, 12:19)
aukstyn nosiuka
darbukai tiesiog suoeriniai
kaip graziai ir vaikiskai zaismingai viskas suderinta ir padaryta
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 11 07, 12:19)
vyro nereikia paisyti, jie kur kas daugiau berniukiškų žaidimų susigalvoja ....
Miela , bet man norėtūsi, kad nuotraukos būtų didesnės , nes pvz. pirmam lape su nuotraukėlėmis, fonas jas užgožia, nes pats yra gana aktyvus , jei pvz. neturi didesnių nuotraukų, tai tada jas dar "įrėminčiau" baltam ar pan. kvadrate
Kitose dar kokių užrašų norėčiau, bet čia dar laisvai papildyt galėsi, šiaip labai džiugu, kad po truputį kruta visi darbeliai
QUOTE(mijaka @ 2007 11 07, 12:43)
Mėlyna Paukštė, ir kada tu viską spėji
Labai smagu, kad patiko. Nezinau kada as speju. naktimis turbut.
O uzrasu ir man truksta, bet su bet kuo nenorejau rasyti. Siandien gal koki rasikli paziuresiu, tai papildysiu.