Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(AVEDA @ 2007 11 01, 14:36)
Daug kas priklauso ar tau butina skrapinti chronologiskai

ačių už atsakymą ax.gif nea, aš nenoriu chronologiškai, tiesiog turiu nemažai vaiko juokingų, įdomių nuotraukų, tai tas ir noriu patalpint, o ir idėjų daug turiu, tai jei darysiu ant dviejų puslapių tai man atrodo ne tiek daug tų idėjų ir galėsiu panaudot g.gif
QUOTE(Aga @ 2007 11 01, 14:40)
Nu aš niekaip neatsižiūriu AVEDOS meno, nu man kažkas tokio fantastiško, nenusakomo, toks jausmas, kad tikrai paimta kompu ir sudėlioti paveiksliukai. Atrodo nu kaip rankom taip įmanoma padaryt tokį grožį blush-anim-cl.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiškai pritariu
Atsakyti
NU NEZINAU KIEK DAR TEMSIU SIUO VIRUSU NEUZSIKRETUSI, JAU VOS VOS LAIKAUSI DAR KIEK IR 000189.gif, GELBEKIT MB IS NAMU ISVARYS fear.gif
Atsakyti
oi linutuke lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na tai tu ir neribok savęs, nebijok, neišvarys tas MB lotuliukas.gif jie visi tik grasina lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 01, 14:58)
Jo, taip kaip aprasei ir daroma. Bet i tipiska albuma tiktai manau kad 10 tu pleveliu, dazniausiai nepakanka. Tai reikia atskirai uzsisakyti daugiau tu pleveliu:"refill pages" to pacio albumo gamybos kad tiktu. Pigiau papilditi tas pleveles negu vi pirkt naujus albumus. Tam yra limitas visdelto, perdaug prikrovus albumas issiskecia ir ploksciai neguli. Bet man lygtai normaliai sutalpino15 puslapiu (nors as labai daug prikraunu ant tu puslapiu, jei minimaliau darai visa tai daugiau gali sutalpint). Cia kalbu apie "post-bound" albumus kur reikia atsukti varztukus. O su 3-ziedziais, tai ne taip issiskecia albumai.

ačiū labai už atsakymą. 4u.gif Aš čia tokius tik ir mačiau su 10 plėvelių ir atskirai plėvelių pirkti. rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.michaels....ist?channelid=8
Atsakyti
As jau sergu...
Buvau Hobby parduotuveje, bandziau kazka issirinkti, bet gal reikes dar proga nutaikius ir be mazulio nubegti..
Ideju pradiniu neturiu, bet turiu dideli nora. Kazkodel pirkau viskas su zaliu atspalviu.. Tai gal kur giliai ir kirba kokia mintis.
Tikiuosi greitu laiku parodyti pirmaji savo blyna. Nors nezinau ar daznai siuo malonumu uzsiimsiu, nes truputi brangokas malonumas... Na bet noretusi bent jau gimtadienio dovaneles suasmenintas savo rankomis paruosti.

Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 01, 18:30)
oi linutuke  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na tai tu ir neribok savęs, nebijok, neišvarys tas MB  lotuliukas.gif  jie visi tik grasina  lotuliukas.gif

nu jai tik SB butu tai nieko lotuliukas.gif , bet gi yra ir daugiau visokiu virusu blush2.gif blink.gif , tai ir nezinau kuo cia baigsis, jauciu pradzioje bandysiu is to ka turiu ka nors sugalvoti, ir tada jau pagal galimybes, patyliukais po truputuka, kad niekas nesuuostu smile.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 01 lapkričio 2007 - 20:27
Sveikutės, gal žinote, kur Vilniuje galima nusipirkti žirkles, kerpančias įdomesniais kontūrais, ne vien trikampėliais?
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2007 11 04, 20:22)
Sveikutės, gal žinote, kur Vilniuje galima nusipirkti žirkles, kerpančias įdomesniais kontūrais, ne vien trikampėliais?

Garantuoju, kad rasi bet kokioj nors kiek didesnej kanceliariniu prekiu parduotuvej.
Atsakyti
Tosk ar jau darbuojiesi? sios temos pulsas vis suleteja. norisi kitu darbelius pamatyt, o cia taip ramu... g.gif
Atsakyti
aš kolkas visiškai neturiu laiko darbuotis sad.gif o minčių pilna, taigi turiu klausimą - gal yra kokia programa kur galima būtų kompu puslapius daryt ax.gif to man reikia, kad galėčiau gerai apgalvot kiekvieno psl detalę ir paderint ar tinka, ir kad žinočiau kokio didžio nuotraukas spausdint na ir t.t. o paskui kad tik liktų visą tai padaryti ant popieriaus bigsmile.gif nes ir minčių dabar tiek daug, kad jau bijau susipainiot kur ką noriu padaryt, arba išvis pamiršt unsure.gif
Atsakyti
yra labai geras thumbup.gif aš vis negaliu atsižaisti blush2.gif

http://www.scrapbook...m/download.aspx

parsisiųsk programą, o poto dar galima atsisiųsti įvairiausių priedų.
Atsakyti