Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 10 31, 22:26)
toje foto, kur rašai, kad nusipirkai LT, sudomino tos raidelės  bigsmile.gif , jos ir LT pirktos, kur???? nes lipdukai tai matyti, o raidelės ne  bigsmile.gif

Tos raides pirktos Lietuvoje bigsmile.gif Tai karoliukai, o pirkau vienoj audiniu parduotuvej Siauliuose. Ziurinejau graziu juosteliu sb ir uzmaciau tas raideles biggrin.gif Ten kazkur 70vnt, o kaina 15Lt.
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 10 31, 07:32)
nu niekaip nesuprantu apie ką jūs čia doh.gif o galit kokį paveiksliuką įkelti kas gaunasi su šitais dalykėliais ? g.gif

cia kalba eina apie "eyelet" ir "brads"--tu metaliniu segtuku nauda. Dvipuse nauda: praktiska--ka nors prisegti (pavyz. gelytes, kaspinukus)ir dekoratyvinepanaudoti tik del vaizdo.
Va du mano pacios pavyzdziai.
Dekoratyvinis
user posted image
ir praktiskas--prisegiau balta metalini remuka su "brads":
user posted image
Tosk: Nu ir lobio prisirinkai bigsmile.gif . Turi visko ko reikia kad pradet pirmyn: Lauksim darbeliu! Mane prajuokinai del tuscios bonkutes to tirpalo...tikiuosi issiaiskinai.

O as jau Kaledine dovana nuo MB pati issirinkau ir nusipirkau (jam paskambinus i darba pasakiau kad man jis jau nupirko dovana tongue.gif , kuria deja, pats turejo sumontuoti--. Dvi didziausias lentynas kad visus albumus sutalpinciau. Persikrausciau i nauja rankdarbiu/SB kambariuka ir atsirado daugiau vietos. Ikelsiu foto savo naujo rojaus kada sienas apdazysiu kur ispetskiojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 31 spalio 2007 - 21:14
labas vakarelis,

uzsukau ir nebeisejau, kol neperskaiciau visu puslapiu. Man atrodo uzsikreciau Scrapbooking virusiuku ax.gif Kol kas isbandziau tik skaitmenini, bet vis kirbejo mintis isbandyti rankomis albuma pasigaminti. Savaitgali keliusiu i parduotuve apsiziureti. Arteja vienas gimtadienis ir noreciau pagaminti dovanele. Jei gausis ne taip blogai butinai parodysiu.
Dziaugiuosi atradusi si skyreli!!!
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 17:22)
labas vakarelis,

uzsukau ir nebeisejau, kol neperskaiciau visu puslapiu. Man atrodo uzsikreciau Scrapbooking virusiuku  ax.gif Kol kas isbandziau tik skaitmenini, bet vis kirbejo mintis isbandyti rankomis albuma pasigaminti. Savaitgali keliusiu i parduotuve apsiziureti. Arteja vienas gimtadienis ir noreciau pagaminti dovanele. Jei gausis ne taip blogai butinai parodysiu.
Dziaugiuosi atradusi si skyreli!!!

sveika mus atradus 4u.gif .Tik labai atsargiai, skrapo virusas yra nepagydomas smile.gif .
Atsakyti
AVEDA, tiesiog nuostabūs tavo albumėlio puslapiai. wub.gif Aš vis paskaitinėju šią temelę ir jau gundausi pasidaryt kokį nors nedidelį scrapo albumiuką a la 'mūsų atostogos' ar dar kažką panašaus. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 01 lapkričio 2007 - 09:09
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 01, 03:09)
sveika mus atradus  4u.gif .Tik labai atsargiai, skrapo virusas yra nepagydomas  smile.gif .

aciu uz priemima 4u.gif
Atsakyti
Laba diena visoms!
Aciu uz tokia nuostabia temele. Seniai traukia prie meno, tik niekaip negalejau atrasti kas man tikrai patiko.
Vakar pai pamaciau sia tema pradejau skaityti ir ....iki 3:30 nakties prasedejau. Po visas jusu duotas nuorodas laksciau bet taip ir nebaigiau. Siandien tik atsibudus vel prie kompo ir pagaliau perskaiciau.

Visu darbai labai grazus. Saunuoles! 4u.gif

As berods susirgau SB.

Po svenciu vaziuosiu ieskoti SB medziagu, kai ko reikes uzsisakyti is ebay.

Visoms sekmes kuryboj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalique: 01 lapkričio 2007 - 11:35
na va, kiek daug užsikrėtusių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aveda, aš štai ko noriu paklaust, jau man atrodo klausiau kažkada, bet tada klausiau apie A4 lapus, o dabar noriu daryt albumą iš 30.5x30.5 lapų ir niekaip neapsisprendžiu ar man vieną temą daryt ant dviejų psl. ar ant kiekvieno skirtingai g.gif supratai apie ką aš ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 01, 05:14)
na va, kiek daug užsikrėtusių  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aveda, aš štai ko noriu paklaust, jau man atrodo klausiau kažkada, bet tada klausiau apie A4 lapus, o dabar noriu daryt albumą iš 30.5x30.5 lapų ir niekaip neapsisprendžiu ar man vieną temą daryt ant dviejų psl. ar ant kiekvieno skirtingai  g.gif supratai apie ką aš ?  blush2.gif

Mano albumuose yra ir po viena ir po du puslapius ta pacia tema: nevisad imanoma sutalpinti visas nuotraukas ant vieno puslapio, o kartais atvirksciai, turi tik viena grazia nuotrauka, tai tik vieno puslapio uztenka.
Daug kas priklauso ar tau butina skrapinti chronologiskai (visus ivykius is eiles). Kaip pradejau sunelio pirma albuma tai butent taip ir dariau, bet....pastebejau kad dazniausiai pagaudavau ikvepima skrapinti dabartines nuotraukas. Tai atmesdavau baigtus puslapius i sona, i tokia papke ir sau prizadejau kad veliau sudesiu i albuma chronologiskai. Deja, turiu didziausias kruvas baigtu puslapiu, ir tusciu sedinciu albumu rolleyes.gif . Paskutiniu laiku perskaiciau Sacy Julian knyga "The Big Picture" ir ji daug kam itaka padare kad nereikia skrapinti viska is eiles. Musu atmintis gi taip net neveikia. Ir juk SB taps kaip nasta kad "Va turiu baigti sunelio pirmo dantuko puslapi, o esu ikvepta pradeti kurti jo pirmo gimtadienio puslapi". Autore pataria paskirstiti albumu temas i atskirus albumus, ar albuma padalinti i temas: "Keliones", "Musu mylimi zmones:Seneliai, tevai, draugai", "Tarp Broliuku/ar sesuciu" "Musu seimos tradicijos" "Viskas apie mane", ir t.t Taip pat ji naudoja 3-ziedzius albumus kur gali lengvai atidaryti ir ikisti baigta puslapi i tam atitinkancia kategorija. Vienintelis (-) siu albuu tai kad turint 2 puslapiu tema, jei tie 2 puslapiai susilieja/tesiasi dizainu vienas su kitu, tai yra didelis tarpas tarp ju ir kazkiek gadina vaizda.

Pavyz. Sitie mano du puslapiai...as visad kaip darau du puslapius juos laikinai suklijuoju blogoj pusej kad vaizdas butu vienodas ir testusi tarp abu. atrodo graziai kaip jie sujungti, o dabar isivaizduok 4 cm tarpa tarp ju. Gal kitiem ir nekrinta i aki, o mane tokia detale nervuotu. Todel iki siol naudoju "post-bound" albumus kurie kisenukuose laiko puslapius arti vienas kito.
Bet dabar as imsiesiu darba tik sumesti viska i albumus, neskaitant datos.
user posted image
Atsakyti
Nu aš niekaip neatsižiūriu AVEDOS meno, nu man kažkas tokio fantastiško, nenusakomo, toks jausmas, kad tikrai paimta kompu ir sudėlioti paveiksliukai. Atrodo nu kaip rankom taip įmanoma padaryt tokį grožį blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Man toks kvailas klausimas kilo. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Mačiau pirkti aš visokiausių scrap book albumų. Jų puslapiai - tik permatomos plevelės. Kaip jūs darot tuos lapus? Pasirenkat kokį nors gražų lapą kaip foną ir ant jo dėliojat ir klijuojat viską, o paskui įkišat į albumo kišenėlę ar kaip? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 11 01, 06:40)
Nu aš niekaip neatsižiūriu AVEDOS meno, nu man kažkas tokio fantastiško, nenusakomo, toks jausmas, kad tikrai paimta kompu ir sudėlioti paveiksliukai. Atrodo nu kaip rankom taip įmanoma padaryt tokį grožį blush-anim-cl.gif

4u.gif notworthy.gif Aciu uz grazius zodzius. Ne, kad kompiuteriu "digital" SB uzsiiminet dar taip man nebuvo. Nemoku tiesiog, ir nelabai mane domina...as esu grynai ranku darbo zmogelis. Be to, butu didelis nuostolis kad tiek medziagu prisikaupus del SB ir viska mest kad kompu kurt, man nuostolis.
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 01, 06:50)
Man toks kvailas klausimas kilo. blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Mačiau pirkti aš visokiausių scrap book albumų. Jų puslapiai - tik permatomos plevelės. Kaip jūs darot tuos lapus? Pasirenkat kokį nors gražų lapą kaip foną ir ant jo dėliojat ir klijuojat viską, o paskui įkišat į albumo kišenėlę ar kaip? mastau.gif

Jo, taip kaip aprasei ir daroma. Bet i tipiska albuma tiktai manau kad 10 tu pleveliu, dazniausiai nepakanka. Tai reikia atskirai uzsisakyti daugiau tu pleveliu:"refill pages" to pacio albumo gamybos kad tiktu. Pigiau papilditi tas pleveles negu vi pirkt naujus albumus. Tam yra limitas visdelto, perdaug prikrovus albumas issiskecia ir ploksciai neguli. Bet man lygtai normaliai sutalpino15 puslapiu (nors as labai daug prikraunu ant tu puslapiu, jei minimaliau darai visa tai daugiau gali sutalpint). Cia kalbu apie "post-bound" albumus kur reikia atsukti varztukus. O su 3-ziedziais, tai ne taip issiskecia albumai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 01 lapkričio 2007 - 13:59