Padariau dar vieną SB darbelį.
Kuklus gavosi, nes žiauriai trūksta visų tų fainučių spec. priemonių! Čia jūsų teismui mano antra "košė iš kirvio"
Tai yra knygelė su mergytės charakteristika pagal Zodiako ženklą. Taip atrodo jau įrišta:
O čia atskiri dekoruoti puslapiai. Pirmą jau matėt.
MB nesužavėjo. Sakė, kad tokią knygelę padarytų per 1 val.
Naudojau dvipusį spalvotą origamių popierių, sausus klijus. Antrame puslapyje (nuotraukoj prastai matyti) dešinėje prisiuvau 3 sagutes. Kitą kartą klijuosiu, jau užsakiau iš Mėlynos paukštės spec. klijus. O tas žalias balbokas yra iš storo popieriaus (iškirpau jį iš atvirutės), tai jo neklijavau klijais. Panaudojau dvipusį lipduką, skirtą nuotraukoms.
Trečiam puslapy leliuko nuotraukytė spausdinta spausdintuvu (ne foto), o dešinėje dekoravimui panaudojau ... laikiną tatoo su blizgučiais.
mielas darbelis šaunuolė svarbiausia, kad neperkrauta, nes man asmeniškai nepatinka kai mirga marga ir nesupranti kas svarbiausia ten parodyta.
Padariau dar vieną SB darbelį. flirt.gif
Kuklus gavosi, nes žiauriai trūksta visų tų fainučių spec. priemonių! unsure.gif Čia jūsų teismui mano antra "košė iš kirvio" biggrin.gif
Kuklus gavosi, nes žiauriai trūksta visų tų fainučių spec. priemonių! unsure.gif Čia jūsų teismui mano antra "košė iš kirvio" biggrin.gif
grazus darbeliai
O ta mazulio nuotraukyte pusiau islindus is voko, ar cia tavo nuotrauka ar is zurnalo?
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 29, 16:20)
labai gražu zirafos sese
Ant greituju perskaiciau. Na ir saunuoles jus Ir isradingumas
Pas mane vis dar kaupimo stadija. Durniausiai, kai susikuri galvoje vizija, bet nerandi kaip ja ygyvendinti O kitaip ir neiseina... Uzsisakai stampuka "sampano butelis", o tau atsiuncia "sampano taure", uzsisakai ta priklijuotu nuotrauku nuemimo rinkinuka, o atsiuncia tuscia buteliuka Reiks skambint rytoj y ta firma ir klaust, kaip man su tuo tusciu buteliuku reiks nuotraukas atklijuot Pabandysiu rytoj dienos sviesoj nupaveiksluot jau sukauptus mano turtus.
Aveda, as ir vel kankinsiu tave su klausimais Kas tai yra Clear Stamps? Parodyti jie be spalvu, tai tokie jie ir bus, ar reikia kazkaip paciai dar juos paspalvinti? Gavau savo uzsisakyta QK, ten replikes su 12 formu. Ant tu formu yra priklijuotas toks minstas kaip popierius, ar jy reikia nuplesti? Ydeta dar ir kaip pleveliu uzklijuoti. O ka sujomis daryti???
Pas mane vis dar kaupimo stadija. Durniausiai, kai susikuri galvoje vizija, bet nerandi kaip ja ygyvendinti O kitaip ir neiseina... Uzsisakai stampuka "sampano butelis", o tau atsiuncia "sampano taure", uzsisakai ta priklijuotu nuotrauku nuemimo rinkinuka, o atsiuncia tuscia buteliuka Reiks skambint rytoj y ta firma ir klaust, kaip man su tuo tusciu buteliuku reiks nuotraukas atklijuot Pabandysiu rytoj dienos sviesoj nupaveiksluot jau sukauptus mano turtus.
Aveda, as ir vel kankinsiu tave su klausimais Kas tai yra Clear Stamps? Parodyti jie be spalvu, tai tokie jie ir bus, ar reikia kazkaip paciai dar juos paspalvinti? Gavau savo uzsisakyta QK, ten replikes su 12 formu. Ant tu formu yra priklijuotas toks minstas kaip popierius, ar jy reikia nuplesti? Ydeta dar ir kaip pleveliu uzklijuoti. O ka sujomis daryti???
QUOTE(Tosk @ 2007 10 29, 11:31)
Ant greituju perskaiciau. Na ir saunuoles jus Ir isradingumas
"Clear stamps" yra permatomi stampai. Funkcija tokia pati kaip tu raudonos gumos uzmontuotu ant medienos kaladeles. Situs reikia uzmontuoti ant ploasmasines kaladeles. Nereikia net klijuoti--akrile pati prilimpa. Naudoji toki pati rasala kaip ir tiem raudonos gumos stampam. Aisku, didziausias pliusas tai kad kadangi viskas permatoma, matai tiesiogiai kur stampuoji, o su mediniu stampu kartais gaunasi kreivai. Dar(+) akriliniu, tai maziau vietos uzima. Gali sutalpionti i 3-ziede papke suklijavus ant plasmases.
Del Quickutz, tai ta minksta plevele turi uzklijuoti ant pacios raides ar formos. Kaip idesi popieriu ir suspausi replikes tai peiliukas prakerta popieriu per ta minksta--turi per ka atsimust...kitaip tai gelezis ant gelezies ir neiskirps. O ta permatoma plevele. Tai ant kitos plokscios puses reik klijuoti jei kai kuriu formu lengvai neiskerpa. Pastorina taip. Minksta plevele po n kartu reikia nuplesti ir nauja uzdeti, bet man dau keli metai naudojant as nekeiciau.
QUOTE(Tosk @ 2007 10 29, 12:41)
jo, cia Marisa didziosios, mazos ir numeriai. tikrai pigiai,bet sis rinkinukas "i pensija" isleistas. Kas metais QK pasalina senesnius kaip "retired" kad naujus leidinius reklamuotu.
Pigiai parduoda, bet gal tikisi kad daug zmoniu stebes ir pirks? O gal pardaveja labiau nori vieno is tu elektroniniu? ir parduoda viska kad toki nusipirk?
Merginos, ačiū jums už pagyrimus. Trečią darbelį darysiu jau su tikromis SB priemonėmis.
Iš žurnalo ji.
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 29, 17:13)
O ta mazulio nuotraukyte pusiau islindus is voko, ar cia tavo nuotrauka ar is zurnalo?
Iš žurnalo ji.
Žirafos sese, man irgi labai patiko tavo darbelis... Kuklus, bet mielas ir gražus...
Aveda, nesakau, kad tu vadovauji, bet tiesiog tu labiausiai patyrus šiuose reikaluose... Ir mes tikrai esam dėkingos tau už patarimus...
Aveda, nesakau, kad tu vadovauji, bet tiesiog tu labiausiai patyrus šiuose reikaluose... Ir mes tikrai esam dėkingos tau už patarimus...
QUOTE(Irmuliux @ 2007 10 30, 17:13)
Žirafos sese, man irgi labai patiko tavo darbelis... Kuklus, bet mielas ir gražus...
Ačiū Šiandien gavau truputuką tikrų scrapbookingui skirtų priemonių.... Jau galiu pradėt mintyse kurti dukrytės albumą...
O dėl Avedos - mes visos tik džiaugiames, kad tokia yra.
Pamirštu mijakos paklausti, kaip reagavo tėtis, gavęs tokią dovaną?