Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Padariau dar vieną SB darbelį. flirt.gif
Kuklus gavosi, nes žiauriai trūksta visų tų fainučių spec. priemonių! unsure.gif Čia jūsų teismui mano antra "košė iš kirvio" biggrin.gif

Tai yra knygelė su mergytės charakteristika pagal Zodiako ženklą. Taip atrodo jau įrišta:

user posted image

O čia atskiri dekoruoti puslapiai. Pirmą jau matėt.

user posted image flirt.gif user posted image

MB nesužavėjo. laugh.gif Sakė, kad tokią knygelę padarytų per 1 val. laugh.gif
Naudojau dvipusį spalvotą origamių popierių, sausus klijus. Antrame puslapyje (nuotraukoj prastai matyti) dešinėje prisiuvau 3 sagutes. nail.gif Kitą kartą klijuosiu, jau užsakiau iš Mėlynos paukštės spec. klijus. O tas žalias balbokas yra iš storo popieriaus (iškirpau jį iš atvirutės), tai jo neklijavau klijais. Panaudojau dvipusį lipduką, skirtą nuotraukoms.
Trečiam puslapy leliuko nuotraukytė spausdinta spausdintuvu (ne foto), o dešinėje dekoravimui panaudojau ... laikiną tatoo su blizgučiais. laugh.gif
Atsakyti
mielas darbelis thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif svarbiausia, kad neperkrauta, nes man asmeniškai nepatinka kai mirga marga ir nesupranti kas svarbiausia ten parodyta.
Atsakyti
Padariau dar vieną SB darbelį. flirt.gif
Kuklus gavosi, nes žiauriai trūksta visų tų fainučių spec. priemonių! unsure.gif Čia jūsų teismui mano antra "košė iš kirvio" biggrin.gif

grazus darbeliai 4u.gif
O ta mazulio nuotraukyte pusiau islindus is voko, ar cia tavo nuotrauka ar is zurnalo?
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 29, 16:20)
Padariau dar vieną SB darbelį.

labai gražu zirafos sese thumbup.gif
Atsakyti
Ant greituju perskaiciau. Na ir saunuoles jus 4u.gif Ir isradingumas blink.gif 4u.gif

Pas mane vis dar kaupimo stadija. Durniausiai, kai susikuri galvoje vizija, bet nerandi kaip ja ygyvendinti blush2.gif O kitaip ir neiseina... Uzsisakai stampuka "sampano butelis", o tau atsiuncia "sampano taure", uzsisakai ta priklijuotu nuotrauku nuemimo rinkinuka, o atsiuncia tuscia buteliuka doh.gif Reiks skambint rytoj y ta firma ir klaust, kaip man su tuo tusciu buteliuku reiks nuotraukas atklijuot lotuliukas.gif Pabandysiu rytoj dienos sviesoj nupaveiksluot jau sukauptus mano turtus.

Aveda, as ir vel kankinsiu tave su klausimais ax.gif Kas tai yra Clear Stamps? Parodyti jie be spalvu, tai tokie jie ir bus, ar reikia kazkaip paciai dar juos paspalvinti? Gavau savo uzsisakyta QK, ten replikes su 12 formu. Ant tu formu yra priklijuotas toks minstas kaip popierius, ar jy reikia nuplesti? Ydeta dar ir kaip pleveliu uzklijuoti. O ka sujomis daryti???

Atsakyti
Aveda, o cia isspaudzia tas raides? http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem

Nes kazkotais kaina pigi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 10 29, 11:31)
Ant greituju perskaiciau. Na ir saunuoles jus 4u.gif  Ir isradingumas blink.gif  4u.gif

Pas mane vis dar kaupimo stadija. Durniausiai, kai susikuri galvoje vizija, bet nerandi kaip ja ygyvendinti blush2.gif  O kitaip ir neiseina... Uzsisakai stampuka "sampano butelis", o tau atsiuncia "sampano taure", uzsisakai ta priklijuotu nuotrauku nuemimo rinkinuka, o atsiuncia tuscia buteliuka doh.gif Reiks skambint rytoj y ta firma ir klaust, kaip man su tuo tusciu buteliuku reiks nuotraukas atklijuot lotuliukas.gif Pabandysiu rytoj dienos sviesoj nupaveiksluot jau sukauptus mano turtus.

Aveda, as ir vel kankinsiu tave su klausimais ax.gif  Kas tai yra Clear Stamps? Parodyti jie be spalvu, tai tokie jie ir bus, ar reikia kazkaip paciai dar juos paspalvinti? Gavau savo uzsisakyta QK, ten replikes su 12 formu. Ant tu formu yra priklijuotas toks minstas kaip popierius, ar jy reikia nuplesti? Ydeta dar ir kaip pleveliu uzklijuoti. O ka sujomis daryti???

user posted image
user posted image

"Clear stamps" yra permatomi stampai. Funkcija tokia pati kaip tu raudonos gumos uzmontuotu ant medienos kaladeles. Situs reikia uzmontuoti ant ploasmasines kaladeles. Nereikia net klijuoti--akrile pati prilimpa. Naudoji toki pati rasala kaip ir tiem raudonos gumos stampam. Aisku, didziausias pliusas tai kad kadangi viskas permatoma, matai tiesiogiai kur stampuoji, o su mediniu stampu kartais gaunasi kreivai. Dar(+) akriliniu, tai maziau vietos uzima. Gali sutalpionti i 3-ziede papke suklijavus ant plasmases.
user posted image
user posted image
Del Quickutz, tai ta minksta plevele turi uzklijuoti ant pacios raides ar formos. Kaip idesi popieriu ir suspausi replikes tai peiliukas prakerta popieriu per ta minksta--turi per ka atsimust...kitaip tai gelezis ant gelezies ir neiskirps. O ta permatoma plevele. Tai ant kitos plokscios puses reik klijuoti jei kai kuriu formu lengvai neiskerpa. Pastorina taip. Minksta plevele po n kartu reikia nuplesti ir nauja uzdeti, bet man dau keli metai naudojant as nekeiciau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 10 29, 12:41)
Aveda, o cia isspaudzia tas raides? http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem

Nes kazkotais kaina pigi ax.gif

jo, cia Marisa didziosios, mazos ir numeriai. tikrai pigiai,bet sis rinkinukas "i pensija" isleistas. Kas metais QK pasalina senesnius kaip "retired" kad naujus leidinius reklamuotu.
Pigiai parduoda, bet gal tikisi kad daug zmoniu stebes ir pirks? O gal pardaveja labiau nori vieno is tu elektroniniu? ir parduoda viska kad toki nusipirk? g.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū jums už pagyrimus. aciuks.gif Trečią darbelį darysiu jau su tikromis SB priemonėmis. clap.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 29, 17:13)
O ta mazulio nuotraukyte pusiau islindus is voko, ar cia tavo nuotrauka ar is zurnalo?

Iš žurnalo ji. smile.gif
Atsakyti
Žirafos sese, man irgi labai patiko tavo darbelis... 4u.gif Kuklus, bet mielas ir gražus...
Aveda, nesakau, kad tu vadovauji, bet tiesiog tu labiausiai patyrus šiuose reikaluose... 4u.gif Ir mes tikrai esam dėkingos tau už patarimus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2007 10 30, 17:13)
Žirafos sese, man irgi labai patiko tavo darbelis...  4u.gif Kuklus, bet mielas ir gražus...
Aveda, nesakau, kad tu vadovauji, bet tiesiog tu labiausiai patyrus šiuose reikaluose...  4u.gif Ir mes tikrai esam dėkingos tau už patarimus... wub.gif

Ačiū wub.gif Šiandien gavau truputuką tikrų scrapbookingui skirtų priemonių.... yahoo.gif Jau galiu pradėt mintyse kurti dukrytės albumą... wub.gif

O dėl Avedos - mes visos tik džiaugiames, kad tokia yra. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pamirštu mijakos paklausti, kaip reagavo tėtis, gavęs tokią dovaną? wink.gif
Atsakyti