Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(Irmuliux @ 2007 10 26, 15:31)
Beje, radau ir aš tų klijų. vadinasi jų turi būti visuose miestuose. Ant pakuotės didžiausiom raidėm užrašyta ACID FREE...  thumbup.gif Tikrai rasit...

Kur radai??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 26, 15:49)
Kur radai???  bigsmile.gif

kur viskas po 1 eurą
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2007 10 26, 15:31)
kaip gražuuuu.... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nu tikrai gražu, ir drugeliai, mano nuomone visai vietoj...  Tik aš spalvas, gal rinkčiausi kiek kitokias, bet čia jau skonio reikalas... bet vistiek gražu, šaunuolė...
Beje, radau ir aš tų klijų. vadinasi jų turi būti visuose miestuose. Ant pakuotės didžiausiom raidėm užrašyta ACID FREE...  thumbup.gif Tikrai rasit...

įdėk, jei nesunku, tų klijų nuotraukytę ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakondaaz: 26 spalio 2007 - 15:00
QUOTE(mijaka @ 2007 10 26, 15:57)
kur viskas po 1 eurą

Vilniuj tai būtų Gedo prospekte, netoli Seimo, ane?
Papildyta:
QUOTE(mijaka @ 2007 10 26, 15:49)
o dėl spalvų tai dariau iš to ką turėjau  biggrin.gif  nieko specialiai nepirkau....dar džiaugiuosi bent tuo, kad ta medžiaga ir juostelė spalvom sutapo... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif įsivaizduoju, ir man tokia situacija. Sugalvojau dar prie to atviruko padaryti dar vieną darbelį (kablys lotuliukas.gif ), labai nervinuosi, kad turiu tik vienspalvio popieriaus, o taip trūksta su įvairiais raštais.... verysad.gif Kitiems darbams jau turėsiu iš kur užsakyti, o kol kas teks daryti scrap'ą iš to, ką turiu... wacko.gif

Mijaka, o medžiagytę kokią naudojai?
Atsakyti
mijaka;albumas labai kruopsciai padarytas, ir man spalvos graziai suderintos virseliui. Sveikinimai pabaigus toki dideli darba--tetis tikrai ivertins 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 26, 16:36)
*Vilniuj tai būtų Gedo prospekte, netoli Seimo, ane?

**Mijaka, o medžiagytę kokią naudojai?

*nežinau biggrin.gif nepažįstu Vilniaus blush2.gif

**o medžiaga tai gobelenas nuo seno likęs, šiaip patogiau turbūt būtų su kiek plonesne medžiaga dirbt, nes šita tai stora ir sunkiai klijavosi kampuose, kur susilenkia dviem sluoksniais. ir nežinia kiek laiko tie klijai laikys tokį storį doh.gif

AVEDA, ačiū, labai malonu iš tavęs išgirst tokį įvertinimą blush2.gif
Atsakyti
http://www.creadoo.com/Content67885
http://www.creadoo.com/Content64482
Atsakyti
sveikinu su rudeniu, su proga padariau ir klecko/moliugo 2 puslapius i albuma (nors turejau daug nuotrauku is sios fotosesijos, isrinkau tik 3 man mylimiausias. Nzn ar rastuotas popierius per daug ir per marga g.gif , jis ne mano skonio. MB sis darbelis labai patiko, o jis daznai patyli ir isvis be entuziazmo lieciant sia hobi. Nuotraukos jau 2 metu, ir kleckas jau didelis berniukstis...siaubas kaip greit vaikai auga.
user posted image
Atsakyti
AVEDA, labai gražūs puslapiai, ir kleckas ir moliūgai thumbup.gif aišku pats gražiausias tai kleckas biggrin.gif
Atsakyti
Aveda, čia Tavo darbas??? Pagalvojau, kad čia reklaminiai puslapėliai iš scrapbookingo svetainės... doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabus, gražutis, tikros profesionalės darbas. first.gif
Atsakyti
Su Aveda visada taip - ji čia pas mus didžiausia profesionalė, tai ir klausom jos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2007 10 28, 09:28)
Su Aveda visada taip - ji čia pas mus didžiausia profesionalė, tai ir klausom jos...  4u.gif

4u.gif aciu uz visas pagyras, bet tikiuosi nevadovauju cia lyg koks autoritetas kad mane reiketu klausyt. blush2.gif Patart galiu tik del kliju, albumu ar dar scrapo medziagu, o del scrapo stiliaus, tai cia subjektyvu ir nera teisingo budo...teisinga tik tai kas paciom grazu.
Atsakyti