Dar vienas kvailas klausimas Kur galima įsigyti dvipusės lipnios juostos? Turbūt reiktų ieškoti kanceliarinėse, ane?
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 25, 14:49)
Gal reiktų atidaryti dar ir temelę apie dekupažą? Seniai svajoju išmokti šio meno.
P.P.S. Negaliu atsidžiaugti paveikslėliais... ten tieeek visko
P.P.S. Negaliu atsidžiaugti paveikslėliais... ten tieeek visko
čia SM tema apie dekupažą
jo, man tas psl su paveikslėliais irgi ir svarbiausia, kad jie dideli tai geros kokybės gaunasi kai atspausdini
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 25, 15:09)
Dar vienas kvailas klausimas Kur galima įsigyti dvipusės lipnios juostos? Turbūt reiktų ieškoti kanceliarinėse, ane?
aš pirkau COPY1 parduotuvėjė, jo čia kanceliarinių prekių, ten ir spalvoto storo dvipusio popieriaus galima po 19 cnt už A4 lapą pasirinkt
QUOTE(mijaka @ 2007 10 25, 15:17)
čia SM tema apie dekupažą
jo, man tas psl su paveikslėliais irgi ir svarbiausia, kad jie dideli tai geros kokybės gaunasi kai atspausdini
aš pirkau COPY1 parduotuvėjė, jo čia kanceliarinių prekių, ten ir spalvoto storo dvipusio popieriaus galima po 19 cnt už A4 lapą pasirinkt
Ups, taip ir pamaniau, kad puslapis apie dekupažą jau egzistuos
O aš atvirukui tokį popierių pirkau Office1 - po 85 cnt.
Nu psio, ryt kaip tik einu į miestą leliui pirkt visokių buteliukų ir kitokių smulkmenų, tai reiks ir į eurinę užeit... gal dar ir į kanceliarines pakeliui reiks užsukt...
Beje, ir dvipusės lipnios juostos gali rst ne tik kanceliarinėse, bet ir senukuose. Ir būna jos visokio storio...
Beje, ir dvipusės lipnios juostos gali rst ne tik kanceliarinėse, bet ir senukuose. Ir būna jos visokio storio...
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 25, 15:09)
Jos galima rasti ir Senukuose, Ermitaže ir pan. SP centruose
aš senukuose neradau tos plonytės dvipusės visos tik storos pasitaikė
negali būti, kad neradai aš pati senukuose pirkau, juk ten milijonas įvairiausių lipnių juostų. gal tau pasirodė, kad jos storos, o šiaip ten ta storesnioji juostelė nusiima ir lieka beveik peršviečiama lipnioji juostelė. gal įdėmiau pažiūrėk
QUOTE(remini @ 2007 10 26, 12:33)
negali būti, kad neradai
niugi gali - juk neradau bet visko gali būt, išsiblaškimas mano bėda tai tada super, kad yra senukuose nes aš perku kanceliarinėse, tai turbūt brangiau moku
nagi rodau savo viršelį kaip ir žadėjau pagaliau baigtas darbas, rytoj bus padovanotas iš pradžių be drugelių padariau, o paskui prilipdžiau, dabar neapsisprendžiu reikia jų ten ar ne
buvo toks, na įprastas segtuvas kietu viršum
pasidarė toks
vidus
buvo toks, na įprastas segtuvas kietu viršum
pasidarė toks
vidus
kaip gražuuuu.... Nu tikrai gražu, ir drugeliai, mano nuomone visai vietoj... Tik aš spalvas, gal rinkčiausi kiek kitokias, bet čia jau skonio reikalas... bet vistiek gražu, šaunuolė...
Beje, radau ir aš tų klijų. vadinasi jų turi būti visuose miestuose. Ant pakuotės didžiausiom raidėm užrašyta ACID FREE... Tikrai rasit...
Beje, radau ir aš tų klijų. vadinasi jų turi būti visuose miestuose. Ant pakuotės didžiausiom raidėm užrašyta ACID FREE... Tikrai rasit...
Drugelių reikia
Mano akimis žiūrint, tu padarei stebuklą - taip gražiai pakeitei viršelį Gavosi tikrų tikriausias scrap'o albumas Labai labai gražus.
Pridursiu, kad tavo tėvo nuotraukos visos ypatingos, linksmuolis tas tavo tėtis, ane?
O juostas priklijavai Momentu?
Mano akimis žiūrint, tu padarei stebuklą - taip gražiai pakeitei viršelį Gavosi tikrų tikriausias scrap'o albumas Labai labai gražus.
Pridursiu, kad tavo tėvo nuotraukos visos ypatingos, linksmuolis tas tavo tėtis, ane?
QUOTE(Irmuliux @ 2007 10 26, 15:31)
kaip gražuuuu.... Nu tikrai gražu, ir drugeliai, mano nuomone visai vietoj... Tik aš spalvas, gal rinkčiausi kiek kitokias, bet čia jau skonio reikalas... bet vistiek gražu, šaunuolė...
ačiū o dėl spalvų tai dariau iš to ką turėjau nieko specialiai nepirkau....dar džiaugiuosi bent tuo, kad ta medžiaga ir juostelė spalvom sutapo...
jo, ant tų klijų didelėėėėm raidėl parašyta, iškarto akį traukia
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 26, 15:32)
Drugelių reikia
ai, koks jau čia stebuklas ačiū
jo, tikras komikas mano tėtis kai kur ir norėjosi rimtesnių nuotraukų, ale beveik neradau tokių
juostas super momentu klijavau, bet tik keliose vietose, ta prasme ne palei visą ilgį tepiau, nes jie persigeria ir dėmės matosi nelabai ryškiai...bet kas žino, gal su laiku išryškės tai tas vietas drugeliai ir slepia