Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Dar vienas kvailas klausimas blush2.gif Kur galima įsigyti dvipusės lipnios juostos? Turbūt reiktų ieškoti kanceliarinėse, ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 25, 14:49)
Gal reiktų atidaryti dar ir temelę apie dekupažą? Seniai svajoju išmokti šio meno.  wub.gif

P.P.S. Negaliu atsidžiaugti paveikslėliais...  bis.gif  ten tieeek visko  thumbup.gif

čia SM tema apie dekupažą mirksiukas.gif

jo, man tas psl su paveikslėliais irgi thumbup.gif ir svarbiausia, kad jie dideli tai geros kokybės gaunasi kai atspausdini thumbup.gif
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 25, 15:09)
Dar vienas kvailas klausimas  blush2.gif  Kur galima įsigyti dvipusės lipnios juostos? Turbūt reiktų ieškoti kanceliarinėse, ane?  smile.gif

aš pirkau COPY1 parduotuvėjė, jo čia kanceliarinių prekių, ten ir spalvoto storo dvipusio popieriaus galima po 19 cnt už A4 lapą pasirinkt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 10 25, 15:17)
čia SM tema apie dekupažą  mirksiukas.gif

jo, man tas psl su paveikslėliais irgi  thumbup.gif  ir svarbiausia, kad jie dideli tai geros kokybės gaunasi kai atspausdini  thumbup.gif

aš pirkau COPY1 parduotuvėjė, jo čia kanceliarinių prekių, ten ir spalvoto storo dvipusio popieriaus galima po 19 cnt už A4 lapą pasirinkt  thumbup.gif

Ups, taip ir pamaniau, kad puslapis apie dekupažą jau egzistuos blush-anim-cl.gif laugh.gif

O aš atvirukui tokį popierių pirkau Office1 - po 85 cnt. doh.gif
Atsakyti
Nu psio, ryt kaip tik einu į miestą leliui pirkt visokių buteliukų ir kitokių smulkmenų, tai reiks ir į eurinę užeit... thumbup.gif gal dar ir į kanceliarines pakeliui reiks užsukt...
Beje, ir dvipusės lipnios juostos gali rst ne tik kanceliarinėse, bet ir senukuose. Ir būna jos visokio storio... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 25, 15:09)
Dar vienas kvailas klausimas  blush2.gif  Kur galima įsigyti dvipusės lipnios juostos? Turbūt reiktų ieškoti kanceliarinėse, ane?  smile.gif

Jos galima rasti ir Senukuose, Ermitaže ir pan. SP centruose mirksiukas.gif
Atsakyti
aš senukuose neradau tos plonytės dvipusės g.gif visos tik storos pasitaikė doh.gif
Atsakyti
negali būti, kad neradai g.gif aš pati senukuose pirkau, juk ten milijonas įvairiausių lipnių juostų. gal tau pasirodė, kad jos storos, o šiaip ten ta storesnioji juostelė nusiima ir lieka beveik peršviečiama lipnioji juostelė. gal įdėmiau pažiūrėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2007 10 26, 12:33)
negali būti, kad neradai  g.gif

niugi gali - juk neradau hihihi.gif bet visko gali būt, išsiblaškimas mano bėda doh.gif tai tada super, kad yra senukuose thumbup.gif nes aš perku kanceliarinėse, tai turbūt brangiau moku g.gif
Atsakyti
nagi rodau savo viršelį kaip ir žadėjau ax.gif pagaliau baigtas darbas, rytoj bus padovanotas karsta.gif iš pradžių be drugelių padariau, o paskui prilipdžiau, dabar neapsisprendžiu reikia jų ten ar ne lotuliukas.gif
buvo toks, na įprastas segtuvas kietu viršum
user posted image
pasidarė toks
user posted image
user posted image
vidus
user posted image
user posted image

Atsakyti
kaip gražuuuu.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu tikrai gražu, ir drugeliai, mano nuomone visai vietoj... Tik aš spalvas, gal rinkčiausi kiek kitokias, bet čia jau skonio reikalas... bet vistiek gražu, šaunuolė...
Beje, radau ir aš tų klijų. vadinasi jų turi būti visuose miestuose. Ant pakuotės didžiausiom raidėm užrašyta ACID FREE... thumbup.gif Tikrai rasit...
Atsakyti
Drugelių reikia thumb_yello.gif
Mano akimis žiūrint, tu padarei stebuklą - taip gražiai pakeitei viršelį wub.gif Gavosi tikrų tikriausias scrap'o albumas drinks_cheers.gif Labai labai gražus. wub.gif

Pridursiu, kad tavo tėvo nuotraukos visos ypatingos, linksmuolis tas tavo tėtis, ane? wink.gif

O juostas priklijavai Momentu?
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2007 10 26, 15:31)
kaip gražuuuu.... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nu tikrai gražu, ir drugeliai, mano nuomone visai vietoj...  Tik aš spalvas, gal rinkčiausi kiek kitokias, bet čia jau skonio reikalas... bet vistiek gražu, šaunuolė...
Beje, radau ir aš tų klijų. vadinasi jų turi būti visuose miestuose. Ant pakuotės didžiausiom raidėm užrašyta ACID FREE...  thumbup.gif Tikrai rasit...

ačiū 4u.gif o dėl spalvų tai dariau iš to ką turėjau biggrin.gif nieko specialiai nepirkau....dar džiaugiuosi bent tuo, kad ta medžiaga ir juostelė spalvom sutapo... lotuliukas.gif
jo, ant tų klijų didelėėėėm raidėl parašyta, iškarto akį traukia biggrin.gif
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 26, 15:32)
Drugelių reikia  thumb_yello.gif
Mano akimis žiūrint, tu padarei stebuklą - taip gražiai pakeitei viršelį  wub.gif  Gavosi tikrų tikriausias scrap'o albumas  drinks_cheers.gif  Labai labai gražus.  wub.gif

Pridursiu, kad tavo tėvo nuotraukos visos ypatingos, linksmuolis tas tavo tėtis, ane? wink.gif

O juostas priklijavai Momentu?

ai, koks jau čia stebuklas irnesakyk.gif ačiū 4u.gif
jo, tikras komikas mano tėtis lotuliukas.gif kai kur ir norėjosi rimtesnių nuotraukų, ale beveik neradau tokių doh.gif

juostas super momentu klijavau, bet tik keliose vietose, ta prasme ne palei visą ilgį tepiau, nes jie persigeria ir dėmės matosi unsure.gif nelabai ryškiai...bet kas žino, gal su laiku išryškės g.gif tai tas vietas drugeliai ir slepia ax.gif
Atsakyti