Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Labai šaunus albumas - manau tavo tėtis tikrai apsidžiaugs tokia dovana... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man "Molėtų" puslapis labiausiai patiko biggrin.gif ir tas užrašas apie alų thumbup.gif
Papildyta:
Man "Molėtų" puslapis labiausiai patiko biggrin.gif ir tas užrašas apie alų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2007 10 25, 12:47)
Labai šaunus albumas - manau tavo tėtis tikrai apsidžiaugs tokia dovana...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū ax.gif

aš vat dar galvoju tame Molėtų puslapyje uždengt vaikui pimpaliuką kokią gėlyte ar ne g.gif nes jam dabar jau 9 metai, tai gal jam nesmagu bus žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Na, mijaka, sveikinu su pabaigtuvėm!!! clap.gif Labai smagiai žiūrisi tavo dekoruoti puslapiai. wub.gif Kai padarysi viršelį, įkelk viso albumo nuotrauką, įdomu būtų pamatyti ir bendrą vaizdą. ax.gif

pimpaliuko neslėpčiau hihihi.gif , bet jei vis dėlto slėpsi, tai geriau ne po gėlytę (įsižeis, visgi bernas biggrin.gif ), o po kokiu dobilu ar klevo lapu biggrin.gif

Norėjau prašyti, kad šiek tiek pakomentuotum, iš kokių medžiagų darei - visgi tai labai aktualu. blush2.gif Koks popierius, iš kur tokie smagūs "leliukų" lipdukai?
Ir dar - kaip padarei tas virvutes, rėminančias nuotraukas? bigsmile.gif Man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 25 spalio 2007 - 12:43
Dėl savo atviruko... Pasiteisinti noriu... flirt.gif laugh.gif
Visų pirma, labai malonu, kad jums patiko, tiesą sakant nesitikėjau tokio teigiamo įvertinimo. Aveda, aš nė kiek neįsižeidžiu, juk darbelį čia įkėliau ne pasigirti norėdama, o tam, kad jį aptartume. Ačiū už komentarus, jie vertingi. drinks_cheers.gif

Dėl rožės visiškai su jumis sutinku: "ne prišej sobake chvost" biggrin.gif Čia, žinokit, MB nagus prikišo. lotuliukas.gif Aš iš pradžių nesutikau, nesižiūrėjo man rožė, atrodė, kad "iškrenta iš konteksto". Bet vėliau nusileidau... rolleyes.gif Tebūnie, pagalvojau, ta rožė Monos mamytei. smile.gif
Kodėl MB norėjo, kad rožė būtų? Jis nusprendė, kad be jos mano atvirukas atrodo pernelyg simetriškas. Aš sutikau su jo nuomone. Pernelyg simetriški daiktai atrodo nuobodžiai. smile.gif Bet Avedos mintis vietoj rožės priklijuoti varduką man patiko. thumb_yello.gif Tik gaila, jau per vėlu.

O dėl "nukąsto" kampuko, merginos, pasikartosiu, tai optinė apgaulė. laugh.gif Tikrovėje atrodo kitaip. Jis nenukąstas, jis, kaip čia paaiškinti, iškarpytas figūrinėmis, užapvalinančiomis žirklėmis. Jos kerpa tarsi bangelėmis. Tik nuotraukoj vaizdas atrodo iškraipytas.

Dabar atsakau į klausimus. biggrin.gif Klijavau paprastais pieštukiniais sausais klijais (nes acid free rasti nepavyko). Lipdukų iš tikrųjų būna visuose prekybcentriuose (Maxima, Iki). 4u.gif

Išdidinau kamputį:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 25 spalio 2007 - 13:14
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 25, 13:40)
Na, mijaka, sveikinu su pabaigtuvėm!!!  clap.gif  Labai smagiai žiūrisi tavo dekoruoti puslapiai.  wub.gif  Kai padarysi viršelį, įkelk viso albumo nuotrauką, įdomu būtų pamatyti ir bendrą vaizdą.  ax.gif

pimpaliuko neslėpčiau  hihihi.gif , bet jei vis dėlto slėpsi, tai geriau ne po gėlytę (įsižeis, visgi bernas  biggrin.gif ), o po kokiu dobilu ar klevo lapu  biggrin.gif

Norėjau prašyti, kad šiek tiek pakomentuotum, iš kokių medžiagų darei - visgi tai labai aktualu.  blush2.gif  Koks popierius, iš kur tokie smagūs "leliukų" lipdukai?
Ir dar - kaip padarei tas virvutes, rėminančias nuotraukas?  bigsmile.gif  Man labai patiko  thumbup.gif

niu ačiū biggrin.gif va dabar kaip tik darau viršelį, aptrauksiu medžiaga, jei pavyks, jei ne, tai teks lėkt naujo pirkt hihihi.gif įkelsiu būtinai kai baigsiu.

jo, su tuo klevo lapu tai thumbup.gif na bet dar galvoju...nes man visai fainai žiūrisi...o šiaip galės pats užpaišyt, jei nepatiks lotuliukas.gif

aha, medžiagos....šiaip visi psl tai kartonas, ant jo klijavau poopierių, kur davanų popierius, kur šiai spalvotas, čia va šituose kur įkėliau tai tas "glamžytas" plonas, nu nors užmušk nepamenu kaip vadinasi blink.gif bet jis labai gerai klijuojasi pieštukiniais klijais ir paviršius gražus gaunasi thumbup.gif
nuotraukas ir visą kitą klijavau dvipuse lipnia juosta. leliukų lipdukus pati dariau, ir tas kriaukleles ir strelytes irgi. O darau taip : randu paveiksliukų ( leliukasi pvz. paimti iš čia ), atsispaudinu, visą lapą priklijuoju pieštukianiais klijais prie stodo kartono, o paskui kiekvieną detalę iškerpu ir kokius du - tris kartus nulakuoju akriliniu laku, gaunasi tokie 3D a la lipdukai thumbup.gif gražiai žiūrisi, daug gražiau nei šiaip ant plono popieriaus atspausdint ir priklijuot.

o tos juostelės, rėminančios nuotraukas tai čia vaikiukų puslapyje ? g.gif jei taip tai, radau iš senų atsargų tokias juosteles, su super moment klijais apvedžiau foto ir priklijavau tas juosteles, palikau galus, palaukiau kol gerai pradžius klijai ir užrišau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 24, 13:04)
Na štai ir aš  jūsų teismui pateikiu savo pirmąjį SB darbelį.  blush2.gif

Labai šiltas darbelis, su dalele širdies...,o nuo to jis dar labiau sušyla. Šaunuolė wub.gif Dėl rožės... ir aš iš kart pagalvojau, kad ji mergutės mamytei, viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 25, 14:01)
Klijavau paprastais pieštukiniais sausais klijais (nes acid free rasti nepavyko).

aš pieštukinius acid free pirkau parduotuvėje kur viskas už 1 eurą. Tai ten nemenkas komplektas - trys mažu ir vienas didelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 10 25, 12:10)
na va, baigiau pagaliau aš tėčiui dovaną karsta.gif

Oho swoon.gif ''darbelis''- tai bent apimtys thumbup.gif Atsagiai...tėtis bigsmile.gif šoką gai gaut. Dabas thumbup.gif
Atsakyti
Oooooo, labai labai dėkinga už šias atskleistas paslaptis wub.gif Manau, mums visoms pravers. Faina, kad galime dalintis savo patirtimi. drinks_cheers.gif
Leliukai-lipdukai tiesiog nerealūs thumbup.gif Manau, mijaka neprieštaraus, jei ir aš juos "pasiskolinsiu"... flirt.gif

Tas "glamžytas" popierius gal krepinis? Turiu, bet dar neišbandžiau. Jei tas, tai labai nudžiuginai. biggrin.gif
Tarp kitko, tame viename rusiškame puslapyje, kurio nuoroda tu čia įkėlei, skaičiau, kad geriausia yra naudoti PVM klijus, atskiestus vandeniu 1:1. Dar nebandžiau.

O kur galima įsigyti akrilinio lako? g.gif

QUOTE(frederica @ 2007 10 25, 14:10)
Labai šiltas darbelis, su dalele širdies...,o nuo to jis dar labiau sušyla. Šaunuolė wub.gif  Dėl rožės... ir aš iš kart pagalvojau, kad ji mergutės mamytei, viskas thumbup.gif

frederica, dėkui uš šiltą atsiliepimą aciuks.gif wub.gif Širdies į jį tikrai įdėta, nes draugė, kuriai dovanosiu atviruką, labai mylima. heart.gif
Papildyta:
QUOTE(mijaka @ 2007 10 25, 14:15)
aš pieštukinius acid free pirkau parduotuvėje kur viskas už 1 eurą. Tai ten nemenkas komplektas - trys mažu ir vienas didelis  thumbup.gif

doh.gif Tai bent! Niekad nepagalvočiau, kad ten galima rasti tokių lobių. biggrin.gif Būtinai užsuksiu yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 25 spalio 2007 - 13:26
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 25, 14:24)
Leliukai-lipdukai tiesiog nerealūs  thumbup.gif  Manau, mijaka neprieštaraus, jei ir aš juos "pasiskolinsiu"...  flirt.gif

aišku ne ax.gif o va čia jų dar daugiau thumbup.gif ir išvis aš daug visokių paveiksliukų imu tame psl thumbup.gif
Tas "glamžytas" popierius gal krepinis? Turiu, bet dar neišbandžiau. Jei tas, tai labai nudžiuginai.  biggrin.gif

taip drinks_cheers.gif aš tepu kartono puslapį gerai pieštukiniais klijais ir tada dedu ant jo tą krepinį popierių, labai gražiai gaunasi thumbup.gif tik pačio to popieriau netepk, net plyšta viskas
O kur galima įsigyti akrilinio lako?   g.gif

visur kur pardavinėjami lakai, dažai ir t.t. na senukuose pvz ax.gif kadangi aš dar domiuosiu dekupažu, tai pas mane to lako sočiai namie ax.gif vat ir sugalvojau panaudot, bet nebutina lakuot tų "lipdukų" ir taip jie gerai atrodo, tik su laku dar ir blizga, na ir atrodo kaip plasmasiniai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2007 10 25, 14:16)
Oho swoon.gif ''darbelis''- tai bent apimtys thumbup.gif  Atsagiai...tėtis bigsmile.gif šoką gai gaut. Dabas thumbup.gif

ačiū ax.gif
o iš viso gavosi 13 lapų, tai 26 puslapiai....dabar galvoju kad negeras ksaičius 13, gal dar kokį vieną sugalvot mastau.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 25, 14:28)
doh.gif  Tai bent! Niekad nepagalvočiau, kad ten galima rasti tokių lobių.  biggrin.gif  Būtinai užsuksiu  yahoo.gif

aš irgi netyčia net užklydau ir kaip džiaugiau radus tuos klijus thumbup.gif bet čia Kaišiadoryse buvo, kaip kitur yra ar ne nežinau hihihi.gif
Atsakyti
Mijaka... wub.gif wub.gif wub.gif milijonas bučkių Tau oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif Ir už paveikslėlius, ir už laką!
Aš juk irgi dekupažu domiuosi... Bet kol kas tik teoriškai, nes visai neturėjau jokios info, na, truputį radau nete, bet konkrečių patarimų, panašaus forumo trūksta. Gal reiktų atidaryti dar ir temelę apie dekupažą? Seniai svajoju išmokti šio meno. wub.gif

P.S. Ai, dėl 13 nesuk galvos laugh.gif Skaičius kaip skaičius, kai kuriems netgi laimingas. Yra atskira tema forume biggrin.gif Mums ten pavyko išnarplioti, iš kur ta neigiama reikšmė atsirado. dirol.gif

P.P.S. Negaliu atsidžiaugti paveikslėliais... bis.gif ten tieeek visko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 25 spalio 2007 - 13:57