Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Šiandien paskambino vyras ir pasakė, kad už savaitės važiuos į komandiruotę.. į Lenkiją biggrin.gif Labai nustebo, kad apsidžiaugiau ir puoliau prašyti ten knygynus aplankyt lotuliukas.gif
.. tik neaišku, į kokį miestą.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo timona: 23 spalio 2007 - 13:54
Na štai ir aš jūsų teismui pateikiu savo pirmąjį SB darbelį. blush2.gif

user posted image flirt.gif user posted image flirt.gif

Draugams gimė dukrytė. wub.gif Patyriau didžiulį malonumą savo rankomis darydama šį sveikinimą. Pasijutau vėl vaiku. Pamenat, mokykloje per darbų pamokas mokėmės daryti atvirukus mamai, tėčiui? biggrin.gif Man patiko vėl iš naujo mokytis. biggrin.gif

Kas dėl darbelio... Paprastulis, žinau... Bet sukausi su tom priemonėm, kurias radau namie ir artimiausiose pardėse. Popierius kietas - iš kanceliarinės pardės, juostelė - dovanai puošti lotuliukas.gif Lipdukai - rankų darbo iš Maximos.
Atviruko viduje įklijuotas dar vienas lapas - jo kraštelis nenukąstas, kaip atrodo nuotraukoje. doh.gif lotuliukas.gif Čia aš specialiai "pagražinau" - iškarpiau figūrinėmis žirklėmis. biggrin.gif Dar užrašysiu sveikinimo tekstą ir siųsiu. flirt.gif

Ekspertai, tarkit žodį. Ačiū. gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 24 spalio 2007 - 12:07
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 24, 13:04)
Na štai ir aš  jūsų teismui pateikiu savo pirmąjį SB darbelį.  blush2.gif
Kas dėl darbelio... Paprastulis, žinau... Bet sukausi su tom priemonėm, kurias radau namie ir artimiausiose pardėse. Popierius kietas - iš kanceliarinės pardės, juostelė - dovanai puošti  lotuliukas.gif  Lipdukai - rankų darbo iš Maximos.
Atviruko viduje įklijuotas dar vienas lapas - jo kraštelis nenukąstas, kaip atrodo nuotraukoje.  doh.gif  lotuliukas.gif  Čia aš specialiai "pagražinau" - iškarpiau figūrinėmis žirklėmis.  biggrin.gif  Dar užrašysiu sveikinimo tekstą ir siųsiu.  flirt.gif
Ekspertai, tarkit žodį. Ačiū.  gathering.gif

nu as ne akspertas biggrin.gif , bet galiu pareiksti savo nuomone ax.gif , man labai patiko thumbup.gif , o kaip darei tas gelytes kampukuose? jauciu su spec aparaciukais isspaudei g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 10 24, 13:14)
nu as ne akspertas biggrin.gif , bet galiu pareiksti savo nuomone ax.gif , man labai patiko thumbup.gif , o kaip darei tas gelytes kampukuose? jauciu su spec aparaciukais isspaudei  g.gif

Ačiū blush-anim-cl.gif Nea, nieko spausti neprireikė, nes gėlytės jau buvo paruoštos. Tiesiog prilipdžiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 24, 13:04)

laaaaaaaabai gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 24, 13:27)
Ačiū  blush-anim-cl.gif  Nea, nieko spausti neprireikė, nes gėlytės jau buvo paruoštos. Tiesiog prilipdžiau. smile.gif

O IS KUR JU GAVAI , IR MAN REIKIA ax.gif blush2.gif , IR AS TOKIU NORIU TURETI bigsmile.gif , NU SIAIP DAR NEZINAU KUR AS JAS DECIAU, BET TURETI NORECIAU lotuliukas.gif
Atsakyti
atsakau paukstei blush2.gif ax.gif

empik knygynas yra visose didesniuose prekybos centruose mirksiukas.gif nuoroda cia varsuvoje yra speciali parduotuve rankdarbiams ir cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nighttingale: 24 spalio 2007 - 20:05
Mielas atvirukas smile.gif O su kokiais klijais klijavai?
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 24, 05:04)
Na štai ir aš  jūsų teismui pateikiu savo pirmąjį SB darbelį.  blush2.gif

user posted image  flirt.gif  user posted image flirt.gif

Draugams gimė dukrytė.  wub.gif  Patyriau didžiulį malonumą savo rankomis darydama šį sveikinimą. Pasijutau vėl vaiku. Pamenat, mokykloje per darbų pamokas mokėmės daryti atvirukus mamai, tėčiui?  biggrin.gif Man patiko vėl iš naujo mokytis.  biggrin.gif

Kas dėl darbelio... Paprastulis, žinau... Bet sukausi su tom priemonėm, kurias radau namie ir artimiausiose pardėse. Popierius kietas - iš kanceliarinės pardės, juostelė - dovanai puošti  lotuliukas.gif  Lipdukai - rankų darbo iš Maximos.
Atviruko viduje įklijuotas dar vienas lapas - jo kraštelis nenukąstas, kaip atrodo nuotraukoje.  doh.gif  lotuliukas.gif  Čia aš specialiai "pagražinau" - iškarpiau figūrinėmis žirklėmis.  biggrin.gif  Dar užrašysiu sveikinimo tekstą ir siųsiu.  flirt.gif

grazi atvirute ir garantuoju patiks teveliam.
Jei noretum is dizaino puses ivertinimo, tai at vietoj kampo "ikandimo"...tikrai atrodo kad zveriukas atsikando, buciau apvalinus kampukus (ypac todel kad apvalinimai suteikia "minkstesni, svelnesni vaizda vaikiskom/naujagimiu atvirutem ar puslapiam).
Antra, man ta raudona roze nelabai tinka prie vaikisku, pasteliniu spalvu. ja nuemus buciau uzdejus Mona varda bet daug didesnem raidem, o viskas kitas liuks thumbup.gif
(Neisizeisk, cia mano pacios skonis ir neturi visi su manim sutikti).
Atsakyti
Aš lygiai tą patį pagalvojau, kad rožė čia kažkaip nelabai žiūrisi ir tas 'nukąstas' kampukas man nelabai. Bet visa kita thumbup.gif
Atsakyti
mielas atvirukas thumbup.gif aš ir tokias gėlytes pirkau tongue.gif
Linutuke, šios gėlytės turėtų būti bet kuriam prekybos centre. aš pirkau Kalvarijų maximoj, pasirausus po lipdukus.
Atsakyti
na va, baigiau pagaliau aš tėčiui dovaną karsta.gif
niu tikrai nemaniau kad taip ilgai užtruksiu, bet mečiau visus pašalinius darbus ir bendroj sumoj gavosi dvi savaitės darbelio blink.gif na...tarpuose tarp vaiko priežiūros biggrin.gif
paskutinius puslapėlius jau lipdžiau amt greičio, bet jie man patys mieliausi gavosi wub.gif taigi padariau išvadą, kad kuo mažiau bus pašalinių detalių tuo geriau. Ir dar svarbu turėt idėją kaip turi atrodyt puslapis, o tik paskui kurt...žodžiu aš patenkinta, kad turėjau tokią patirtį, nors dabar viską daryčiau kitaip hihihi.gif bet kaip kitaip mes išmokstame...
va, keliu paskutinius puslapėlius. Kai kurių tai net nerodysiu, nes nepatinka man verysad.gif o laiko perdaryt nulis
čia anūkai
user posted image
čia su sūnum
user posted image
o čia šiaip hihihi.gif
user posted image

ir dar supratau, kad žyymiai lengviau yra dirbti su spalvotom, nesenų įvykių nuotraukom thumbup.gif jau su tom senovinėm tai privargau...ir nieko gero nesigavo doh.gif

dabar liko dar viršelį kaip nors pagražint, kol kas nesugalvoju kaip mastau.gif

Atsakyti