QUOTE(remini @ 2007 10 22, 08:49)
buvau šį savaitgalį Lenkijoj... tai nors nusišauk
ten paprastam knygyne (na aišku ir knygynai ne tokie kaip pas mus... ten jie beveik maximos dydžio!) pilna priemonių sb!!!! jau nekalbu apie kitką - visas skyrius dekupažo technikai, sb, karolių vėrimui ir dar velniai žino kam
man net galva apsisuko... tik dėl laiko stokos nieko dorai nesugebėjau apžiūrėti, vyras jėga iš ten ištempė.
na o palyginimui kainų, tai galiu pasakyti kad tas pats popierius kokį parduoda LT už 4,76 Lt, tai ten kainuoja 3,10 PLN (na reikia dar padaugint iš 0,9 ar koks ten kursas). Dėl pasirinkimo tai išvis neverta net kalbėti
žodžiu sakiau užsisakinėsiu ten
jau minėjau, kad nedaugelis parduotuvių siunčia į kitas šalis, bet kai nori juk visada randi išeitį
O kuriam cia mieste? Idomu, nes mes kartais vaziuokam apsipirkti i lenkija. Kartais uztinku ir neblogu dalykeliu.
Ir zinot ka pastebejau su lietuviska prekyba. Vyras vis vaziuoja i uzsieni ir grizes pasakoja, kad visos statybines, medziagos pigisnes ir kitokie dalykai. Pastebejau jei kas lietuve pardavija geresnes firmos, ne kinietiskas prekes, tai butuinai turi uzsivarvolinti 100 ar net daugiau procentu antkaini. As pvz atsidarineju parduotuve internetine, bet pas mane viskas letai vyksta
. radau tos firmos prekiu lietuve pardavime, tai kainos skiriasi nei nuo mano pateiktu. Vyras sako, kad ir as pasikelciau, bet gal as trenkta, bet man nelogiska nezmoniskus antkainius detis.
cia buvo visai ne i tema
Beje... visu darbeliai labai grazus. Noreciau ir as pabandyti, bet laiko tam jau tikrai truksta.