sveikos, kaip ir žadėjau - dedu savo kurybą.....prašom pakomentuot, priimu bet kokią kritiką...jau nebesu patenkinta tuo ką padariau ir kas keisčiau tai kuo toliau darau, tuo labiau man nepatinka labiausiai patinka pats pirmas psl, kurį padariau, galvojau, kad toliau tik tobulėsiu, bet ne velnio....na bet nieko, matau klaidas, ateity viską darysiu kitaip, gaila tik kad jau nebeturiu laiko perdarinėt šių puslapių....
kai kurie dar nebaigti ir čia tik dalis, dar nemažai reikia jų padaryt
šaunuolė gera pradžia - pusė darbo juk taip ir mokomės! man tai visai gražu, nors pati tikriausiai visai kitaip daryčiau, bet todėl ir įdomu, kad visi skirtingi ir darbai skirtingi man gal šiek tiek per marga... juk nespalvotos nuotraukos turi savo šarmo, tai kam jas užgošti ryškomis spalvomis ir detalėmis? na bet čia mano nuomonė
o svarbiausia juk, kad tėčiui patiktų, ane? o jam manau bet kas, ką darai savo rankomis bus miela, šilta ir gražu
tiesa, o kodėl viršelio neįdėjai? būtų įdomu pamatyti pilna komplektą
o svarbiausia juk, kad tėčiui patiktų, ane? o jam manau bet kas, ką darai savo rankomis bus miela, šilta ir gražu
tiesa, o kodėl viršelio neįdėjai? būtų įdomu pamatyti pilna komplektą
QUOTE(remini @ 2007 10 19, 10:26)
man gal šiek tiek per marga... juk nespalvotos nuotraukos turi savo šarmo, tai kam jas užgošti ryškomis spalvomis ir detalėmis?
vat ir man taip atrodo...net nežinau kodėl taip margai padariau, nes pirmas sumanymas ir buvo padaryt na tokį senovinį albumą.... o darbo eigoje persigalvojau nes nenoriu kad vienodai visi psl. atrodytų...aj, dabar jau dar kitaip darau kol daeisiu iki paskutinio puslapio tai išmoksiu
viršelio kaip ir nėra dar...t.y. čia segtuvas toks, jo viršus toks kaip marmurinis juodai baltas, ten irgi dar kažką darysiu...
Man gražu, ypač nuo trečio puslapio Pirmieji du išties per margi, bet užtat "kašaros" ant suoliuko - nemirtingi
Mijaka, tavo tėtis vengras?
Aš irgi norėčiau jungtis prie jūsų būrelio Seniai jau brandinu mintį dekoruoti dukrytės albumą, labai džiaugiuosi, kad atradau šią temą. O už Avedos pasiūlytą "čemodaną" ypač dėkinga - pasirodo, senelis kaime laikė nerealų lagaminą, panašų į šį iš nuotraukos, paprašiau, kad padovanotų - dabar žinau, ką iš jo padarysiu!
Aš irgi norėčiau jungtis prie jūsų būrelio Seniai jau brandinu mintį dekoruoti dukrytės albumą, labai džiaugiuosi, kad atradau šią temą. O už Avedos pasiūlytą "čemodaną" ypač dėkinga - pasirodo, senelis kaime laikė nerealų lagaminą, panašų į šį iš nuotraukos, paprašiau, kad padovanotų - dabar žinau, ką iš jo padarysiu!
Man irgi tie pirmieji per margi, o kiti super visi
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 19, 12:55)
aga, vengras
o studijavo rusiškai Lietuvoj, tai trys kalbos albume
QUOTE(Aga @ 2007 10 19, 13:06)
Man irgi tie pirmieji per margi, o kiti super visi
na va, dabar nors žinau kaip nereikia daryt pirmą tokį dariau nes norėjau tą popierių margą panaudot ir pažiūrėt kas gaunasi o antrą norėjau tokį vaikišką, ryškų padaryt, nes ten jo brolis su sese, bet irgi nesigavo
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 19, 03:31)
kaip jums sitas? toks antikvarinis atrodantis cimodanas" vienoj pusej albumelis, kita puse atsidaro dureles ir gali susideti vaikucio pirmus rubus, batelius, ir t.t. Visai nebrangu $39 dol uz viska. vadinasi Cosmo Cricket biography case.
AHA, nuostabus ir sitas ,ir kur rodei albumus su vaikuciais- angeliukais. Niekaip negaliu pamirst tu graziuju albumu. Jau visur pas mus isieskojau nieko panasaus. Radau tokius www.babyart.eu, ju yra Lietuvoj, bet kaina . Beveik 200 . Manau jie turetu tikt, nors uzraso jokio nera, bet raso,kad ekologiskas produktas. Virselis paprastas, kartoninis, albumasturbut ir skirtas dekoravimui?
saunuole mijaka kad emesi darbo. Pradzia visad sunku kol ismoksti ir isivaziuoji.
Daug kas pasake jau tai ka norejau pasakyti: per marga, ir man netinka visoki vaikiski lipdukai prie senu nuotrauku ypac prie tevu nuotrauku. Vyriski puslapiai turi but su vyriskom spalvom ir pagraznimais.
pavyzdiui:
Daug kas pasake jau tai ka norejau pasakyti: per marga, ir man netinka visoki vaikiski lipdukai prie senu nuotrauku ypac prie tevu nuotrauku. Vyriski puslapiai turi but su vyriskom spalvom ir pagraznimais.
pavyzdiui:
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 19, 04:55)
Man gražu, ypač nuo trečio puslapio Pirmieji du išties per margi, bet užtat "kašaros" ant suoliuko - nemirtingi
sveika prisijungus cia,
malonu kad daviau tau ideja del cimodano albumui
Sveikos Radau šią nuostabią temą ir iškart užsimaniau daryti albumą Bet kai paskaičiu, kad reikia specialaus popieriaus tai net nežinau nuo ko pradėti Nesinori nuotraukų sugadinti Kur ir kokia kaina Vilniuje galėčiau nusipirkti popieriaus pirmajam albumui? Temoje bandžia ieškoti, bet čia tiek daug prirašyta. Ačiū už pagalbą ir puikią temą
QUOTE(kooala @ 2007 10 20, 12:37)
Sveikos Radau šią nuostabią temą ir iškart užsimaniau daryti albumą Bet kai paskaičiu, kad reikia specialaus popieriaus tai net nežinau nuo ko pradėti Nesinori nuotraukų sugadinti Kur ir kokia kaina Vilniuje galėčiau nusipirkti popieriaus pirmajam albumui? Temoje bandžia ieškoti, bet čia tiek daug prirašyta. Ačiū už pagalbą ir puikią temą
aš kol kas apie sb tik skaitinėju, bet manau, kad nuėjusi į bet kokį popieriaus saloną rasi didelį įvairiausių spalvų popieriaus pasirinkimą. Dažniausiai vietoje gali didelius lapus supjaustyti pagal tavo norimą dydį. O padarius atskirus puslapius gali nunešti, kad juos įrištų arba susidėti į segtuvą