Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

sveikos, kaip ir žadėjau - dedu savo kurybą.....prašom pakomentuot, priimu bet kokią kritiką...jau nebesu patenkinta tuo ką padariau sad.gif ir kas keisčiau tai kuo toliau darau, tuo labiau man nepatinka lotuliukas.gif labiausiai patinka pats pirmas psl, kurį padariau, galvojau, kad toliau tik tobulėsiu, bet ne velnio....na bet nieko, matau klaidas, ateity viską darysiu kitaip, gaila tik kad jau nebeturiu laiko perdarinėt šių puslapių....
kai kurie dar nebaigti ir čia tik dalis, dar nemažai reikia jų padaryt unsure.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
šaunuolė thumbup.gif gera pradžia - pusė darbo smile.gif juk taip ir mokomės! man tai visai gražu, nors pati tikriausiai visai kitaip daryčiau, bet todėl ir įdomu, kad visi skirtingi ir darbai skirtingi tongue.gif man gal šiek tiek per marga... juk nespalvotos nuotraukos turi savo šarmo, tai kam jas užgošti ryškomis spalvomis ir detalėmis? na bet čia mano nuomonė 4u.gif
o svarbiausia juk, kad tėčiui patiktų, ane? o jam manau bet kas, ką darai savo rankomis bus miela, šilta ir gražu thumbup.gif
tiesa, o kodėl viršelio neįdėjai? būtų įdomu pamatyti pilna komplektą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2007 10 19, 10:26)
man gal šiek tiek per marga... juk nespalvotos nuotraukos turi savo šarmo, tai kam jas užgošti ryškomis spalvomis ir detalėmis?

drinks_cheers.gif vat ir man taip atrodo...net nežinau kodėl taip margai padariau, nes pirmas sumanymas ir buvo padaryt na tokį senovinį albumą....doh.gif o darbo eigoje persigalvojau nes nenoriu kad vienodai visi psl. atrodytų...aj, dabar jau dar kitaip darau irnesakyk.gif kol daeisiu iki paskutinio puslapio tai išmoksiu hihihi.gif
viršelio kaip ir nėra dar...t.y. čia segtuvas toks, jo viršus toks kaip marmurinis juodai baltas, ten irgi dar kažką darysiu...
Atsakyti
Man gražu, ypač nuo trečio puslapio wub.gif Pirmieji du išties per margi, bet užtat "kašaros" ant suoliuko - nemirtingi lotuliukas.gif alc.gif

Mijaka, tavo tėtis vengras? ax.gif

Aš irgi norėčiau jungtis prie jūsų būrelio rolleyes.gif Seniai jau brandinu mintį dekoruoti dukrytės albumą, labai džiaugiuosi, kad atradau šią temą. thumb_yello.gif O už Avedos pasiūlytą "čemodaną" ypač dėkinga - pasirodo, senelis kaime laikė nerealų lagaminą, panašų į šį iš nuotraukos, paprašiau, kad padovanotų - dabar žinau, ką iš jo padarysiu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi tie pirmieji per margi, o kiti super visi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 19, 12:55)
Mijaka, tavo tėtis vengras?  ax.gif

aga, vengras ax.gif
o studijavo rusiškai Lietuvoj, tai trys kalbos albume ax.gif
QUOTE(Aga @ 2007 10 19, 13:06)
Man irgi tie pirmieji per margi, o kiti super visi thumbup.gif

na va, dabar nors žinau kaip nereikia daryt hihihi.gif pirmą tokį dariau nes norėjau tą popierių margą panaudot ir pažiūrėt kas gaunasi doh.gif o antrą norėjau tokį vaikišką, ryškų padaryt, nes ten jo brolis su sese, bet irgi nesigavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 19 spalio 2007 - 12:36
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 19, 03:31)
kaip jums sitas? toks antikvarinis atrodantis cimodanas" vienoj pusej albumelis, kita puse atsidaro dureles ir gali susideti vaikucio pirmus rubus, batelius, ir t.t. Visai nebrangu $39 dol uz viska. vadinasi Cosmo Cricket biography case.

AHA, nuostabus ir sitas ,ir kur rodei albumus su vaikuciais- angeliukais. Niekaip negaliu pamirst tu graziuju albumu. Jau visur pas mus isieskojau nieko panasaus. Radau tokius www.babyart.eu, ju yra Lietuvoj, bet kaina doh.gif . Beveik 200 . Manau jie turetu tikt, nors uzraso jokio nera, bet raso,kad ekologiskas produktas. Virselis paprastas, kartoninis, albumasturbut ir skirtas dekoravimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulalafan: 19 spalio 2007 - 13:08
saunuole mijaka kad emesi darbo. Pradzia visad sunku kol ismoksti ir isivaziuoji.
Daug kas pasake jau tai ka norejau pasakyti: per marga, ir man netinka visoki vaikiski lipdukai prie senu nuotrauku ypac prie tevu nuotrauku. Vyriski puslapiai turi but su vyriskom spalvom ir pagraznimais.
pavyzdiui:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 19 spalio 2007 - 14:28
QUOTE(zirafos sese @ 2007 10 19, 04:55)
Man gražu, ypač nuo trečio puslapio  wub.gif  Pirmieji du išties per margi, bet užtat "kašaros" ant suoliuko - nemirtingi  lotuliukas.gif  alc.gif

Mijaka, tavo tėtis vengras?  ax.gif

Aš irgi norėčiau jungtis prie jūsų būrelio  rolleyes.gif  Seniai jau brandinu mintį dekoruoti dukrytės albumą, labai džiaugiuosi, kad atradau šią temą.  thumb_yello.gif  O už Avedos pasiūlytą "čemodaną" ypač dėkinga - pasirodo, senelis kaime laikė nerealų lagaminą, panašų į šį iš nuotraukos, paprašiau, kad padovanotų - dabar žinau, ką iš jo padarysiu!  drinks_cheers.gif

sveika prisijungus cia,
malonu kad daviau tau ideja del cimodano albumui thumbup.gif
Atsakyti
http://scrapgirls.co...autocom=gallery

gal ka gero rasite
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Radau šią nuostabią temą ir iškart užsimaniau daryti albumą 4u.gif Bet kai paskaičiu, kad reikia specialaus popieriaus tai net nežinau nuo ko pradėti doh.gif Nesinori nuotraukų sugadinti schmoll.gif Kur ir kokia kaina Vilniuje galėčiau nusipirkti popieriaus pirmajam albumui? g.gif Temoje bandžia ieškoti, bet čia tiek daug prirašyta. unsure.gif blush2.gif Ačiū už pagalbą ir puikią temą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2007 10 20, 12:37)
Sveikos mirksiukas.gif  Radau šią nuostabią temą ir iškart užsimaniau daryti albumą 4u.gif  Bet kai paskaičiu, kad reikia specialaus popieriaus tai net nežinau nuo ko pradėti doh.gif  Nesinori nuotraukų sugadinti schmoll.gif  Kur ir kokia kaina Vilniuje galėčiau nusipirkti popieriaus pirmajam albumui? g.gif  Temoje bandžia ieškoti, bet čia tiek daug prirašyta. unsure.gif  blush2.gif  Ačiū už pagalbą ir puikią temą drinks_cheers.gif

aš kol kas apie sb tik skaitinėju, bet manau, kad nuėjusi į bet kokį popieriaus saloną rasi didelį įvairiausių spalvų popieriaus pasirinkimą. Dažniausiai vietoje gali didelius lapus supjaustyti pagal tavo norimą dydį. O padarius atskirus puslapius gali nunešti, kad juos įrištų arba susidėti į segtuvą 4u.gif
Atsakyti