Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

vis dar klaidžioju po AVEDOS duotą nuorodą karsta.gif bet ten thumbup.gif

dar radau ir rūsų kelis puslapiukus, man rusiškai geriau sekasi skaityt nei angliškai blush2.gif
jei kam reikės tai ČIA su pamokom ir ČIA

einu toliau kapstytis bigsmile.gif
Atsakyti
aha, tai dabar man reikia nuomonės...ar paaiškinimo...aš kažko turbūt nesupratau, kiek skaitau tai visi siūlo tą jau padarytą gražų lapą dėt į plastikinę fotoalbumo kišenę g.gif na arba jei magnetinis tai tas prisiklijuoja permatomas sluoksnis. Bet kad man taip visai nesinori daryt...norisi, kad galima būtų pačiupinėt ir popiierių ir foto ir ir dekoracijas ir t.t. mastau.gif tai kaip tada ?
o tada turbūt reikia pirkt segtuvą ir tiesiog į jį segti tuos lapus, bet tada ant vieno lapo reikia foto ir visą kitą klijuoti iš abiejų pusių ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 10 12, 22:50)
aha, tai dabar man reikia nuomonės...ar paaiškinimo...aš kažko turbūt nesupratau, kiek skaitau tai visi siūlo tą jau padarytą gražų lapą dėt į plastikinę fotoalbumo kišenę  g.gif  na arba jei magnetinis tai tas prisiklijuoja permatomas sluoksnis. Bet kad man taip visai nesinori daryt...norisi, kad galima būtų pačiupinėt ir popiierių ir foto ir ir dekoracijas ir t.t. mastau.gif tai kaip tada ?
o tada turbūt reikia pirkt segtuvą ir tiesiog į jį segti tuos lapus, bet tada ant vieno lapo reikia foto ir visą kitą klijuoti iš abiejų pusių ? g.gif

Ech.... Pries kelias savaites ir as taip norejau, kad paciupinet galeciau, kad blizgi ta kisene vaizdo negadintu.... Bet pasidaviau. Nu nera kitaip graziu albumu nusipirkti. O as dar nesu tokia spece, kad pati albuma pasigaminciau. Siandien pagaliau atejo mano albumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 10 12, 21:10)
Siandien pagaliau atejo mano albumas 4u.gif

prašom plačiau apie tą naują albumą ax.gif
Atsakyti
na va, beklaidžiodama radau tokį albumą, man atrodo jis padarytas g.gif radau rūsų forume....įdomiai padaryta, niekaip nesuprantu kaip ten suverta ant tų pagaliukų mastau.gif
user posted image

o daugiau čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 spalio 2007 - 09:25
QUOTE(mijaka @ 2007 10 12, 12:20)
aha, tai dabar man reikia nuomonės...ar paaiškinimo...aš kažko turbūt nesupratau, kiek skaitau tai visi siūlo tą jau padarytą gražų lapą dėt į plastikinę fotoalbumo kišenę  g.gif  na arba jei magnetinis tai tas prisiklijuoja permatomas sluoksnis. Bet kad man taip visai nesinori daryt...norisi, kad galima būtų pačiupinėt ir popiierių ir foto ir ir dekoracijas ir t.t. mastau.gif tai kaip tada ?

Nebutinai reikia ideti pabaigto puslapio i tas plasmasines kisenes, pavyzdz. as dariau si albuma be kiseniu. Jis mazutis KOLO gamybos albumelis su paprastais popieriniais puslapiais. As individuualiai padariau visus SB puslapius tokio pat dydzio kaip tie lapai albume ir su stipriais scrap'o klijais prikliavau tiesiogiai ant albumo lapo. Bet.... kadangi lapai ir ant ju pagrazinimai trinasi jei be tu kisenuku. Kai kurios nuotraukos (ypac kur juoda nuotraukoj) nusitryne. Tai manau kad nuo siol desiu i kisenukus.
Cia albumo virselis pacios pagrazintas...buvo paprastas (as uzsiimineju juvelyrka, tai tuo pasinaudojau pagrazinti virseli).
user posted image

o cia du puslapiai priklijuoti tiesiai i albuma
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 12 spalio 2007 - 23:07
user posted image
čia mano albumėlis darytas vienai mamytei, tai aš pirkau kartoną (storą), jį pjausčiau, dažiau ir surišau juostelėmis, tik jis pas mane tokia armonikėlė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 spalio 2007 - 09:20
Kaip gražu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aveda, gal galetum apie klijus pasidalinti patirtimi 4u.gif Nes ju yra visokiausiu tipu: lipnios juosteles, tokios kaip pagalveles, skysiti klijai, klijai piestukai ir dar visoks biesas. Ka reiketu tureti paciai pradziai... g.gif

Ir dar gal paaiskintum kas yra chipboard? Ten kur tokie kaip nuobodi ruda spalva, tai patiems spalvintis reikia?
Atsakyti
čia mano albumėlis darytas vienai mamytei, tai aš pirkau kartoną (storą), jį pjausčiau, dažiau ir surišau juostelėmis, tik jis pas mane tokia armonikėlė 4u.gif

Koks grozis wub.gif Kokia reakcija buvo mamytes kaip gavo tokia dovana?
Aveda, gal galetum apie klijus pasidalinti patirtimi 4u.gif Nes ju yra visokiausiu tipu: lipnios juosteles, tokios kaip pagalveles, skysiti klijai, klijai piestukai ir dar visoks biesas. Ka reiketu tureti paciai pradziai... g.gif

Ir dar gal paaiskintum kas yra chipboard? Ten kur tokie kaip nuobodi ruda spalva, tai patiems spalvintis reikia?

Kad turiu visus tuos isvardintus klijus, ir visi tinka skirtingam darbeliam, bet jei tureciau issirinkti tik pagrindini, tai butinai butu sausi kliju juostele-- Tokie Duck Adhesive
user posted image
Dabar perejau ant situ kadangi ne taip greit sueikvoju. Juos pagrinde naudoja paveikslu ireminimui.Bet kaip SB pastebejo tai visiem buvo butina. O juostu tai visa dezute nusipirkau, ir visos acid-free.
user posted image

antroj vietoj: Xyron-X:pavercia bent ka i nakleika (ant vienos puses uzdeda sausu kliju. Jis maziukas tai kaip tik tinka istampuotom raidem kaip is Quickutz:
user posted image

ir dar man butina tie lipnus taskiukai. Gerai su jais priklijuoti sagutes ir visokias gelytes:
user posted image

Su piestukais gali irgi mazus dalykelius priklijuoti, bet yra didesne galimybe kad klijai matysis krasteliuose ir isduos nekruopstu darba...man is vis skysti klijai de scrapo nepatinka. Su sausais geriausi: ir nuotraukas priklijuoju ir popierius ir kaspinelius ir puikiausiai laiko. Skysti klijai del dregmes kartais popieriu suraito.

Chipboard: Jo....cia tas paprastas kiektas, kompresuotas kartonas. Daug ka galima su juo padaryt (kaip ir albumelis virsuj). Cia labai uzejus chipboard manija. Raides parduoda tokias is chipboard ir pati tada nusidazai jas, pagrazini. Paprastus chipboard albumelius irgi parduoda. Aisku cia gamina acid-free.

Siandien as is remeliu isemiau 1995 m. mano piesta (su paprastu piestuku) portreta. Pastebejau kad pradejo geltonuoti ir tos rudos demes visur atsirado verysad.gif O mano tiek pastangu ideta ten. Bet uz paveikslo buvo paprastas dezes kartonas ir pats paveikslas buvo priklijuotas su popierinia juosa. Ta trapi, pageltonavo, ir pagadino mano darbeli. Krastus apkirpau, bandysiu isgelbeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 15 spalio 2007 - 06:26
Koks grozis wub.gif Kokia reakcija buvo mamytes kaip gavo tokia dovana?

Na cia tiksliau buvo darytas albumiukas vienai forumietei, kuri dovanojo ji savo mamytei, tu nuotraukose matytu princesiu mociutei smile.gif Uzsakovei patiko, kas gavo, tikiuos ir buvo patenkintas 4u.gif
Bet siaip as nezinau ar ilgalaikis tas mano albumelis, nes klijavau gumos klijais, pagrindas akriliniais dazais, na bet zodziu tikrai nesilaikant scrapbookingo taisykliu ax.gif
ech, bet ash apie jas tuomet ne nezinojau...

Atsakyti
Šaunūs jūsų darbeliai... thumbup.gif O štai čia puiki video pamokėlė:
http://www.crafttvwe...yer.html?wid=79
Atsakyti