Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(remini @ 2007 10 10, 08:12)
oi, koks geras puslapiukas  thumbup.gif o gal kam jau teko pirkti iš jų? na pasirinkimas ne toks didelis kaip norėtųsi, bet vis pradžia  thumbup.gif  gerai būtų jei ir parduotuvę atidarytų, na gera pradžia - pusė darbo  thumbup.gif
tiesa, o tie lipdukai homo sapiens 1 ar 2 aukšte? nes aš į apačią neėjau, ten prie laiptų radau daug lipdukų, bet jie dekorui skirti, o ne sb  4u.gif  arba nugrybavau ... o gal blogai pasirausiau?  blush2.gif

I apacia leistis nereikia. ten toj dezej kur visi lipdukai,tai kai kurie dekorui, kai kurie Scrapbookui,reik paskaityt, ten virsuj ant pakeliu parasyta. mirksiukas.gif
is senasnaujas dar nieko nepirkus, bet kas pirko sake pristato laiku ir jokiu problemu nebuvo iskyle.

Papildyta:
QUOTE(remini @ 2007 10 10, 09:27)
tiesa, gal kas žino - ten popieriaus vieno lapo kaina užrašyta, ar čia pakuotė, kurioje keli lapai? nors turbūt jei būtų pakuotė, tai parašytų...  4u.gif

Manau, kad cia vieno lapo kaina blink.gif
Atsakyti
naujokus priimat ? viską perskaičiau karsta.gif
noriu tėčiui 50 metų progą padaryti albumą, su visų artimųjų foto ir jo vaikystės, tik dar norėčiau kad kiekvienam psl. būtų koks nors tekstas parašytas, bet jokių idėjų neturiu verysad.gif apie ką, kaip kur rašyt.....
na, bet čia ne vienitelė problema biggrin.gif
nelabai žinau dar ir kaip sudeliot kelias nuotraukas puslapyje, gal yra kokios taisyklės....na, kad neatrodytų kaip makalynė kokia g.gif
dar, čia paskaičiau ir eisiu rytoj kito albumo ieškot, nes nupirkau tą, kuris turėtų paruduot biggrin.gif

Atsakyti
Aš šiandien žiūrinėjau acid free, tai mačiau vieną 39 lt., bet su tais plastikiniais kišeniukais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 10 11, 14:24)
naujokus priimat ? viską perskaičiau karsta.gif
noriu tėčiui 50 metų progą padaryti albumą, su visų artimųjų foto ir jo vaikystės, tik dar norėčiau kad kiekvienam psl. būtų koks nors tekstas parašytas, bet jokių idėjų neturiu  verysad.gif  apie ką, kaip kur rašyt.....
na, bet čia ne vienitelė problema  biggrin.gif
nelabai žinau dar ir kaip sudeliot kelias nuotraukas puslapyje, gal yra kokios taisyklės....na, kad neatrodytų kaip makalynė kokia  g.gif
dar, čia paskaičiau ir eisiu rytoj kito albumo ieškot, nes nupirkau tą, kuris turėtų paruduot  biggrin.gif

pasiruosiu ilgam atsakymui su nuorodom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 10 11, 22:27)
Aš šiandien žiūrinėjau acid free, tai mačiau vieną 39 lt., bet su tais plastikiniais kišeniukais doh.gif

o kokio didžio ? ax.gif
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 11, 22:30)
pasiruosiu ilgam atsakymui su nuorodom smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
del ideju kur klijuoti nuotaukas, kur deti pavadinima, ir parasyma tai naudojamasi "sketches" kaip issivercia eskizai ar diagramos/ scrapo zemelapiai. Idedu nuoroda su dar mega-nuorodu sarasu ("Page Maps Becky Fleck" geri). Ant tu ekskizu atitinka uzrasai:
Title=Pavadinimas :sakykim "tecio pirmi metai", "journaling=aprasymas (gali kompu spausdinti arba pati dailiai parasyti. Nuotraukos kartais ant kvadrateliu buna parasyta dydis (visur bus inches/koliai smile.gif Tie ekskizai garantuoja kad taip isdescius nuotraukas nebus makalyne.

sketches/ekskizai scrap'ui

Dabar del tecio albumo. Per didelis kalnas iveikti padaryti jo viso gyvenimo albuma. Nuspresk kiek puslapiou gali sutalpinti. Kiekvienam puslapiui paskirk tema: tetis naujagimis, pirmokas mokykloj, kariumenej, vestuves, pirmas vaikas, tecio pomegiai. Jei nzn apie ka rasyt duok tevui interviu ir pakalbekit apie jo vertybes ar gyvenimo dziaugsmus ir nusivylimus...vien apie tai gali padaryti albuma. Aisku daug nulemia kokias nuotraukas turi. Nejausk ipareigojima butent visas nuotraukas sukisti. smile.gif

ir dar...sveika prisijungus...mes mielai visas priimam. Man sita tema wub.gif tai dziaugiuosi kad i bedugne dar nenusirito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 11 spalio 2007 - 21:45
Mijaka, telpa lape 2 nuotraukos 10 ant 15.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 11, 22:42)

wacko.gif įtariu laukia bemiegė naktis bigsmile.gif einu žiūrėt, gal pagaliau pagausiu mintį ir suprasiu ko pati noriu. AVEDA, ačiū už patarimus 4u.gif
QUOTE(Aga @ 2007 10 11, 22:46)
Mijaka, telpa lape 2 nuotraukos 10 ant 15.

o kur matei ? blush2.gif
Atsakyti
mijaka, Kaune Fuji laboratorijoj.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 10 11, 22:56)
mijaka, Kaune Fuji laboratorijoj.

Čia gal National Geographic tie albumai buvo?
Atsakyti
Nea, aš būtent žiūrėjau berods lyg vestuvinį kažkokį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 10 12, 08:37)
Nea, aš būtent žiūrėjau berods lyg vestuvinį kažkokį g.gif

aišku. Nes aš National Geographic albumus mačiau acid free.
Atsakyti