Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

vakar peržiūrėjau savuosius albumus. man labai patiko tie, lipniais lapais su plėvele, kadangi mėgstu prikaišiot prie nuotraukų visokių niekučių. na ir ką jūs manot?! taigi tas albumas, kuriam jau daugiau nei 7 metai - gražut gražutėlis, o šiek tiek naujesnis (gal kokių 5 metų) jau visas rudais kraštais... mad.gif ir nuotraukas sunku jau atplėšti... taigi nebelauksiu žiemos vakarų, teks užsiimti gelbėjimo operacija tongue.gif va ir taupyk... pikčiausia, kad gelsta pats storiausias albumas! tai jau užsiėmimo ilgam turėsiu.
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2007 10 08, 00:39)
vakar peržiūrėjau savuosius albumus. man labai patiko tie, lipniais lapais su plėvele, kadangi mėgstu prikaišiot prie nuotraukų visokių niekučių. na ir ką jūs manot?! taigi tas albumas, kuriam jau daugiau nei 7 metai - gražut gražutėlis, o šiek tiek naujesnis (gal kokių 5 metų) jau visas rudais kraštais...  mad.gif ir nuotraukas sunku jau atplėšti... taigi nebelauksiu žiemos vakarų, teks užsiimti gelbėjimo operacija  tongue.gif va ir taupyk... pikčiausia, kad gelsta pats storiausias albumas! tai jau užsiėmimo ilgam turėsiu.

jo...prigasdinau visas ir tiesiog pakeiciau tema nuo "rodomes darbeliais" i "gelbekime albumus". Kol nebuvau suzinojus apie scrapbooking ir visa tai apie acid-free priemones del SB tai galvojau kad tas parudavimas normalu schmoll.gif . Bet griebiausi visas nuotraukas gelbeti ir kai kurios nuo mano vaikystes popierius jau prilipes buvo kaip ir tau. Planuoju daugel nuotrauku su skaneriu atsviesti ir kopijas pasidaryti ju.
Atsakyti
neprigąsdinai, bet perspėjai kad pasižiūrėtume ir labai tau didelis AČIŪ drinks_cheers.gif reikia žiūrėt, kol nevėlu. juk senas nuotraukas retai kada pavartome, o čia kai įspėjai tai ir pažiūrėjau, tai vat dabar ir gelbėsim padėtį, kad iki anūkų dagyventų nuotraukytės thumbup.gif
Atsakyti
Maximose irgi yra graziu lipduku, bet ant ju nera to uzraso , tai ju ir negalima naudot g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulalafan @ 2007 10 09, 07:24)
Maximose irgi yra graziu lipduku, bet ant ju nera to uzraso , tai ju ir negalima naudot g.gif

jei nera, tai nzn is ko jie padaryti. Jei nera acid-free ar photo safe yra sancas kad nuotraukas ssugadins. Gal isvis ne scrapui o namu dekorui pritaikyti.
Atsakyti
o aš vakar homo sapiens buvau (kažkas sakė, kad ten labai daug lipdukų), bet nieko neradau... na radau lipdukus, bet tokie juk netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2007 10 09, 08:07)
o aš vakar homo sapiens buvau (kažkas sakė, kad ten labai daug lipdukų), bet nieko neradau... na radau lipdukus, bet tokie juk netinka verysad.gif

todel kad visos jau ten nuleke ir ispirko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2007 10 09, 16:07)

Sveika
nenusimink. gal neradai kelio iki tu lipduku lotuliukas.gif Irmulia kai ejo pirma karta irgi nerado. kai uzeini, suk i desine,eik tiesiai iki laiptu i apatini auksta, ten sofkes stovi melynos, tai prie tu sofkiu is sono didele gelezine deze stovi pilna tu lipduku. bigsmile.gif
Atsakyti
Vasara gimusi drinks_cheers.gif žinok, kaip nupasakojai tokiu maršrutu ir suradau lipdukus. Per tokį trumpą laiką tokios šūsnies lipdukų negalėjo išpirkti (vat rytoj irgi važiuosiu lipdukų pirkti tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 10 09, 20:33)
Vasara gimusi  drinks_cheers.gif  žinok, kaip nupasakojai tokiu maršrutu ir suradau lipdukus.  Per tokį trumpą laiką tokios šūsnies lipdukų negalėjo išpirkti (vat rytoj irgi važiuosiu lipdukų  pirkti tongue.gif )

na va kaip gerai drinks_cheers.gif Merginos,dar pamaciau www.senasnaujas.lt atnaujintam puslapy,kad jie jau po truputi pradeda vezt Scrapbookui kai ka,ten yra lipduku ir net keli lapai albumu kurimui ir tagu pora pakeliu!!!!!!! lotuliukas.gif Bet bent tiek jau kazkas thumbup.gif
Atsakyti
oi, koks geras puslapiukas thumbup.gif o gal kam jau teko pirkti iš jų? na pasirinkimas ne toks didelis kaip norėtųsi, bet vis pradžia thumbup.gif gerai būtų jei ir parduotuvę atidarytų, na gera pradžia - pusė darbo thumbup.gif
tiesa, o tie lipdukai homo sapiens 1 ar 2 aukšte? nes aš į apačią neėjau, ten prie laiptų radau daug lipdukų, bet jie dekorui skirti, o ne sb 4u.gif arba nugrybavau ... o gal blogai pasirausiau? blush2.gif
Atsakyti
tiesa, gal kas žino - ten popieriaus vieno lapo kaina užrašyta, ar čia pakuotė, kurioje keli lapai? nors turbūt jei būtų pakuotė, tai parašytų... 4u.gif
Atsakyti