Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Aveda, tavo darbeliai kaip visada nuostabūs... wub.gif O aš jau užsisakiau pas pusseserę kad nupirktų man tų lipdukų, kur merginos minėjo... bigsmile.gif Žiūriu, kad pas mane jau pradeda kauptis visokios gėrybės, grožybės albumiukui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 10 05, 07:28)
Aveda, kaina su nuolaida 42$, o dar plius atsiuntimas. Toks jau musu tas krastas - brangus lotuliukas.gif Dabar ieskau, to kur padeda priklijuotas nuotraukas atplesti. Nu lygtais vienoj internetinej parduotuvej radau, bet kitos firmos, nei kad tu rekomendavai. Ir dabar apmastau kaip as darysiu lapa su n.testu ir kita lapa su echo nuotraukom. Lyg ideja ir yra....

user posted image
cia mano vienas is pirmuju SB darbeliu. Testa padejau prie dezutes ir nufotkinau. Ant nuotraukos uzklijavau toki permatoma burbula kad demesi atkreiptu i rezultato langeli.
Aprasiau kadangi nelabai supratau testo rezultatus, nebuvo visiskas pliusas tai galvojau kad klaida.

O tavo albumas tai tikrai brangokas. Tai negi visos Skrapo prekes tik persiunciamos is JAV? Prancuzai sukure savo rastuoto popieriaus leidini vadinasi Rouge de Garance. Pardavineja ir JAV bet kaina ju brangesne.

Tu sakei kad tavo stilius minimalus. Toks ir populiariausias skrapo pasaulyje: maziau visokiu pagrazinimu, daugiau negu viena nuotrauka ant lapo, bet...per pastaruosius keleta metu SB pasidare daug kam kaip menas o ne foto islaikymas.

Prisiminiau visa tai paziurejus dvi knygas isleistas autores Becky Higgins. Vadinasi Sketches (I ir II) du leidiniai. Tavo stiliui labai tiktu. Tie sketches yra kaip diagramos ir zmoniu puslapiai sukurti sekant tas diagramas. Labai minimaliai padaryta viskas, per daug jokiu pagrazinimu, centras demesio visada multi-fotos ant puslapio ir aprasymas. Suskirstyta diagramos ir idejos pagal kieki nuotrauku: 3-5, 6-8, ir tt.
nuoroda 1
nuoroda 2
Man asmeniskai per minimalu: pagrinde as darau viena padidinta nuotrauka ant puslapio, bet buna situaciju kaip vaiko gimtadienis kur daug nuotraukyciu ir pavartau ir vis randu kokia grazia kompozicija kaip viska sudelioti ant puslapio.
Tau labai praverstu.
Pas mus kaina vienos knygos $15 dol. o is Amazon.com jau tik $10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 05 spalio 2007 - 21:01
Aveda grazus tavo sb 4u.gif

As dar negaliu pasakyt koks tas mano stilius bus... ax.gif Gal kai pradziai norisi paprastai, o su patirtim noresis sudetingesniu dalyku. Sia savaite atsiemiau dukriuko nuotraukas. Paprastai parduotuvese turiu problemu del mano pavardes, turiu paraidziui sakyti. Bet tik ne sy karta. Pardavejas tik galva pradejo linkseti "zinau, zinau...". Kai pamaciau ta kalna nuotrauku doh.gif Taigi teks daryti paprasta albuma, o svarbesniems yvykiams - sb. Tu megsti tekstus visokius rasyti, o as tai tikra lodorka blush2.gif Tikrai nerasysiu, tik kokie keli zodziai, pasakantys mano minty. Kai bandau rasyti, visada y lankas nuvarau blush2.gif

Aveda o del to alfabeto, tai cia QuicKutz? Tai jei nusiperki raides, tai atskirai dar ir replikes reikia pirkti? Bet jau kainytes blink.gif blink.gif blink.gif Pas mus greiciausiai amerikietiskos prekes. Sb y Norge atkeliavo tik pries kelis metis ir tik dabar matau populiarejima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 05 spalio 2007 - 22:13
Aveda o del to alfabeto, tai cia QuicKutz? Tai jei nusiperki raides, tai atskirai dar ir replikes reikia pirkti? Bet jau kainytes blink.gif blink.gif blink.gif

Ne atskirai nereikia pirkt. Kai kurie alfabetai ieina i komplekta su replytem. Po to gali atskirai tik alfabetus pirkt. Beje, Quickutz yra jau technologijos seniena. Dabar visi pasiveze ant pirkimu elektroniniu popieriaus pjaustymo masineliu: kaip tokiu (cia Cricut masinele), bet yra ir Boss Cut, Cuttle Bug, Silhoutte, ir t.t..
user posted image
Su elektronine turi dauiau pasirinkimu del raidziu dydzio, o su replytem tai limitas.
Taigi anksciau QK kainos nejudedavo, o dabar krito...ypac per eBay man pasiseke uzsisakyti QK 1/2 kainos ar pigiau kadangi visi nori issiparduot kad nusipirkti elektronine. O man uztenka vaikyti skrapo madas. Investavau tiek pinigu ant QK ir man gana. Be to, neturiu vietos tiek aparatura apsistatyt. Be to as ranku darbo zmogus...su elektronika daznai as susipykstu biggrin.gif

Dar imetu nuorodu:
Quickutz alfabetai
QK formos
situ yra ivairiu pagal tema: geles, lapai, Kalediniai, ir t.t (uz viena metaline forma stampuot kaina $7 dol)
www.quickutz.com yra "idea Gallery" ideju ka galima padaryti SB puslapiam ir atvirutem su QK produktais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 06 spalio 2007 - 05:05
Na ta elektronika tikrai ne man, as juk pradedancioji lotuliukas.gif Nors CuttleBug kaina nera jau tokia baisi... Tai tu naudoji tik replikes alfabetams? O kokios rusies raides tau atrodo einamiausios (Classic, mini, skinni mini)? Kaip suprantu yra 3 dydziu.

Na as galvoju daryti taip.... Su testu - lapas padalintas y tris dalis, pirmoje koks modernesnio rasto popierius ir priklijuociau kokias lagaminu, vyno taures ir cigareciu (pries nestuma megau ir vyniuko patraukti ir parukyti) nuotraukas ir uzrasas Praeitis. Vidurineje dalyje - testumo testas. Trecioje koks vaikiskas popierius, uzrasas Ateitis, ir kokie lipdukai kaip vaikiskas buteliukas, sauskelnes ir koks verkiantis beibis. Na nezinau ar tas cigaretes minesiu, bet as velniskai didziuojuosi, kad sugebejau mesti blush2.gif Su echo - viena lapo puse zydra, antra puse ruzava ir per vidury klaustukas, o apacioje pirmosios echo nuotraukos. Mat turiu nuotraukas kai buvo 8sav ir 12sav. Na cia pamastymai, kurie besant parduotuveje gali pasikeisti, jei uzmatyciau kazka ydomaus ax.gif
Atsakyti
Aveda, uzkankinsim mes tave su klausimais bigsmile.gif O koks popierius naudojamas QK? Reikia kokio specialaus, ar tinka betkoks? Lygtais yra neblogas rinkinukas, tai kita savaite tureciau truputely gauti pinigeliu, gal pavyktu nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 03, 17:31)
neeeee, visi popieriai ne vienodi (placiau apie tai diskutavom anksciau sioj temoj). Yra spec popierius del scrapbooking kuris perdirbtas ir neutralizuotas nuo acid/rugsties. Naturalioj medienoj randasi "linign" ir acid/rugstis , parkeriuose nepritaikytam skrapui irgi acid, plasmasej ir plevelese yra PVC (polyvynil chlorate) chemicalas kuris duju formoj ...visa tai nestabilu ir degraduoja nuotraukas. Tas acid migruoja ir persiskverbia i nuotraukas kurios laikui begant paruduoja. Tapetai yra viena is kenksmingiausiu medziagu naudoti del to kad poperius ne neutralizuotas, rasalas ant jo naudotas irgi ne , kai kurie tapetai turi ir truputi plasmases sudeti kaip ir klijonke, ir dar ant kai kuriu buna kliju sausoj formoj.
Vienu zodziu, jei ant produkto nera uzrasyta acid-free, photo-safe, arba CK OK, tai reiskia kad greiciausiai kenks nuotraukom.
Paziurek anksciau sioj temoj Agos albumus magnetinius ant kiek jie pageltonave...maniskiam taip pat irgi buvo, as nuotaukas isemiau ir juos ismeciau (cia dar pries mano scrapbooking atradima.

Tada Lietuvoj beveik neimanoma tuo uzsiimti verysad.gif
Atsakyti
TOSK i QK dedasi bent koks popierius. netgi bandziau toki Kaledini barchatini kaspina ir istampavo raides. Tik labai storesniu kardono-tipo popieriu neprakerta.
Del QK alfabeto juos galima suskirstyt i berniukiski, mergaitiski ir unisex tipus: Mergaitiski toki kaip Ginger, Maddie Ann, Lucy, Maggie (labiau raityti), berniukiski: Calvin, Diesel,.... ir Unisex: Studio,Biography, Metro.
Daugiausiai naudos gausi is unisex (as turiu Studio) tam kad galesi daryti visokius puslapius ir apie vyro zvejyste, ir mergaites ir apie save, kadangi tas font nera toks moteriskas. Bet jei turi mergaite, tai antra nusipirkciau kaip Ginger: viena unisex kita mergaitiska.

Dydis: Classic man labiausiai praverte ir minni. O skinni minni man per ploni ir sunku priklijuot. Classic sakykim pagrindiniam pavadinimui ant puslapio, o minni kaip is sub-pavadinimas mazesnem raidem.

Tavo idejos geros thumbup.gif Man patinka "pries-po" temos puslapiai. Liuks idejos! lauksim rezultatu!
Atsakyti
Aveda dziugu, kad patiko mano ideja. Tik kaip man tai pavyks ygivendinti doh.gif

Del QK davei labai labai vertingos info thumbup.gif Visi tie rinkinukai su nuolaidom, pasirodo yra su skinni mini ir tik vienas yra sa clasic metro. Bet man metro nepatinka schmoll.gif Tad galvoju, gal reiks toky rinkinuka nusipirkti http://www.hobbyhimm...rer-p-3659.html, o alfabetu pasidairyti angliskame ebay, nes pas mus alfabetai kainuoja apie $200 blink.gif
Atsakyti
alfabetu pasidairyti angliskame ebay, nes pas mus alfabetai kainuoja apie $200 blink.gif

kaina baisi tikrai. Pas mus visos pardes siulo 30-40% nuolaida, o eBay dar pigiau zmones isparduoda.
Dar...daug kas neperka pacio alphabeto bet perka isstampuotas raides uz kokius $2 dol. Uzsisakai ebay pagal alfabeta, dydi, ir paskui paprasai kokiom spalvom pageidauji kad isstampuotu. Aisku daug pigiau taip, bet pati niekad taip nebandzius.
Atsakyti
..http://picasaweb.goo...os/402Scrapbook
Atsakyti
http://picasaweb.goo...umsScrapbooking
Atsakyti