Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(remini @ 2007 10 03, 04:58)
o gal galima naudot ir po remonto atlikusius gražius tapetus? blush2.gif

tikrai nepatariu, nuotraukos pageltonuos nuo tapetu.
o jūs to "stebuklingo" popieriaus ieškot papuošimui ar kaip pagrindą naudojat? kadangi niekur nerandu gražaus albumo, mąstau pati jį pasidaryti - tiesiog nusipirkti segtuvą, jį apipavidalinti ir kiek reikia (kiek tilps) lapų gražių prigaminti. tai noriu paklausti ar labai kietas (storas ar dar koks) turi būti tas lapas?

Pagrindas turi buti storo kardono ant kurio uzklijuoji pabaigta puslapi. Gal pas jus yra ofiso reikmenu parduotuve ar spaustuve kur pramus skylutes ir ides spirale. As nusipirkau toki padara kad pasidaryti savo albumus. Stai imetu net pavyzdziu. Pramusa skylutes net per plasmase, CD muzikos, kardonus.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 spalio 2007 - 15:00
Aveda, na pas mus albumai na.... tokie vienodi... tokie nuobodus... Tipiskiausiai vienspalviai su vienu langeliu nuotraukai... O noretus kazko vaikisko wub.gif Is uzsienio siustis, gaunas astronomine kaina. Radau tik kelis vaikiskus variantus, bet ju kainike... virs 200Lt blink.gif Bet is kitos puses galvojant, gal kada kur keliausiu ir pamatysiu kazka grazaus ir normalesne kaina, tada tik lapus tereiktu perdet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 03, 15:38)
tikrai nepatariu, nuotraukos pageltonuos nuo tapetu.

O kodel, argi tapetas ne toks pat poierius?
Atsakyti
QUOTE(saulalafan @ 2007 10 03, 09:17)
O kodel, argi tapetas ne toks pat poierius?

neeeee, visi popieriai ne vienodi (placiau apie tai diskutavom anksciau sioj temoj). Yra spec popierius del scrapbooking kuris perdirbtas ir neutralizuotas nuo acid/rugsties. Naturalioj medienoj randasi "linign" ir acid/rugstis , parkeriuose nepritaikytam skrapui irgi acid, plasmasej ir plevelese yra PVC (polyvynil chlorate) chemicalas kuris duju formoj ...visa tai nestabilu ir degraduoja nuotraukas. Tas acid migruoja ir persiskverbia i nuotraukas kurios laikui begant paruduoja. Tapetai yra viena is kenksmingiausiu medziagu naudoti del to kad poperius ne neutralizuotas, rasalas ant jo naudotas irgi ne , kai kurie tapetai turi ir truputi plasmases sudeti kaip ir klijonke, ir dar ant kai kuriu buna kliju sausoj formoj.
Vienu zodziu, jei ant produkto nera uzrasyta acid-free, photo-safe, arba CK OK, tai reiskia kad greiciausiai kenks nuotraukom.
Paziurek anksciau sioj temoj Agos albumus magnetinius ant kiek jie pageltonave...maniskiam taip pat irgi buvo, as nuotaukas isemiau ir juos ismeciau (cia dar pries mano scrapbooking atradima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 03 spalio 2007 - 16:31
nu va verysad.gif o aš jau taip tikėjausi panaudoti tuos tapetus gražiam darbeliui... nu ka, teks eiti pirkti popierių... jau vyrelį perspėjau, kad senus albumus naikinsiu biggrin.gif (turiu tuos su plėvele) nenoriu, kad nuotraukytės nukentėtų.
o tie daikčiukai darantys skylutes tikrai geri, tik manau mane iš namų išvarytų jei pasakyčiau kad tokį daiktą už toookią kainą nusipirkau... doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, geras dalykas tas aparačiukas, bet deja, ne mūsų kišenei... Bet juk galima jau padarytus lapus ir viršelį nunešt į kanceliarinių prekių parduotuvę, kur susega dokumentus ir tau padarys garžų, tvarkingą susegimą... Ir brangiai nesumokėsi. (bent jau pas mus yra tokia paslauga, turėtų būti ir pas jus...)
Atsakyti
Siandien uzsisakiau albuma. Va toky http://www.scrappepa...products_id=510 Rankos jau niesti, kaip norisi pradeti bigsmile.gif Drauge siandien ir apsirupino albumu 4u.gif

Irmuliux visai nebloga ideja thumbup.gif Juk diplominius darbus visuomet yrisa...
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2007 10 04, 04:32)
Sveikutės, geras dalykas tas aparačiukas, bet deja, ne mūsų kišenei... Bet juk galima jau padarytus lapus ir viršelį nunešt į kanceliarinių prekių parduotuvę, kur susega dokumentus ir tau padarys garžų, tvarkingą susegimą... Ir brangiai nesumokėsi. (bent jau pas mus yra tokia paslauga, turėtų būti ir pas jus...)

yra ir pas mus si paslauga, iki siol tiek nenaudojau sia masinele kad kaina atsipirktu...pakolkas. O visas kitas skrapo "masineles" labai naudoju. Ypac toki quickutz kur nusiperki visa alfabeta ant tokiu metaliniu ploksteliu, ikisi popieriaus tarp tu repliu ir istampuoja raides. Tai beveik jokiu kitu lipduku del raidziu nereikia pirkt. Man padovanojo MB situos:
user posted image
su jais padariau pavadinima is raidziu "Redifining": (beje yra begalybe skirtingu font alfabetu)
user posted image
(nuotrauka daryta ant fotostatyvo, be blitzo, ant "aperture mode" 15 sekundziu atdara)

Tosk: grazus albumas mergaitei...as nelabai tik suprantu kiek tai iseitu pavertus i $$ dol., man idomu palyginti su kainom cia. O tik albuma pirkai ar dar ka? Lauksim tavo darbeliu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 05 spalio 2007 - 04:52
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 05, 06:44)
yra ir pas mus si paslauga, iki siol tiek nenaudojau sia masinele kad kaina atsipirktu...pakolkas. O visas kitas skrapo "masineles" labai naudoju. Ypac toki quickutz kur nusiperki visa alfabeta ant tokiu metaliniu ploksteliu, ikisi popieriaus tarp tu repliu ir istampuoja raides. Tai beveik jokiu kitu lipduku del raidziu nereikia pirkt. Man padovanojo MB situos:
user posted image
su jais padariau pavadinima is raidziu "Redifining": (beje yra begalybe skirtingu font alfabetu)
user posted image
(nuotrauka daryta ant fotostatyvo, be blitzo, ant "aperture mode" 15 sekundziu atdara)

Tosk: grazus albumas mergaitei...as nelabai tik suprantu kiek tai iseitu pavertus i $$ dol., man idomu palyginti su kainom cia. O tik albuma pirkai ar dar ka? Lauksim tavo darbeliu  thumbup.gif

O gal galima butu kokia nuorodele, kur tokiu irankiu galima butu paziureti? Kur raideles iskerta... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretchen @ 2007 10 05, 08:47)
O gal galima butu kokia nuorodele, kur tokiu irankiu galima butu paziureti? Kur raideles iskerta... 4u.gif

as cia radau, bet zinoma statuose ax.gif

http://www.joann.com...CATID=cat253844
ivairiausiu formeliu

http://www.joann.com...ODID=xprd253746

o cia raidziu

Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 05, 05:44)
yra ir pas mus si paslauga, iki siol tiek nenaudojau sia masinele kad kaina atsipirktu...pakolkas. O visas kitas skrapo "masineles" labai naudoju. Ypac toki quickutz kur nusiperki visa alfabeta ant tokiu metaliniu ploksteliu, ikisi popieriaus tarp tu repliu ir istampuoja raides. Tai beveik jokiu kitu lipduku del raidziu nereikia pirkt. Man padovanojo MB situos...
Tosk: grazus albumas mergaitei...as nelabai tik suprantu kiek tai iseitu pavertus i $$ dol., man idomu palyginti su kainom cia. O tik albuma pirkai ar dar ka? Lauksim tavo darbeliu  thumbup.gif

Labai fainai gavosi thumbup.gif Man toks stilius wub.gif
AVEDA, išties atidaryk srap'o parduotuvėlę Lietuvoje mirksiukas.gif Oi kaip paplistų srap'o virusas biggrin.gif
Atsakyti
Aveda, kaina su nuolaida 42$, o dar plius atsiuntimas. Toks jau musu tas krastas - brangus lotuliukas.gif Dabar ieskau, to kur padeda priklijuotas nuotraukas atplesti. Nu lygtais vienoj internetinej parduotuvej radau, bet kitos firmos, nei kad tu rekomendavai. Ir dabar apmastau kaip as darysiu lapa su n.testu ir kita lapa su echo nuotraukom. Lyg ideja ir yra....
Atsakyti