Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(frederica @ 2007 10 02, 12:26)
va ką radau IKI prekybo centre,rašo:rankų darbo lipdukai, yra įvairių, kaina 3.99lt.

aš bandžiau paieškot info gamintojų saite, ar tikrai acid free ir t.t., bet neveikė psl. doh.gif ...
Atsakyti
A jo, mačiau IKI tokių visokių lipdukų, nu super gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 02, 05:26)
Ir ko aš čia lindau swoon.gif , viskas  taip gražu, mergailės aš svaigstu ,viskas dar viena ligą į lgą sarašą fool.gif Perskaičiau visą temą, negaliu atsitokėt. Vokiškuose žurnaluose esu mačius tokių grožybių , net darius esu,bet nežinojau kaip ir kas,tai pati paišiau pavekslikus juos karpiau vėl klijavau...žodžu dabar vskas aišku. Kaip tik laukiu leliuko, tai jau kai gims... lotuliukas.gif,jau pradėjau dairytis medžiagos, va ką radau IKI prekybo centre,rašo:rankų darbo lipdukai, yra įvairių, kaina 3.99lt., user posted image atsiprašau už nuotraukos kokybę verysad.gif

user posted image
Man atrodo tai jie Jolee's Boutique firmos 3D lipdukai...beje, jie visiokiausiu turi.
thumbup.gif Smagu kad si tema pagavo nauju dalyviu demesi...lauksim darbeliu, o man vienai cia nesmagu rodytis. 4u.gif
Atsakyti
wub.gif kiekviena kart praeidama tuos lipdukus, juos apziuriu, ziauriai grazus jie man, tik va kur klijuot nelabai turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 02, 16:07)
user posted image
Man atrodo tai jie Jolee's Boutique firmos 3D lipdukai...

ne, berods IKI visi buvo iš www.pictura.com, švedų gamybos, kur buvo užrašyta hand made smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 10 02, 12:01)
as toki popieriu pirkau kaune, popieriaus namuose... nu labai grazus.. prabangus toks ir kokybiskas... bet vienas lapas 5 lt  cool.gif

doh.gif Kaune, o ka jei as Vilniuje ir jokio ju filialo cia nerandu, o jau ryt turi buti padaryta dezele verysad.gif -nu ziauru ziauru
ryt vaziuosiu ieskoti tos zaislu parduotuves unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sizike @ 2007 10 02, 12:01)
o vat sakykit, ar jums normaliai tie rub-on lipdukai prisilipina? Ar daug trinat? Kažkada buvau nusipirkus ir nusprendžiau papuošti savo nešiojamąjį kompiuterį, tai gavosi šnipštas  doh.gif tik gerokai kompiuterio viršų apgadinau  doh.gif
g.gif
as esu klijavusi ir ant darbo knygos tokiu minkstoku pavirsiumi -tai prisiklijavo be problemu, jau beveik metukus laiko, ant sesers rankinuko odonio -tai buvo per minksta ir tik dalis prilipo, bet prie kietu -tai be problemu, nes ir ant medines dezeles dariau rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar su drauge buvom vienoj parduotuvej pasidairyti albumu, o rytoj dar pora. Atrodo teks pirkti tradicinius sb albumus. Tokiu kokiu norim, virseliai tragiski, o mums iki virseliu puosimo dar toli lotuliukas.gif Bet ir kainos pas mus doh.gif Beje... Uzsirasem y viena sb uzsiemima 4u.gif Tai bus ir atitrukimas nuo musu dukriuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 02, 12:37)
doh.gif Kaune, o ka jei as Vilniuje ir jokio ju filialo cia nerandu, o jau ryt turi buti padaryta dezele  verysad.gif -nu ziauru ziauru
ryt vaziuosiu ieskoti tos zaislu parduotuves  unsure.gif
Papildyta:
g.gif
as esu klijavusi ir ant darbo knygos tokiu minkstoku pavirsiumi -tai prisiklijavo be problemu, jau beveik metukus laiko, ant sesers rankinuko odonio -tai buvo per minksta ir tik dalis prilipo, bet prie kietu -tai be problemu, nes ir ant medines dezeles dariau  rolleyes.gif

rub-ons ne visi gerai prisiklijuoja as turiu ju blogu ir labai geru. Jei ne taip prilimpa ar nori juos nuimti nesugadinus laptop'o ar popieriaus ant kurio uzklijavai gali uzlasinti kelis lasus UN-DO ir nusiima lengvai (as buvau ikelus apie UN-DO anksciau). Aplamai jis visur, ne tik SB bet ir buities reikaluose privercia jei reikia nuimti koki uzsispyrusi lipduka ar etikete. Ant popieriaus is pradziu kaip lasini atrodo kad bala to tirpalo bet jis visiskai isgaruoja ir nepakenkia, t.y acid-free.
user posted image

O as turiu paimti perstrauka del SB. Turiu apsimainyti su vaikais kambari ir labai daug sunkiu baldu pernesti. Dar visa SB lobi iskraustyti is spintu reikia. Nufotkinsiu kaip persikraustysiu. Nors kambariukas mazesnis, jame labiau saulute sviecia ir jaukiau.

Tosk tai tu randi tik tokiu kiciskus albumu virselius o ne paprastus? Gerai kad uzsirasei del SB, lauksim resultatu smile.gif Noreciau ir as prisirasyt parduotuvej cia tik del pasizmonejimo su kitais smile.gif Pas mus net moterim turi tokius 'pizamos balius" : uzsako viesbuti, didele sale ir praleidi visa diena su kitom skrapinti iki naktu. Linksma butu del kompanijos. Bet susipakuoti visus reikmenis i tarbas, o visad butent kazko pirireikia kur palikai namuose. Nors dabar taip svajoju kad gera butu vykti ant scrapbooking'o "cruise" po Karibu salas...kad pabegti nuo vaiku, MB ir reikalavimu ir paiilseti...katino svajones tik. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 02 spalio 2007 - 20:38
akvilyte, o kur Kaune tie popieriaus namai randasi? Gal gali adresiuka koki bruksteleti? Is anksto aciu 4u.gif

Gal kas nors matet tokia ar panasia UN-DO priemonę Lietuvoj pirkti? Man labai jos reiketu, bet pati niekada nemaciau tokio dalyko...
Atsakyti
o jūs to "stebuklingo" popieriaus ieškot papuošimui ar kaip pagrindą naudojat? kadangi niekur nerandu gražaus albumo, mąstau pati jį pasidaryti - tiesiog nusipirkti segtuvą, jį apipavidalinti ir kiek reikia (kiek tilps) lapų gražių prigaminti. tai noriu paklausti ar labai kietas (storas ar dar koks) turi būti tas lapas?
Atsakyti
Galima kažką sugalvot ir pačiom tongue.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
o gal galima naudot ir po remonto atlikusius gražius tapetus? blush2.gif
Atsakyti