Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 01, 20:10)
Idomu kokiu, gal atpazinsiu  g.gif , gal ikelk nuotrauka?

Ok, čia pasirodo www.royalbrush.com produkcija, o čia patys tie lipdukai (kitaip: pervedamieji paveiksliukai) (jų galybė) mirksiukas.gif

Siaubas, blink.gif doh.gif pirkimo manija pagavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 spalio 2007 - 20:17
QUOTE(irmulia @ 2007 10 01, 19:57)
Oi panos, cool.gif  kokių neralių lipdukų radau  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Ir kiek dar liko  biggrin.gif (netilpo visi į mano didžiulę rankinę - aš ne gobši  lotuliukas.gif ) Taip  taip, čia ten pat , kaip kad Vasara gimusi minėjo,
Vilniuje, Šiaurės miestelyje rusų knygyge "Homo Sapiens" (berods taip vadinasi) Ir kokių tik nori: ir vaikiškų, ir nevaikiškų ir šriftų įvairiausių, ir su gėlėms ir su laiveliais, ir meškučiais, ir namukais, ir rožytėmis, ir..... pavargsiu vardinti, lėkit realiai pasižiūrėti, kokį lobį išparduoda  bigsmile.gif  Pradinė kaina buvo 4,99lt dabar visi po 1,99 lt  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Žodžiu tinka srap'ui
"Rub-On" su užrašais:
* acid free  thumbup.gif
* edge free
* smooth to touch

Manau, labai geras daiktas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Na va, saunu, kad bent kazkas pasinaudojo mano atradimu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ok, čia pasirodo www.royalbrush.com produkcija, o čia patys tie lipdukai (kitaip: pervedamieji paveiksliukai) (jų galybė) mirksiukas.gif

royal & Langnickel produkcijos man net neteko girdeti cia JAV g.gif Bet sveikinu!!! skrapo manija po biski uzsikrecia. Dabar laukiame pademonstravimu kaip tuos lipdukus panaudojai smile.gif
Atsakyti
AVEDA, dekui labai, gan brangokai gaunasi, bet dar galvosiu, nes taip uzsimaniau, net silpna.
Atsakyti
as taip lipduka panaudojau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 01, 14:15)
as taip lipduka panaudojau  ax.gif
user posted image

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
clap.gif kaip smagu, kad jus radau!!! gražu žiūrėt kiek mergyčių užsiima scrapingu biggrin.gif pati jau seniai tuo domejausi, tik nemaniau, kad mūsų Lietuvėlėj irgi yra besidominčių... tiesa, labiau praktikavau kompiuterinį variantą, bet ... juk žiema ant nosies, tai šaltais žiemos vakarais tikrai užsiimsiu tikru scrapingu. Pažadu pradėt kaupti priemones ir kibt į darbą. Tik norėtųsi, kad daugiau dalintumėtės savo pasiekimais 4u.gif pažadu ir aš kada parodyti
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 28, 15:58)
aha toks
nu kaip gaila, kad pas mus taip sunku rasti geru dalyku  doh.gif

as toki popieriu pirkau kaune, popieriaus namuose... nu labai grazus.. prabangus toks ir kokybiskas... bet vienas lapas 5 lt cool.gif
Atsakyti
o vat sakykit, ar jums normaliai tie rub-on lipdukai prisilipina? Ar daug trinat? Kažkada buvau nusipirkus ir nusprendžiau papuošti savo nešiojamąjį kompiuterį, tai gavosi šnipštas doh.gif tik gerokai kompiuterio viršų apgadinau doh.gif
Atsakyti
Tiesa sakant, dar neišbandžiau ax.gif (tik vakar įsigijau) mąstau, kokį čia paviršių pagadinti lotuliukas.gif Tik vat kvapas tai jų aštrokas blink.gif (buvau nosį arčiau prikišusi biggrin.gif )
Atsakyti
Ir ko aš čia lindau swoon.gif , viskas taip gražu, mergailės aš svaigstu ,viskas dar viena ligą į lgą sarašą fool.gif Perskaičiau visą temą, negaliu atsitokėt. Vokiškuose žurnaluose esu mačius tokių grožybių , net darius esu,bet nežinojau kaip ir kas,tai pati paišiau pavekslikus juos karpiau vėl klijavau...žodžu dabar vskas aišku. Kaip tik laukiu leliuko, tai jau kai gims... lotuliukas.gif,jau pradėjau dairytis medžiagos, va ką radau IKI prekybo centre,rašo:rankų darbo lipdukai, yra įvairių, kaina 3.99lt., user posted image atsiprašau už nuotraukos kokybę verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 02 spalio 2007 - 12:53
Frederica, ir aš tokių lipdukų mačiau. jau pradėjau kaupt visokias gėrybes vaikelio albumui. tongue.gif O jau paskui reiks kibt į darbą... O sesutę brangiausiąją reiks siūst į tą parduotuvę lipdukų pirkt... 4u.gif
Atsakyti