Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(AVEDA @ 2007 09 28, 06:56)
Tosk
Jo del dovanu reikia buti laaabai atsargiai. As MB padovanojau klases ir nardymo kostiuma. Islaike, gavo teisias ir dabar jei kur atostogaujame jis tempiasi visa cimodana atskira tik jo nardymo reikmenu. Nusipirko ir stikline dezute foto kad po vandeniu fotkint. Dar nori magistro laipsni gauti kad labai giliai nardyt ir kitus mokyt. O man  schmoll.gif  jokio noro po vandeniu lysti nera.

nu cia truputi nukrypimas nuo temos smile.gif , bet mano MB irgi tuos kursus atlanke (mums gyvenant JAV), tai kiek man nervu kainuodavo jo isvykos nardyti, o as dar kaip tik tuo metu laukiausi, sededavau ant kranto ir keikdavau ji, bet gryzom i LT ir per brangus malonumas tapo, tai kaip man palengvejo ax.gif
Atsakyti
klausykit, gal kartais kuri matete Vilniuje pirkti toki stebukla kaip barhatini popieriu ax.gif
Atsakyti
barhatini

o kas cia do popierius?
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 09 28, 15:40)
o  kas cia do popierius?

toks su trumpu pukeliu, is vaikystes prisimenu, bet neteko matyti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 28 rugsėjo 2007 - 14:46
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 09 28, 14:44)
toks su trumpu pukeliu, is vaikystes prisimenu, bet neteko matyti  schmoll.gif

aha toks
nu kaip gaila, kad pas mus taip sunku rasti geru dalyku doh.gif
Atsakyti
Oi, merginos, kiek aš čia iš jūsų naudingos informacijos gaunu... thumbup.gif Jūs nerealios... wub.gif
Atsakyti
Tosk paklausiau Euro forumieciu kur jos gauna SB medziagu tai man kelias nuorodas dave.
-- Scrap House of Scandinavia
-- A Million Little Things (JAV) (is cia ir as uzsisakius kelis kartus thumbup.gif . Viena is Anglijos sake kad daug pigiau is cia uzsisakyti , netgi su persiuntimu, negu tas pacias prekias is UK pirkti. Daug kas sako kad is UK labai brangu.
--daug nuorodu cia viena forumiete is Olandijos sake kad jei nueisi i trecia eilute po "Nederlandse Scrapwinkels" visos tos parduotuves o su (*) prie pavadinimo, tai internetines.

Manau tau bus daug lengviau uzsisakineti ka negu tom kurios LT gyvena, mat daug kas i LT nesiuncia. Sekmes! daug "namu darbu" tau uzdaviau dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 28 rugsėjo 2007 - 18:58
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 28, 15:31)
klausykit, gal kartais kuri matete Vilniuje pirkti toki stebukla kaip barhatini popieriu  ax.gif

Aš prieš kokį mėnesį mačiau žaislų parduotuvėje prie Širdies ir kraujagyslių medicinos centro Laisvės pr. Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Saulalafan: paskambinau del to albumo su angeliuku cia
user posted image
Nuoroda

man sake kad gali siusti i LT bet turi pasitikslinti kiek kainuos paste persiusti. Man ji atsius zinute, bet speju kad apie $15+ dol. Albumas su organzos kaspineliu $37 dol o toks pats su auksine virvute brangesnis $46 dol. Manau tau iseis is vis apie $55 dol. (uz pigiausia) tai virs 100 litu. Ar tau apsimoka?
Sitas albumas stardartinio dydzio nuotraukom 4"x6" ir telpa 26 foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 28 rugsėjo 2007 - 19:18
Aciu Aveda uz nuorodeles 4u.gif Dabar narsau, info tiek daug, kad jau nebesusigaudau, kur ka maciau patinkancio, kainos irgi susipyne lotuliukas.gif Bet radau pora norvegisku sb internetiniu parduotuviu thumbup.gif Paziurejau, kad uz vaika pervede pinigus, tai galima prekintis. Mat as ir iki praeitos savaite buvau namuose sedinti mama bigsmile.gif

O gamtos foto, jokiu pagrazinimu nenoriu. Juodas lapas ir grazus vaizdelis wub.gif Ech... Noriu y kalnus ax.gif
Atsakyti
Oi panos, cool.gif kokių neralių lipdukų radau wub.gif wub.gif wub.gif Ir kiek dar liko biggrin.gif (netilpo visi į mano didžiulę rankinę - aš ne gobši lotuliukas.gif ) Taip taip, čia ten pat , kaip kad Vasara gimusi minėjo,
Vilniuje, Šiaurės miestelyje rusų knygyge "Homo Sapiens" (berods taip vadinasi) Ir kokių tik nori: ir vaikiškų, ir nevaikiškų ir šriftų įvairiausių, ir su gėlėms ir su laiveliais, ir meškučiais, ir namukais, ir rožytėmis, ir..... pavargsiu vardinti, lėkit realiai pasižiūrėti, kokį lobį išparduoda bigsmile.gif Pradinė kaina buvo 4,99lt dabar visi po 1,99 lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Žodžiu tinka srap'ui
"Rub-On" su užrašais:
* acid free thumbup.gif
* edge free
* smooth to touch

Manau, labai geras daiktas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi panos, cool.gif kokių neralių lipdukų radau wub.gif wub.gif wub.gif

Idomu kokiu, gal atpazinsiu g.gif , gal ikelk nuotrauka?
Atsakyti