Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Oi vargas man, ko lindau i sita tema doh.gif ,Viskas nebegalesiu ramiai gvent. Persaiciau tema, AVEDA, dabar jau zinau,kad esi JAV. Taigi albumo nenueisiu ir nenusipirksiu cray.gif .O gal galima butu kaip nors parsisiusdint? AVEDA, Tavo darbai nuostabus! oi kol parasiau, jau atsakei, sunku man su anglu k., gal paiskintum kaip atsisiusti internetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulalafan: 27 rugsėjo 2007 - 16:22
user posted image
ta ornamenciuka buciau ne ant nuotraukos uzklijavus, bet truputely zemiau.

Tu turi omeny ta raityta balta? tai padariau kad duoti nuotraukai "pamatus". Yra vienas is dizaino principu kad reikia kokio "pamato" nuotraukom kad neatrodytu kad nuotrauka plaukioja po puslapi. Daznai as nuotrauka taip paremiu arba su kaspinuku kokiu arba su sagutem arba kaip sitam su tuo raitytu kardonu ir rastuotu popierium. Bet kaip ir sakei cia skonio reikalas. mirksiukas.gif
Man anksciau buvo baisu is vis ka nors daryti ant nuotraukos ar ka uzklijuoti, bet siais laikais lengvai daugiau ju pasidaryti jei padarai klaida.
O sita nuotrauka, as ant jos net siuvinejau, ir netgi originalas (jei buciau suklydus, antros jau neturejau.)
user posted image
Ant sitos netgi siuvinejau su siuvimo masina. Cia aprasyta vaiko natura nestabili kaip lauko pienes. Todel pienes pavaizdavau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 27 rugsėjo 2007 - 17:26
Aveda as tikiuosi neyzeidziu, su savo komentarais 4u.gif Neuzaugus as iki tavo lygio ax.gif

Jo as turejo omeny ta ornamentuka, kuris ant nuotraukos, o jeigu jy truputy pastumus, kad tik liestu nuotrauka, o ne yeitu y ja... Tuomet nebesiskaitys kaip pamatai?

Man labai patiko ta su pienem. Bet kodel raides ant nuotraukos?

P.S. Kaip jau supratai, man patinka nekarpytos ir neuzdengtos nuotraukos... Ar tai primityviai skamba?
Atsakyti
Aveda as tikiuosi neyzeidziu, su savo komentarais 4u.gif

Nu cia dabar smile.gif Atpazint savo stiliu SB'ingo reikia zinoti kas patinka bet dar svarbiau yra ir pastebeti kas paciai asmeniskai nepatinka. Tame SB forume kur as priklausau, mes kai kurios esame ikele darbelius i konstruktyviu patarimu subforuma, labai daug naudingu, ale ir skirtingu patarimu gauni, ir tai thumbup.gif kadangi kartas vietoj sustoji ir nzn kaip kitomis akimis matyti pusiau pabaigta darbeli. As daug knygu apie SB skaitau, analizuoju viska, po kiek laiko atradau kas man patinka.
Del tu pieniu puslapio...pavadinimas ant nuotraukos del to kad butent ta vieta skaitosy kaip "negative space" negatyvi vieta kur nieko svarbaus nepabrezia nuotraukoj. Daznai ta vieta uzima ar pavadinimams ar netgi su PS visa teksta paragrafa atspausdina tiesiogiai ant nuotraukos. As nelaikau nuotrauku sventu ar nepalieciamu. Jei darau koki puslapi kad senoviskas mano bobutes tai netgi rudu rasalu patepu kad gautu ta antikvarini vaizda.
Ir be to kai kuriu nuotrauku kaip sitos (mano darytos beje 4u.gif ):
user posted image
as turiu 3 skirtingas jas padidintas ir iremintas. Tai nera taip baisu ant jos ka uzdeti kaip tiek skirtingu versiju pacios nuotraukos kabo namuose. (beje, ant sios nuotraukos nieko nedesiu bus super minimalu)
Bet viena ko niekad nemegstu daryti tai karpyti nuotrauku i balionus, mikimauzus ar anciukus kokius. Buvo SB zurnale apklausa kur klause ko labiausiai gailisi tos moterys kurrios SB labai jau seniai iuzsiima, beveik visos atsake kad iskarpe nuotraukas ivairiausiom formom kaip buvo populiaru 1980's metais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 27 rugsėjo 2007 - 19:18
Ta juoda su beibiku.... wub.gif wub.gif wub.gif

O gal gali adresiuka, to sb forumo ax.gif
Atsakyti
O gal gali adresiuka, to sb forumo ax.gif

Aciu 4u.gif
Adresiukas : 2 peas in a bucket
Mano galerija ten: "Member's gallery"--> peaNut Search--> Amber girl

Saulalafan: paziuresiu tu albumu dar. Maciau internete kad ne tik maaziem vaikam yra bet zymiu paveikslu replikacijos irgi. Noreciau gal viena toki dideli kad butu del SB, bet nzn ar turi.
Papildyta
blink.gif blink.gif blink.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Atradau tuos Terra Traditions albumus ir zado netekiau...bandau atsipeiket nuo to viso grozio wub.gif. Idedu nuoroda: albumai yra visokiausiom temom ir ivairiausiu dydziu ir net uzrasyta kad del "scrap". Bet...sako kad is cia parduoda tik wholesale= reiskia tik parduotuvem kurios turi taksu numeri. MB turi savo versla, tai gal jo ta numeri panaudosiu ka nors suchimychinsiu. Man ju ne tai kad norisi bet tiesiog reikia biggrin.gif
Sitas virselis man labai mielas butu mano pacios nuotraukom. Bet pasiziurekit kiek kitu yra wub.gif
user posted image

albumu nuoroda
Va sita man dar tiktu...mano tetis mazai man vis sakydavo kad as kaip ta pasaka "Princese ant zirnio"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 27 rugsėjo 2007 - 20:38
deja wholesale negalesiu pirkti--minimum 500 albumu reikia uzsisakyti ir parduotuve tureti.
Bet radau parduotuve ir internetine kur parduoda ju visa kolekcija siu albumu...deja Ji randasi Beverly Hills, nu ir kaina Beverly Hills lygio..$100 uz scrapbook dydzio albuma 30cmx30cm)...nu gal kaip nors MB kaulinsiu Kaledom nors viena. Ji pykina is vis girdeti apie mano SB tauskejimus, bet gal nors viena gausiu smile.gif
Atsakyti
Aveda, mano drauge pamacius tavo darbus susileido lotuliukas.gif Pergyvena, kad neturi graziu nuotrauku, kad kol nesusikaups medziagu, jie bus nuobodus ir pan. O as manau, kad niekas dar negime mokedamas ax.gif Ismoksim 4u.gif Bet man forogravimas svarbiausias. Tu prasysi savo vyro kaledu dovanos albumo, o as fotostatyvo arba kuprines fotozaisliukas susideti lotuliukas.gif

Aveda perziurejau tavo nuoroda. Ogo kiek grozybiu sukurus 4u.gif
Atsakyti
Tu prasysi savo vyro kaledu dovanos albumo, o as fotostatyvo arba kuprines fotozaisliukas susideti lotuliukas.gif

jo...reikes ji gerokai primaitinti kad nuotaika butu geresne, ir tada prasysiu (mano mama teva nugyrdidavo, bet MB visiskai neisgeria, tai tik pilnas skrandukas maisto suveiks). Abi tavo norimas dovaneles turiu blush2.gif , ir pries kiek metu zadejau kad visas foto reikmenis ir SB medziagas turiu, nieko daugiau nereikia, bet...vis atsiranda kokiu grozybiu kur man butina isigyt. Cia tikrai labai brangi hobi. Anksciau tai net nereikejo prasyt ar tartis del financu. Abu dirbom, extra pajemu budavo, o dabar du vaikai, tai negyvename tik sau ir saviem egocentriniam noram pildyt.

Be to, tame forume yra subforumas del "photography" kur diskutuoja ivairiausias foto temas, kritikiuoja/dalinasi savo foto, aptaria fotoaparatus, objektyvus. As ten irgi daug ismokau...ypac kokia nereali kokybe nuotrauku su 50 mm fixed objektyvu ypac portretams zmoniu.
Atsakyti
Fotografavimas man ir gi naujas dalykas, pries metus dar nezinojau kas yra islaikymas, diafragma ir t.t. Mokinuosi, tobulinuosi. Per praeitas kaledas mb padovanojo nebloga fotika, tai as tik juokais paklausiau ar jis suvokia kokia velniava ant savo galvos uzsikrove lotuliukas.gif O ta 50mm man padovanojo per gimtadieny. Istiesu nuostabus zaisliukas namuose ir portretams wub.gif Neperseniausiai padovanojo 100mm macro, bet tas statyvas kury turiu nelebai geras macro fotografijai, tai vat ir noriu naujo bigsmile.gif Ir zyzti man daug nereikia, tereikia juokais paklausti kiek jis isleidzia zvejybai lotuliukas.gif Kitais metais nori zvejoti Prancuzijoj ir Belgijoj, tai as jau jam daviau suprasti kaip jis galetu gauti mano teigiama atsakyma lotuliukas.gif

Mes su drauge perkalbejom del sb. Sakem nusipirksim po gana paprasta albuma juodais lapais ir elementariai bandysim suktis. 6dieny arba 1dieny vaziuosim pasidairynet po parduotuves. Beje gal gali kokiu ineternetiniu parduotuviu adresu nurodyt 4u.gif Zinau, kad JAV viskas pigiau, bet ne visos siuncia y Europa. Vienintely ka zinau tai anglijos ebay blush2.gif Su knygom sb tema ir sunkus reikalas, tai nusprendem kad teks pasitenkinti danu kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 27 rugsėjo 2007 - 23:09
Tosk
Is internetiniu parduotuviu viena is geriausiu ir su didziausiu pasirinkimu yra (pasidairyk kairej po "products" kategorija. Kainos ju irgi yra geros.
Scrapbook.com

pasirodo kad ir tu galetum is ten uzsisakyti. Cia salys i kurias siuncia is JAV: Imesk ten keleta prekiu ir paziurek kiek ims uz persiuntima...jei su draugem susidesi gal but visai neblogai.

We are currently shipping to some international countries, to the 50 United States, U.S. territories, and military P.O. boxes. Please see a list of current shipping locations below:
Australia, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Guam, Iceland, Ireland, Israel, Italy, Japan, Netherlands, New Zealand, Norway, Puerto Rico, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, United States, Virgin Islands, US Minor Outlying Islands.

Norejau tau padekot uz tavo mintis visas 4u.gif . Galvodama apie tavo minimaluma ir foto pirmenybe, man kilo tokia mintis kad jei pirksiu ta Terra Traditions albuma, tai pirksiu toki su kisenukais bet dideli standartinio 8x10 dydzio. I ji sudesiu padidintas nuotraukas tokias kurios man esancios labai ispudingos...bet vien tik foto be jokiu uzrasymu ar apdailinimu. Skaitysiu kaip ir mano geriausios foto (kiek cia vardant mano sugebejimu ar durnio laime). Bus tokia grazi knyga pavartyti sveciams ant staliuko padeti. O jei ta albuma pirkciau del SB tai puslapiai labai isiplecia ir negules graziai. Buna daug tokiu nuotrauku ,kur sakykim koki rasos laseli nufotkini ant zolytes ir labai grazi nuotrauka bet neturi jokiu giliu minciu prirasyti apie ta nuotrauka. Tai tokias sudeciau i sita albuma. Bus kaip mano megiamiausiu nuotrauku kolekcija.

O mano objektyvu kolekcija tokia: 50 mm, 35-105mm, wide angle (del gamtos) 17-40 mm, ir macro toks stikliukas uzsisuka ant mano standartinio objektyvo. Ko labiausiai noriu tai nusipirkti 300 telefoto objektyva. Gerai butu pagauti sunelius is tolo (vyresnis kazkaip pradeda nenaturaliai sypsotis ir nervuotis kaip mane pamato su aparatu, o is tolo ne taip ikyresiu tada smile.gif, ir noretusi dar krepsinio varzybas nufotkinti (tiksliau MB labai nori).
Kas keista, kiek fotoaparaturos turiu mano naturaliausios ir idomiausios nuotraukos pagautos su prastu mazu aparatu kuri rankinuki nesioju. Kartais man geda tampyti ta didziausia kuprine per kokius gimtadienius. Visi spokso i mane.

Jo del dovanu reikia buti laaabai atsargiai. As MB padovanojau klases ir nardymo kostiuma. Islaike, gavo teisias ir dabar jei kur atostogaujame jis tempiasi visa cimodana atskira tik jo nardymo reikmenu. Nusipirko ir stikline dezute foto kad po vandeniu fotkint. Dar nori magistro laipsni gauti kad labai giliai nardyt ir kitus mokyt. O man schmoll.gif jokio noro po vandeniu lysti nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 28 rugsėjo 2007 - 05:57
QUOTE(AVEDA @ 2007 09 27, 21:16)

Saulalafan: paziuresiu tu albumu dar. Maciau internete kad ne tik maaziem vaikam yra bet zymiu paveikslu replikacijos irgi. Noreciau gal viena toki dideli kad butu del SB, bet nzn ar turi.

Dekui labai, lauksiu ziniu.Zinot kai ilindau i sita tema, nebegaliu ramiai gyvent doh.gif
Atsakyti