Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Sveikutės. No rėjau paklaust, gal echo nuotraukas galima perfotografuot skaitmeniniu fotoaparatu??? Nes skenerio neturiu.
Aveda, jau tu visuose šituose reikaluose tikra profesionalė... Visi tavo darbeliai laaabai gražūs thumbup.gif
Aš irgi internetu užsisakiau keletą priemonių SB, tai tikiuos, kad mano užsakymą spėjo gaut... tongue.gif
Atsakyti
[/QUOTE] gal echo nuotraukas galima perfotografuot skaitmeniniu fotoaparatu??? Nes skenerio neturiu.[QUOTE]
nemanau kad kokybe bus gera tokiu budu, bet pabandyk jei nori ir tada paziurek nuo manes az. smile.gif
Atsakyti
AVEDA, mačiau šiandien pirkti Heinz nuotraukų albumus. Parašyta, kad acid-free, safe photos. Daug pigesni, nei KOLO albumai, bet gal geresnė jų kokybė nei paprastų albumų? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 25, 09:34)
AVEDA, mačiau šiandien pirkti Heinz nuotraukų albumus. Parašyta, kad acid-free, safe photos. Daug pigesni, nei KOLO albumai, bet gal geresnė jų kokybė nei paprastų albumų? mastau.gif

jeigu parasyta acid-free ir photo safe tai pirk drasiai. Kaina pas mus KOLO irgi nemaza nors buna dar daug grazesniu albumu uz juos.
AVEDA, aš tai vis apakus stebiu tavo darbeliu, nu nerealu man čia, atrodo, kad ne rankų darbas būtų, kad piešta thumbup.gif

Aciu uz visas pagyras visom....man visokiausi ranku darbeliai prie wub.gif Anksciau ir piesdavau ir tapydavau. Turiu didziausia paveiksla sklepe pusiau pabaigta aguonu lauka pavaizduoja, bet puse pievos aguonu nenutapiau, nukrypau i kitus hobius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 25 rugsėjo 2007 - 20:43
QUOTE(AVEDA @ 2007 09 25, 21:38)
jeigu parasyta acid-free ir photo safe tai pirk drasiai. Kaina pas mus KOLO irgi nemaza nors buna dar daug grazesniu albumu uz juos.

Ačiū. 4u.gif Gaila, kad tik nemačiau tokių su klijuojama plėvele. Buvo tik su kišenėlėm nuotraukoms įdėti ir su klijuojamais kampučiais (nenoriu su klijuojamais kampučiais verysad.gif )

O albumai su kišenėlėm nuotraukoms įdėt paprasti (ne acid-free) irgi kenkia nuotraukoms? Juk ten jos niekur nesiklijuoja ir niekuom neuždengiamos. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 25 rugsėjo 2007 - 20:52
O albumai su kišenėlėm nuotraukoms įdėt paprasti (ne acid-free) irgi kenkia nuotraukoms? Juk ten jos niekur nesiklijuoja ir niekuom neuždengiamos.

Budama parduotuvej pries kelias dienas apziurejau visus albumus su kisenem, pastebejau kad ant visu buna uzrasyta kad acid free/ photo safe. Tas acid ne vien tik klijuose buna ar tuose albumuose su plevelem, bet ir popieriuje ir plasmasej tuose su kisenem. Kenksminga plasmase/pleveles tai tos kur smirda kaip klijonke (jei uzuosi ta kvapa tai nepirk). Bet salyciau kad daugumoj albumu su kisenem yra OK. Pastebek ant etiketes gal bus kur uzrasyta kad acid-free.
Atsakyti
dar norejau parodyti kokiu groziu maciau parduotuvej salia manes: toki grazus vaikam albumai. Virselis atspausdintas ant silko medziagos ir priklijuota Svarowskio kristaliuku. Grizau namo, paieskojau internetu ir radau 1/2 pigiau. Visi jie su kisenukais isedeti standartines nuotraukas. IRL atrodo daug graziau negu nuotraukose. Dar idedu nuoroda kokiu kitokiu buna ir berniukam, dvynukam ir t.t
user posted image
Terra Traditions Photo Albums
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 09 26, 04:46)
Budama parduotuvej pries kelias dienas apziurejau visus albumus su kisenem, pastebejau kad ant visu buna uzrasyta kad acid free/ photo safe.  Tas acid ne vien tik klijuose buna ar tuose albumuose su plevelem, bet ir popieriuje ir plasmasej tuose su kisenem. Kenksminga plasmase/pleveles tai tos kur smirda kaip klijonke (jei uzuosi ta kvapa tai nepirk). Bet salyciau kad daugumoj albumu su kisenem yra OK. Pastebek ant etiketes gal bus kur uzrasyta kad acid-free.

pas mus ne ant visų albumų su kišenėlėmis užrašyta acid-free. Tik ant brangesnių. Bet jei tos ne acid-free plėvelės nieko nuotraukoms nedaro ir nesmirda, tai gal jokio skirtumo tada? mastau.gif Nes kiek laikau tokiuose, tai dar nieko nuotraukoms nenutiko.
Atsakyti
Nes kiek laikau tokiuose, tai dar nieko nuotraukoms nenutiko.

nu as irgi kai kurias (ne labai man vertingas) nuotraukas susimetus i albumus su tais kisenukais nuo senoves, ir nieko jiems dar nera. Aisku, zymiai saugiau negu tie su lipnniais klijais ir plevelia.
Tosk:: norejau tau issamu atsakyma, ir kelis komentarus parasyt anksciau bet niekad neisejo.
nusipirkom MAC, tai dabar reikia priprasti prie visai kitokios sistemos.

Mes irgi Mac turim kuriame iPhoto programa man liuks thumbup.gif . Nereikia net pelauzti to PS (kuris man laaabai sudetingas). iPhoto turi kas man svarbiausia" paryskina nuotrauka, spalvas pakeicia, demeles isima, pasviesina, ir t.t.

Del SB stiliu, tai ne vien visi prideda tshiotshkiu kad uzgozti nuotraukos grozi. SB daugel kas labai minimaliai apdailina nuotraukas: vienspalvis popierius, koks kaspinuko galiukas ir viena sagute.

Viena zymi SB autore Ali Edwards, pradejo nauja sajudi SB pries kiek cia metu. Jos SB stilius tai fotozurnalistes: nuotraukos nera pernelyg kokybiskos, bet niekad nepozuotos. Ji iamzina realybe: Pavyz nufotkina tipiska diena namie (po nuotrauka kas 3 valandas), parduotuvej su suneliu. Jos sunelis turi "autism" tai ji apraso kokius zodzius jis ismoko ar ka naujo pasieke.

O man teko matyti tokiu mamu kad savo mergaites isdazo, plaukus susuka ir pozuoja...tai nera realu. As irgi bandau pagauti nuotraukose daugiau kasdienybes. Ir nors gal kam atrodytu kad mano puslapiai per daug visko prideti, man paciai tinka ir as nieko nededu jei neina i bendra tema: nesudesiu visu 10 gelyciu vien tik kad ju turiu. Apgalvoju ir apsvarstau kas tinka ir kas parems ta istorija kuria aprasu apie nuotrauka. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gretchen @ 2007 09 27, 02:31)
paieskojau tos menininkes darbeliu, yra i ka paziureti  wub.gif

Cia imesiu nuoroda jos SB darbeliu is jos Blog:
Ali Edwards
Atsakyti
QUOTE(saulalafan @ 2007 09 27, 08:42)
oho kokie groziai,Aveda, sakyk cia kur ju yra pirkti? Dieve kaip noriu.

Nzn ar LT ju yra. Gal paieskokit ebay Terra Traditions photo albums. O salia manes pardei uz toki prase $60 dol blink.gif . O internetu $38. Vienintelis skirtumas tai tas brangesnis turejo tokia auksiniu siulu virvute o ne organzos kaspineli ant virselio.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 09 27, 06:12)
Tosk:: norejau tau issamu atsakyma, ir kelis komentarus parasyt anksciau bet niekad neisejo.

Mes irgi Mac turim kuriame iPhoto programa man liuks  thumbup.gif . Nereikia net pelauzti to PS (kuris man laaabai sudetingas). iPhoto turi kas man svarbiausia" paryskina nuotrauka, spalvas pakeicia, demeles isima, pasviesina, ir t.t.

Del SB stiliu, tai ne vien visi prideda tshiotshkiu kad uzgozti nuotraukos grozi. SB daugel kas labai minimaliai apdailina nuotraukas: vienspalvis popierius, koks kaspinuko galiukas ir viena sagute.

Viena zymi SB autore Ali Edwards, pradejo nauja sajudi SB pries kiek cia metu. Jos SB stilius tai fotozurnalistes: nuotraukos nera pernelyg kokybiskos, bet niekad nepozuotos. Ji iamzina realybe: Pavyz nufotkina tipiska diena namie (po nuotrauka kas 3 valandas), parduotuvej su suneliu. Jos sunelis turi "autism" tai ji apraso kokius zodzius jis ismoko ar ka naujo pasieke.

O man teko matyti tokiu mamu kad savo mergaites isdazo, plaukus susuka ir pozuoja...tai nera realu. As irgi bandau pagauti nuotraukose daugiau kasdienybes. Ir nors gal kam atrodytu kad mano puslapiai per daug visko prideti, man paciai tinka ir as nieko nededu jei neina i bendra tema: nesudesiu visu 10 gelyciu vien tik kad ju turiu. Apgalvoju ir apsvarstau kas tinka ir kas parems ta istorija kuria aprasu apie nuotrauka. smile.gif

Aveda, man kuo toliau, tuo labiau patinka MAC, tik dar reikia daug ko ismokti. Dabar mokinuosi zaisti su iPhoto. Bet vat nebeprisimenu kaip prie originaliu nuotrauku prisikasti, nes yra dalis kurias mielai istrinciau.

Apie stilius, as kalbejau ne konkreciai apie tave, o apie nuotraukas cia ydetas is interneto platybiu. Man labai patiko su pedutem tavo darbelis, tik as ta ornamenciuka buciau ne ant nuotraukos uzklijavus, bet truputely zemiau. Bet juk tai tik skonio reikalas.
Atsakyti