Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinė suknelė

QUOTE(doviliuke21 @ 2007 07 18, 19:34)
Nuostabi sita... wub.gif  wub.gif

Man irgi sita drinks_cheers.gif Ir matosi vestuves tokios romantiskos papludimyje... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 19 liepos 2007 - 14:21
[quote=doviliuke21,2007 07 18, 21:34]
[quote=Timida,2007 07 18, 19:05]
O cia radau 'Maggie Sottero' puslapiuke, kaip atrodo suknytes realiai ir ant manekenes... rolleyes.gif
user posted image
Nuostabi sita... wub.gif wub.gif
[/quote]
man tai nuotakos idegis cia labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Galiu ir as pasirodyti http://public.fotki....anosuknele.html. Nu, mano nuotrauka gal nelabai vykusi... rolleyes.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš 4u.gif
http://public.fotki....bajute/suknele/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bertike: 20 liepos 2007 - 15:06
QUOTE(Bertike @ 2007 07 20, 16:03)

Raso kad negalima pasiziureti. Gal slaptazodzio reikia?
Atsakyti
Pataisiau, jau turėtų rodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertike @ 2007 07 20, 16:03)

super graziai, maqn kazkaip vistiek gyvai graziau atrodo, nei ant manekenes thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 07 20, 19:23)
super graziai, maqn kazkaip vistiek gyvai graziau atrodo, nei ant manekenes  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

O man ant manekenes graziau atrodo... blush2.gif Kazkaip siek tiek kitaip nei realiai atrodo... ax.gif
Atsakyti
nelabai i tema, bet turiu toki klausimuka. Va nusipirkau suknele, kai pirkau buvo labai grazi, jau praejo pora savaiteliu, galvoju, dar karta uzidesiu ir ji man jau nebelabai patinka. verysad.gif ar Jums taip nebuvo? ka darete tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(dolina @ 2007 07 25, 15:48)
nelabai i tema, bet turiu toki klausimuka. Va nusipirkau suknele, kai pirkau buvo labai grazi, jau praejo pora savaiteliu, galvoju, dar karta uzidesiu ir ji man jau nebelabai patinka. verysad.gif  ar Jums taip nebuvo? ka darete tokiu atveju?

Man asmenishkai, ne... Bet manau, tai normalu smile.gif jei suknele tikrai grazhi, tai nuomuone gali pabanguoti, bet rezultatas vistiek bus grazhus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dolina @ 2007 07 25, 14:48)
nelabai i tema, bet turiu toki klausimuka. Va nusipirkau suknele, kai pirkau buvo labai grazi, jau praejo pora savaiteliu, galvoju, dar karta uzidesiu ir ji man jau nebelabai patinka. verysad.gif  ar Jums taip nebuvo? ka darete tokiu atveju?

O man buvo taip, kad nusipirkau suknele.... ir per daug nuo visu stresu pries vestuves sukudau... unsure.gif
Ir blogiausia, kad pastebejau tai tik vestuviu diena, kai vilkausi suknele... Nu nebe taip grazai ji man atrode, kaip pries perkant verysad.gif
Uztat kartais pagalvoju, kad geriau buvo nuomotis...
Atsakyti
Erikute ir Bertike nuostabios jusu sukneles. Ant jusu dailiau atrodo nei ant modeluio. Tikrai. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 26 liepos 2007 - 11:08