Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinė suknelė

QUOTE(festina lente @ 2012 08 27, 12:57)
Kodel tada tos,kur tekejo baltom sukniom irgi verkia,skiriasi?.. Juokingi tie jusu prietarai,senu bobuciu ismislas. Kuriam amziui dabar gyvename,priminkit  biggrin.gif

blush2.gif
Cia gal daugiau simbolika ta balta spalva -nekaltybes.
Pagal siu laiku laisva jaunimo gyvenima turbut ne viena neturetu tuoktis su balta suknele lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik nereikia cia lia lia...visais laikais nuotakos puosdavosi baltomis suknelemis, koks amzius bebutu....
Prietarai lieka prietarais, kas juos isgalvojo man nerupi, bet kai kalba palinksta apie juodus kaspinius, gotiskus batus, ir dilgeliu puokstes...tai eikit jus zinot kur....ka jau tokios tada geriau joku....o kas apie prietarus dar, tas pacias vestuves irgi kazkas labai senai isgalvojo....sujungti du zmones po parasu....kiek tos ,,meiles" anksciau budavo visos puikiai zinom ! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2012 08 27, 15:30)
Tik nereikia cia lia lia...visais laikais nuotakos puosdavosi baltomis suknelemis, koks amzius bebutu....
Prietarai lieka prietarais, kas juos isgalvojo man nerupi, bet kai kalba palinksta apie juodus kaspinius, gotiskus batus, ir dilgeliu puokstes...tai eikit jus zinot kur....ka jau tokios tada geriau joku....o kas apie prietarus dar, tas pacias vestuves irgi kazkas labai senai isgalvojo....sujungti du zmones po parasu....kiek tos ,,meiles"  anksciau budavo visos puikiai zinom ! ax.gif

Na na. Kadangi as esu lietuve,tai galiu patikinti,kad tikrai niekas cia nesituoke su baltom sukniom,kaip jus sakot,kad ir koks amzius bebuvo biggrin.gif Tai visai nauja tradicija,palyginus su Lietuvos amzium. O apie prietarus,jei ruosiates tuoktis baznycioj,esat katalikai,tai tiketi visokiais prietarais ir burtais yra netgi nuodeme biggrin.gif
Gal tiesiog kiekviena darykim,kaip mes norim,ir kitiems nebrukim savo nuomones. Kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Panele klause, ka manom apie juodus kaspinius ant sukneles ir t.t....as ir parasiau ka manau, o jus cia kazkokius burtus , katalikybe ir baznycias kisti pradejot... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2012 08 27, 19:11)
Panele klause, ka manom apie juodus kaspinius ant sukneles ir t.t....as ir parasiau ka manau, o jus cia kazkokius burtus , katalikybe ir baznycias kisti pradejot... rolleyes.gif

Juoda laidotuvems, balta vestuvems. jaunoji sviesiai turi rengtis, zmones i santuoku rumus eidami netgi nesirengia juodai, ka jau apie baznycia besneketi, o juodas kaspinas man asocijuojhasi su ant mirusiojo nuotraukos kampucio risama kaspina smile.gif cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif doh.gif

Anksciau buvo tekama su bet kokios spalvos suknele iki mazdaug karalienes Viktorijos laiku. Ji pati pasirinko balta spalva ir tai tapo mada. Be to ne balta, o melyna spalva simbolizavo tyruma, pamalduma ir nekaltybe. Bent jau vakarineje Europoje.

popcornas, darykite viska, kas tik jum patinka ir grazu! NERA jokiu svarbiu spalvu vestuviu diena, nera jokiu prietaru, nera jokiu "turi", nebent JUS suteikiate tam svarba. Juoda dirzeli isivaizduoju kaip labai elegantiska akcenta, juoda-balta - tai klasika!
Atsakyti
mažiau žiūrėkit Jūs tų prietarų / tradicijų. Jūsų šventė, kaip patinka Jums ir Jūsų išrinktajam taip ir darykit smile.gif) Mums taip pat dėl daug ko priekaištavo (dėl tokių juokingų dalykų: kaip vestuvės be grybukų??? blink.gif važiuosit dviese be vairuotojo???? blink.gif suknelė ne balta???? blink.gif nebus šeimos židinio??? blink.gif nesituoksit bažnyčioje???? blink.gif )
Nu ir ką? vis tiek sutuokė biggrin.gif
Kitos spalvos dirželis / juostelė man kaip tik pagyvina baltą blyną smile.gif
Nepergyvenkit dėl kitų smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 09 15, 23:28-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2012 09 15, 23:28)
Juoda laidotuvems, balta vestuvems. jaunoji sviesiai turi rengtis, zmones i santuoku rumus eidami netgi nesirengia juodai, ka jau apie baznycia besneketi, o juodas kaspinas man asocijuojhasi su ant mirusiojo nuotraukos kampucio risama kaspina smile.gif cia mano nuomone smile.gif

Tai pagal jus iseina,kad jaunoji svencia savo vestuves pradedama balta suknele,o jaunasis su juodu kostiumu laidoja savo laisve? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Steisi @ 2012 09 16, 00:57)
biggrin.gif  doh.gif

Anksciau buvo tekama su bet kokios spalvos suknele iki mazdaug karalienes Viktorijos laiku. Ji pati pasirinko balta spalva ir tai tapo mada. Be to ne balta, o melyna spalva simbolizavo tyruma, pamalduma ir nekaltybe. Bent jau vakarineje Europoje.

popcornas, darykite viska, kas tik jum patinka ir grazu! NERA jokiu svarbiu spalvu vestuviu diena, nera jokiu prietaru, nera jokiu "turi", nebent JUS suteikiate tam svarba. Juoda dirzeli isivaizduoju kaip labai elegantiska akcenta, juoda-balta - tai klasika!

Taigi drinks_cheers.gif Bet vat kai kurios isikale viena savo tiesa ir butinai persa visoms savo ta isitikinima. Taip,daugumos musu mamos tuokesi su baltom suknutem,bet paklauskit mociuciu,proseneliu,jei tokius turit,jie tikrai neturejo jokiu baltu sukneliu vestuvems. Apskritai ne nuo sukneles spalvos ir ne nuo baliaus dydzio priklauso,koks bus tas jaunuju gyvenimas.
Atsakyti
http://www.verawang....ction/fall-2012
Kaip jums tokios netradicinės suknelės.... ypač spalvos smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(SimonaGB @ 2012 09 16, 22:15)
http://www.verawang....ction/fall-2012
Kaip jums tokios netradicinės suknelės.... ypač spalvos smile.gif?

Man labai grazu visos tos kremines, "valgomos" spalvos. Juoda gal butu labiau neiprasta,bet kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
Mačiau bent dvejas vestuves su juodais elementais. Sau gal taip nenorėčiau, bet tai ką mačiau visai gerai buvo. Esmės, kad tai tik akcentai jaunosios suknelėje ir papuošaluose. Vienose labai dailios pamergių suknelės buvo juodai baltos ir dar visos vienodom didelėm fantastinėm apyrankėm su juodais elementais.
Tad manau, kiekviena turi rinktis tai, kas jai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, as irgi pagaliau susituokiau smile.gif Buvau su suknele, kurios aš norėjau ir nesukau galvos nei dėl spalvų reikšmių, nei dėl kitų nesamonių smile.gif prieš vestuves pakankamai daug rūpesčių ir taip, o dar kai gyvenimas ir taip įtemptas, tai nėr kada galvot apie nereikšmingus prietarus.

Didžiausias mano rūpestis prieš vestuves buvo susirasti apatinius, kurie nepersišviestų per suknelę.. Neduok dieve butu nelygumai, tai ir gyvenimas greičiausiai toks pats nelygus būtų doh.gif biggrin.gif biggrin.gif

Būkit tokios, kokios esat sau gražiausios, renkitės ir puoškitės tuo, su kuo jaučiatės geriausiai, tai ir jausitės puikiai! smile.gif
Atsakyti