Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinė suknelė

QUOTE(sandra.vanilla @ 2012 04 25, 13:02)
Niekaip negaliu apsispręsti, tai nuspręndžiau kreiptis į jus:) Kuri suknelė, jūsų manymu yra gražesnė? Vestuvės 06.15. Iš anksto dėkoju už pagalbą smile.gif

pirma paprastesnė, bet jums pagal figūrą labiau tinka, o antra prabangenė, bet ant jūsų nelabai žiūrisi g.gif galit pasieškot dar kitokios, nes kai randi savo suknelę klausimų kuri gražesnė nekyla smile.gif
Atsakyti
as uz pirmaja. Labai grazi yra pati suknele ir prie figuros labai tinka. Antroji atrodo kaip minejo forumiete "tragikomedija" ir jokio prabangumo cia nesimato, kvepia turgumi ir beskonybe.
taciau jeigu kyla klausimas, tai pritarciau dar paieskoti, nes kai randi ta jau savaja, tai net klausimu nekyla ax.gif
Atsakyti
Pirmoji jums tinka, antroji suploja krūtinę.
Atsakyti
tikrai pirmoje graziau atrodo, tik ta papuosima nuo peties reikia nuimti. Apacia tokia lengvute, grazute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(strikpastrik @ 2012 03 23, 11:53)
Mhm, panaši. Bet ne šita čia. Iš esmės tai man labiausiai pirma patinka. Tik medžiagą sunku rasti tą su taškučiais :/ gal kas matė kur nors kokią nors panašią?

nežinau, ar dar reikia, bet matavaus La Rosoj ją.. Man netiko, bet be galo graži suknutė 4u.gif
Atsakyti
Kaip tokia suknele? ax.gif
http://www.part.lt/p...118b74c0865.jpg
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2012 06 23, 14:40)

Man tai negrazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2012 06 23, 15:40)
Kaip tokia suknele? ax.gif
Idomi, jeigu tie sukuriai butu tvarkingi, bet manau sunku graziai juos padaryti, realiai bus tiesiog medziagos juosteles kringeliais prisiutos, dar sijona turbut temps...na o pats modelis - standartinis, klasikinis. Skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 23 birželio 2012 - 21:53
QUOTE(Balerina:) @ 2012 06 23, 14:40)

esu maciusi panasia suknele gyvai. tik tie medziaginiai sukiniai buvo is patesniu juostu ir tu sukiniu kur kas daugiau. suknele tikrai atrode idomiai, dailiai ir netradiciskai
Atsakyti
Merginos gal turit idėjų ką užsimesti ant suknelės, jeigu ganėtinai vėsu (kaip šiandien, t.y. ~10 laipsnių)...Kailinukai/kainiai, man kažkaip vasarą nesižiūri g.gif

Skara, švarkelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2012 06 28, 10:40)
ką užsimesti ant suknelės
moherine skara, megztukas, ponco ar pelerina (kaip ten vadina...) megzta, siuta ar is plunksnu padaryta
Atsakyti
pasigirsiu 4u.gif mano vestuvinė suknelė smile.gif siuvo ant manęs siuvėja smile.gif buvau labai labai labai patenkinta blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti