Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinė suknelė

QUOTE(Lialondra @ 2011 12 06, 15:33)
Papildyta:
user posted image
man sita ziauriai patinka. Gal zinot is kur atsisiusti ar nusipirkti?

sita labai grazi wub.gif gal kas zinot, kiek jos nuoma? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminukas22 @ 2012 03 11, 17:03)

Sukneles is san patric kolekcijos, ziurint kuriam mieste nuomuosi, nes pavyzdziu zinau kad jos visos yra salone "Izabele", bet Panevezyje smile.gif ir manau pigiau nei Vilniuj smile.gif
Man antra irgi graziausia thumbup.gif . Teko ketvirta matuotis tai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo exvaida: 11 kovo 2012 - 17:56
QUOTE(exvaida @ 2012 03 11, 18:54)
Sukneles is san patric kolekcijos, ziurint kuriam mieste nuomuosi, nes pavyzdziu zinau kad jos visos yra salone "Izabele", bet Panevezyje smile.gif ir manau pigiau nei Vilniuj smile.gif
Man antra irgi graziausia  thumbup.gif . Teko ketvirta matuotis tai  schmoll.gif

gyvenu kaune, todel cia ir nuomuociau. o kodel ketvirta netiko? kas su ja negerai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminukas22 @ 2012 03 11, 21:38)
gyvenu kaune, todel cia ir nuomuociau. o kodel ketvirta netiko? kas su ja negerai?  ax.gif

Labai sunkiai atrodo suknele, nes medziaga tokia smile.gif, ir turi but figura nepriekaistinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(exvaida @ 2012 03 12, 10:42)
Labai sunkiai atrodo suknele, nes medziaga tokia smile.gif, ir turi but figura nepriekaistinga smile.gif

aisku. dekui, kad pasidalinot patirtim mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Naminukas22 @ 2012 03 11, 16:03)
)
http://www.primadonn...s jpg/Match.jpg

http://www.primadonn...ick jpg/Eos.jpg
sposa%20jpg/Linda.jpg]http://www.primadonna.lt/la%20sposa%20jpg/Linda.jpg[/url]

1 ir 3
Atsakyti
1 ir 2, kitos neaaa
Atsakyti
cia manoji suknele:
user posted image
user posted image
(ant manes)
kadangi vestuves praejo, pradejau ja pardavineti. Suknele Maggie Sottero kolekcijos-Yasmin modelis. Jeigu kazka sudomins, uzeikit i skelbimu skyreli, ten imeciau savo skelbimuka su daugiau foto ir siaip info wink.gif
aciu uz demesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 13, 14:36)
cia manoji suknele:

suknele visiskai ne mano skonio schmoll.gif , bet ant jusu atrode netgi graziau nei kataloginej nuotraukoj thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 14 kovo 2012 - 20:05
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 13, 13:36)
cia manoji suknele:

Jei atvirai,pamačius suknelę ant manekenės pagalvojau na jau tokios niekad neužsidėčiau,o pamačius ant Jūsų visiškai pakeičiau nuomone.Jūs nuostabiai atrodėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 14 kovo 2012 - 20:05
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 03 13, 17:01)
Jei atvirai,pamačius suknelę ant manekenės pagalvojau na jau tokios niekad neužsidėčiau,o pamačius ant Jūsų visiškai pakeičiau nuomone.Jūs nuostabiai atrodėt  4u.gif

Suknele ant manekenes labai perkrauta, ta juosta per peti labai negraziai atrodo smile.gif

Pritariu, kad nuotakai si suknele labai tiko! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 13, 15:36)
cia manoji suknele:

o man negrazu, nei ant manekenes nei ant jusu ax.gif
Nebent ziema vestuves butu tai gal...labai stora ir pekrauta atrodo schmoll.gif
Atsakyti