Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinė suknelė

Man gal pirmoji g.gif Nors ir II grazi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A&B @ 2012 02 28, 02:41)
Sveikutes.. Siandien salone jau galutinai tikejausi issirikti ta vienintele sukneles nuostabiausiai dienai gyvenime  4u.gif taciau vis negaliu apsispresti tarp dvieju pretendenciu:
Jusu nuomones? smile.gif

II - oji labiau pabrezia figura wub.gif
Atsakyti
QUOTE(A&B @ 2012 02 28, 01:41)
Sveikutes.. Siandien salone jau galutinai tikejausi issirikti ta vienintele sukneles nuostabiausiai dienai gyvenime  4u.gif taciau vis negaliu apsispresti tarp dvieju pretendenciu:

Jusu nuomones? smile.gif

Man pirma vienareiksmiskai. Pati ja matavausi, nuostabaus grozio suknele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Power-Lady @ 2012 02 27, 22:46)
Taip, ši suknutė iš to puslapio, bet man atrodo čia "ale originalas kopijuotas". Tarsi akyse stovi, bet neatsimenu kur panašią mačiau. Man rodos kažkokioje kvepalų reklamoje -bet nesu garantuota.

Toks jausmas, kad kažkur matyta, dik reikia "kad atkristų" smegenėlėse smile.gif

Radau is kurio modelio buvo siuta ko gero http://neverabridezi...onto-trunk.html
yra dizaineres pavad. bigsmile.gif
Amy Michelson thumbup.gif labai jau jos grazios sukneles, visur grazi nugara.
Atsakyti
QUOTE(A&B @ 2012 02 28, 00:41)

http://www.google.lt...=1t:429,r:0,s:0

http://www.google.lt... ...tx=51&ty=54

Jusu nuomones? smile.gif

Man tai ir pirma wub.gif beje kokia jos nuomos kaina?
Atsakyti
Ir as uz pirma.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2012 02 28, 07:22)
Man gal pirmoji  g.gif Nors ir II grazi  mirksiukas.gif

Man ir pries sirdies labiau pirmoji, bet vakar uzsidejau ta antraja, tai taip ispudingai pabrezia figura, kad ohoho smile.gif) bet tikriausiai, akd vis delto rinksiuosi pirmaji varianta, suknele romantiskese, patogesne, lengvesne smile.gif ir visokia kokia - esne smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(Purpurine @ 2012 02 28, 10:19)
Man tai ir pirma wub.gif  beje kokia jos nuomos kaina?

Panevezyje - 1200 Lt ir minejo, kad suknele jau papilkejusi doh.gif o Siauliuose 1000 Lt, bet jau karta deveta - Kanaruose smile.gif taciau suknele atrodo lyg nauja, isvalyta puikiai.. jokiu defektu ir panasiai..
Atsakyti
QUOTE(A&B @ 2012 02 28, 16:47)

Papildyta:
Panevezyje - 1200 Lt ir minejo, kad suknele jau papilkejusi  doh.gif  o Siauliuose 1000 Lt, bet jau karta deveta - Kanaruose smile.gif taciau suknele atrodo lyg nauja, isvalyta puikiai.. jokiu defektu ir panasiai..

Kaune yra tokia visiskai nauja buvo dar gruodi kai buvau, Birutes salone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 02 29, 08:17)
Kaune yra tokia visiskai nauja buvo dar gruodi kai buvau, Birutes salone  4u.gif

O kiek Kaune nuoma nezinot? o as kazkaip Vilniuje tokios nemaciau g.gif buvo kazkokia panasi (kaip supranti ir si is tiulio lengvo) tai sake jos nenuomoja tik parduoda, nes tiulis labai gleznas ir jos neina nuomot..
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 02 29, 09:53)
O kiek Kaune nuoma nezinot? o as kazkaip Vilniuje tokios nemaciau g.gif  buvo kazkokia panasi (kaip supranti ir si is tiulio lengvo) tai sake jos nenuomoja tik parduoda, nes tiulis labai gleznas ir jos neina nuomot..

nepamenu kainos zinok, bet gali pasiskambint paklaust gal? g.gif Taip tiulis tikrai gleznas jos, ir man ta pati sake, bet Kaune tai nuomoja tikrai ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anubis: 29 vasario 2012 - 09:05
QUOTE(Anubis @ 2012 02 29, 09:05)
nepamenu kainos zinok, bet gali pasiskambint paklaust gal?  g.gif Taip tiulis tikrai gleznas jos, ir man ta pati sake, bet Kaune tai nuomoja tikrai ja.

Na, bet tiulis nuostabiai krenta.. zinoma nuomotis ja kiek baisoka, nes medziagyte "glezna" taciau norisi ta diena buti paciai paciausiai smile.gif
Atsakyti
A&B - aš savo balsą vienareikšmiškai už 1 atiduodu
Atsakyti