Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinė suknelė

Nezinau gal ir klystu, bet ar satinas nera tas pats atlasas? nes butent taip skamba i anglu kalba isversta si medziaga. Atlasas labai graziai atrodo ant lieknuciu merginu, seip si medziaga labai aptempia ir isryskina visus menkiausius riebaliukus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena4iukas: 26 lapkričio 2011 - 22:35
Papildyta:
user posted image

man sita ziauriai patinka. Gal zinot is kur atsisiusti ar nusipirkti?
Atsakyti
Bent iš modelio spėčiau kad San Patricko, tik klausimas kokių metų kolekcija? Bandyk ieškoti 4u.gif
Atsakyti
[quote=Lialondra,2011 12 06, 15:33]
[man sita ziauriai patinka. Gal zinot is kur atsisiusti ar nusipirkti?

Si suknele is Pronovias Manuel Mota 2012 Bridal kolekcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mist: 09 gruodžio 2011 - 00:25
QUOTE(rena4iukas @ 2011 11 27, 00:34)
Nezinau gal ir klystu, bet ar satinas nera tas pats atlasas? nes butent taip skamba i anglu kalba isversta si medziaga. Atlasas labai graziai atrodo ant lieknuciu merginu, seip si medziaga  labai aptempia ir isryskina visus menkiausius riebaliukus  doh.gif

satinas tai tankus medvilninis pluoštas atlasinio pynimo, dazniausia naudojamas patalynei.
atlasas tai silkinis ar pusiau silkinis audinys, del atlasinio auimo savybiu viena puse buna blizgi lygi. tad is esmes panasus tei audiniai tik audimo budu.
Atsakyti
Parduodu naują San Patrick suknelę 36/38 dydis.
Parduodu naują vestuvinę San Patrick suknelę. Dydis 36/38 dydis.
Spalva Ivori.
Kaina 2900,-

Tel. nr 863695288
El. paštas Kristekol@yahoo.com

skelbimas patalpintas su foto ,, skelbiu'' skelbimu tinklapyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linanor: 23 vasario 2012 - 15:02
QUOTE(Lialondra @ 2011 12 06, 15:33)
Papildyta:

man sita ziauriai patinka. Gal zinot is kur atsisiusti ar nusipirkti?

šita yra tiesiog nuostabi! wub.gif Kai rinkausi modelį, tai šitas buvo vienas iš pretendentų thumbup.gif
Tikrai taip, čia iš Pronovias, pavadinimas suknelės Encanto wink.gif Dėl nuomos jei norit, tai bandykit teirautis Vilniuje Madonnoje, jei turės, bet kaina bus graži doh.gif
O kiniečių kopija tokia graži tikrai nebus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pufaike: 23 vasario 2012 - 17:57
Gal kas žinote, kas originalo autorius?

Arba pati nuotaka atsilieptų. Norėčiau tokią suknutę nusipirkti LABAI

user posted image
Atsakyti
Kiek maciau cia is cia nuotraukos, sita suknele siuta.
www.siuvimas.com
Regis cia originalas, labai dieviska suknele wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2012 02 27, 22:41)
Kiek maciau cia is cia nuotraukos, sita suknele siuta.
www.siuvimas.com
Regis cia originalas, labai dieviska suknele wub.gif  wub.gif  wub.gif

Taip, ši suknutė iš to puslapio, bet man atrodo čia "ale originalas kopijuotas". Tarsi akyse stovi, bet neatsimenu kur panašią mačiau. Man rodos kažkokioje kvepalų reklamoje -bet nesu garantuota.

Toks jausmas, kad kažkur matyta, dik reikia "kad atkristų" smegenėlėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Power-Lady @ 2012 02 27, 22:46)
Taip, ši suknutė iš to puslapio, bet man atrodo čia "ale originalas kopijuotas". Tarsi akyse stovi, bet neatsimenu kur panašią mačiau. Man rodos kažkokioje kvepalų reklamoje -bet nesu garantuota.

Toks jausmas, kad kažkur matyta, dik reikia "kad atkristų" smegenėlėse smile.gif

Tai is puslapio pasidomek kontaktais arba pasisiuk man sita sukne irgi akise stovi, labai jau pasakiska. wub.gif
Kazka panasaus maciau kvepalu reklamoje per tv, bet kitokia truputi.
Atsakyti
Sveikutes.. Siandien salone jau galutinai tikejausi issirikti ta vienintele sukneles nuostabiausiai dienai gyvenime 4u.gif taciau vis negaliu apsispresti tarp dvieju pretendenciu:

http://www.google.lt...=1t:429,r:0,s:0

http://www.google.lt... ...tx=51&ty=54

Jusu nuomones? smile.gif

Atsakyti