Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinė suknelė

QUOTE(A'kute @ 2011 11 11, 15:33)
pritariu ir as mergaitems  thumbup.gif  labai graziai atrodete 4u.gif

Labai dėkui visoms už komplimentus 4u.gif
Tikrai be galo smagu, kad tokią gražią dieną gražiai ir atrodžiau blush2.gif
Atsakyti
noriu del medziagos sukneliu paklausti- tai kaip suprantu organza yra blizganti ir jos geriau vengti ? o satinas kaip atrodo ?
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 11 11, 20:22)
noriu del medziagos sukneliu paklausti- tai kaip suprantu organza yra blizganti ir jos geriau vengti ? o satinas kaip atrodo ?

Na, as menkai ismanau apie medziagas, bet kiek zinau, organza ne tai kad blizganti, bet persvieciama... BEt jauciu, kad buna jos ir blizgancios, ir ne... g.gif
Atsakyti
Sveikos, nuotakos,

Norejau pasiteirauti gal kuri bandete siustis suknele is puslapio www.inweddingdress.com, as ten issirinkau pora man patinkanciu sukneliu, bet siek tiek baugu siustis is nezinomo psl.
Taip pat zuirineju ebay, bet bijau kad gali atsiusti persiuta suknele ir visiskai nepanasia kaip parodyta nuotraukoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 11 11, 20:22)

satinas irgi blizgus.
Atsakyti
QUOTE(A'kute @ 2011 11 11, 17:33)
pritariu ir as mergaitems  thumbup.gif  labai graziai atrodete 4u.gif

Dėkui smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Daja @ 2011 11 12, 15:24)
Sveikos, nuotakos,

Norejau pasiteirauti gal kuri bandete siustis suknele is puslapio www.inweddingdress.com, as ten issirinkau pora man patinkanciu sukneliu, bet siek tiek baugu siustis is nezinomo psl.
Taip pat zuirineju ebay, bet bijau kad gali atsiusti persiuta suknele ir visiskai nepanasia kaip parodyta nuotraukoje  unsure.gif

Laba, dėl ebay, nusižiūrėjau suknele ten šią, jau ketinau siūstis (nes draugė gyvendama Užsienyje nuolat apsipirkinėja per ši psl. Tikiuosi matysis jums nuoroda:
http://www.ebay.co.u...e#ht_4391wt_932

Ir atsiuntė man nuotraukas šios sukneles iš arčiau, vaizdas visiškai neatitinka realybės, galima apsirikti labai stipriai, nors kainos suknelių siunčiantis, tikrai nesikandžioja, todel dar vis neatsisakau minties siųstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 16, 11:30)
Laba, dėl ebay, nusižiūrėjau suknele ten šią, jau ketinau siūstis (nes draugė gyvendama Užsienyje nuolat apsipirkinėja per ši psl. Tikiuosi matysis jums nuoroda:
http://www.ebay.co.u...e#ht_4391wt_932

Ir atsiuntė man nuotraukas šios sukneles iš arčiau, vaizdas visiškai neatitinka realybės, galima apsirikti labai stipriai, nors kainos suknelių siunčiantis, tikrai nesikandžioja, todel dar vis neatsisakau minties siųstis smile.gif

Cia seller'io atsiųstos nuotraukos:

http://www_freeimagehosting_net/a070f

http://www_freeimagehosting_net/a62f5

Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 16, 10:51)

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 16, 08:51)

mano nuomone, dauguma ebay pardavinejamu vestuviniu sukneliu yra persiutos, tikrai ne orginalios. nebent papuls nusipirkti, kur zmogus pardavineja savo viena karta apsirengta drabuzi....
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 16, 08:51)

g.gif visai netokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigiote @ 2011 11 16, 13:44)
mano nuomone, dauguma ebay pardavinejamu vestuviniu sukneliu yra persiutos, tikrai ne orginalios. nebent papuls nusipirkti, kur zmogus pardavineja savo viena karta apsirengta drabuzi....

Kai kur net gi pastabose yra pabrėžta, kad nuotraukoje yra originalas, o siūna jie kopijas, o kopijos niekad neatrodys kaip originalas..
Bet viliuosi rasti vis tiek atsisiuntimui variantą, na dar bandysiu Vilniuje po salonus pasivaikščioti, gal čia ką mielo ir ne kosmine kaina rasiu, nes mokėti tūkstančius už suknelę, truputį kvailoka mano nuomone smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alfrep @ 2011 11 16, 13:49)
g.gif visai netokia  smile.gif

Jo, kai gavau šias nuotraukas, buvau lengvai šokiruota smile.gif Tikejausi tikrai gražesnio vaizdo..
Papildyta:
QUOTE(MuzikALI @ 2011 11 16, 13:00)

Būtent doh.gif
Atsakyti