Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinė suknelė

QUOTE(Dieter @ 2010 03 18, 13:09)
Na, man tai nedaeina šis tas. Man visad suknelė ant modelio ir ant nuotakos atrodo skirtingai kaip diena ir naktis. doh.gif
Bet čia gal dėl figūros, fotografo ir visos aplinkos bei šviesos. Kaip mergina stovi ir kaip juda, dar ir šukuosenos daug ką reiškia. doh.gif Man reta suknelė atrodo gražiai ant realios merginos, ne modelio. (Čia viena buvo tokią įdėjus, jau nick'o nepamenu) smile.gif

Zinoma, kad labai nuo daug ko priklauso: figura, poza, taip pat reikia nepamirsti ir fotoshopo smile.gif juk taip uzmaskuojami tiek sukneles, tiek manekenes trukumai smile.gif man teko pasimatuoti viena suknele, kuri tikrai ant manes zymiai geriau atrode nei ant manekenes kataloge, bet tokia tik viena buvo is daugelio:)
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 19, 12:29)
man čia, kaip dvi visiškai skirtingos suknelės  blush2.gif

Taip, ir as tuo patenkinta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2010 02 24, 11:50)
Magnetuk, o gal galetum kaip nors is arciau parodyt sukuosena? kiek matau, labaiii jau daili  wub.gif

Labukas,
Sukuosena zinok labai paprastai daryta, susuko garbanas ir tada susegiojo su spilkom, toki ale kuoduka, bet ne kuoduka apacioje ir jau tada prikiso daug gelyciu smile.gif
Nera tokios foto normalios vien su sukuosena, nelabai ka turiu parodyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Kristinele, o man nerodo nuotraukyciu g.gif
Atsakyti
idesiu savo suknute, kaip pavyzdi, kad ant modelio ir ant manes ji atrodo kitaip, vien del to, kad spalva kita, ugis, sukuosena ir laikysena. man asmeniskai, jei buciau ta suknele pamaciusi pirma tik ant manekenes, tai 100%, kad buciau sakiusi, jog tokios nenoriu lotuliukas.gif bet kadangi pirma pasimatavau ja, o tik veliau pamaciau nuotrauka, tai kaip ir viskas ok isejo smile.gif

suknele ant manekenes

suknele ant manes
Atsakyti
suknele ant manekenes

suknele ant manes
[/quote]

Labai daili nuotaka! thumbup.gif

Magnetuk, ikelsiu nuotrauka po vestuviu, tada manau ir fotografas pakoreguos kaip reikiant ir pati as kitaip atrodysiu, tada galesim komentuot. biggrin.gif Dabar galiu atsiust i el. pasta parodyt kaip atrodo atsiusta suknele fotografuojant paprastoj aplinkoj, seimynisku fotoaparatu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinele- @ 2010 03 19, 19:48)

Labai daili nuotaka! thumbup.gif

Dekui blush2.gif
Atsakyti
Mano nuomone Magnetukas gerokai perspjove manekene ir atrode nepakartojamai thumbup.gif net as buvau uzsimanius jos sukneles, tik gaila parduota sad.gif
Atsakyti
QUOTE(audree @ 2010 03 19, 22:14)
Mano nuomone Magnetukas gerokai perspjove manekene ir atrode nepakartojamai  thumbup.gif net as buvau uzsimanius jos sukneles, tik gaila parduota sad.gif

Labai labai aciu 4u.gif

Aciu visoms passtebejusioms ir pagyrusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kristule, galim palaukti fotografo, as kantri motera biggrin.gif

*GUCCI* o man suknele grazi ir ant manekenes ir ant taves thumbup.gif Tavo sukneles baltumas akinantis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2010 03 20, 12:10)
*GUCCI* o man suknele grazi ir ant manekenes ir ant taves  thumbup.gif  Tavo sukneles baltumas akinantis  bigsmile.gif  thumbup.gif

Aciu blush2.gif uz sios suknytes kokybe esu dekinga Zeigos salonui smile.gif
Atsakyti
Kristule, galim palaukti fotografo, as kantri motera biggrin.gif

Tai sutarem, suknele demonstruosiu graziausioj busenoj, ant jaunosios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 03 02, 12:02)
Va čia "mano" sijonas (su sidabrine juosta) wub.gif  wub.gif  wub.gif  Viršutinės dalies kitokios noriu. Gal kas užmatėt kokiam salone suknių su tokiais sijonais?
Papildyta:
Ir šitos labai gražios:

man tia pirmoje nuotraukoje labai grazu kad matosi po placiuoju sijonu undines siluetas wub.gif tokiu vamp'e yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 03 19, 17:50)
idesiu savo suknute, kaip pavyzdi, kad ant modelio ir ant manes ji atrodo kitaip, vien del to, kad spalva kita, ugis, sukuosena ir laikysena. man asmeniskai, jei buciau ta suknele pamaciusi pirma tik ant manekenes, tai 100%, kad buciau sakiusi, jog tokios nenoriu lotuliukas.gif  bet kadangi pirma pasimatavau ja, o tik veliau pamaciau nuotrauka, tai kaip ir viskas ok isejo smile.gif

suknele ant manekenes

suknele ant manes

nuostabi suknele wub.gif gal parduodi ja?
Atsakyti