Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinė suknelė

[attachmentid=131302]ant manes (deja spalvotos tokios neturiu) ir
[attachmentid=131301]kataloge
Na mano nuomone pasijonis per didelis buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2008 02 16, 13:36)
[attachmentid=131302]ant manes (deja spalvotos tokios neturiu) ir
[attachmentid=131301]kataloge 
Na mano nuomone pasijonis per didelis buvo  rolleyes.gif

is priekio labiau noretusi paziuret.. is sono ziurint tai nelabai atrodo kad butu panasi i ta kur kataloge.. bet gal del to kad nespalvota g.gif
Bet suknyte labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
ziurinejau ziurinejau i jus, merginos, ir padariau isvada- matuotis, matuotis ir dar karta- matuotis suknele, pries pasirenkant sau labiausiai patinkancia ir tinkancia.
Taigi, manes laukia ilgas matavimosi bumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 02 18, 11:42)
ziurinejau ziurinejau i jus, merginos, ir padariau isvada- matuotis, matuotis ir dar karta- matuotis suknele, pries pasirenkant sau labiausiai patinkancia ir tinkancia.
Taigi, manes laukia ilgas matavimosi bumas smile.gif

o kas sake kad nuomavosi suknele nesimatavusios lotuliukas.gif kai issirenki tai ja matuojies minimum 3 kartus, bet... kai matuojiesi tai tu stovi, ir daznai pasitempus, bet kai reikia vaikscioti visa diena, sokti, i masina lipti- tai visai kas kita.
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2008 02 18, 13:24)
o kas sake kad nuomavosi suknele nesimatavusios  lotuliukas.gif  kai issirenki tai ja matuojies minimum 3 kartus, bet... kai matuojiesi tai tu stovi, ir daznai pasitempus, bet kai reikia vaikscioti visa diena, sokti, i masina lipti- tai visai kas kita.

Tai zinoma, reikes po salona pasivaikcioti, ivairiai pajudeti- kad po to staigmenos nebutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 02 18, 17:47)
Tai zinoma, reikes po salona pasivaikcioti, ivairiai pajudeti- kad po to staigmenos nebutu smile.gif

tai kad buna tokiu salonu, kad patiesia kilima, ir neduokdie paeisi zingsniu i sona doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2008 02 18, 19:55)
tai kad buna tokiu salonu, kad patiesia kilima, ir neduokdie paeisi zingsniu i sona  doh.gif  doh.gif

tikiu ir isivaizduoju, bet mes jau ir taip nemazus pinigelius ten mokame, todel reikia issireikalauti to, ko norime. O jei ne- eiti i kita salona.
Su nekantrumu eisiu visdelto pasimatuoti sukneliu i Birutes salona Siauliuose. Esu nemazai girdejusi ir cia prisiskaiciusi, kad ten viskas priklauso nuo savininkes nuotaikos. Tai kadangi as esu ne is kelmo spirta, tai jai labai nepasiseks, jei ta diena bus blogos nuotaikos smile.gif
Atsakyti
http://www.maggiesot...amp;style=A3157

as imsiu sita,turiu pasakyti kad as esu tokia na ,sakykim "skanesne,pilnese" nuotaka nei manekene,taciau si suknute figura apgula taip kad pabrezia dar likusius privalumus,ir siaip man si vienintele is visu prasimatuotu ant manes atrodo neprasciau kaip nuotraukoj.Deje dar neturiu kokybiskos nuotraukos,kai tik turesiu idesiu palyginimui
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 02 19, 11:59)

as imsiu sita,turiu pasakyti kad as esu tokia na ,sakykim "skanesne,pilnese" nuotaka nei manekene,taciau si suknute figura apgula taip kad pabrezia dar likusius privalumus,ir siaip man si vienintele is visu prasimatuotu ant manes atrodo neprasciau kaip nuotraukoj.Deje dar neturiu kokybiskos nuotraukos,kai tik turesiu idesiu palyginimui

labai grazi suknele. As irgi ziurinejuos panasia- nesu manekene....jau papilnejau...nu gal dar pakusiu....reikia numesti kokius 10 kg. Ech, kaip noreciau zuvytes- suknytes, man taip grazu, bet man visai netinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 02 19, 08:59)

Labutis. o cia nuomuosis ar pirksi? ir gal gali pasakyti jei ne paslaptis kiek kainuoja? labai graziu sukneliu maciau ax.gif Labai dekui
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2007 08 22, 18:43)
Sveikutes, na ir as pasirodysiu suknele:) ant manekenes ji atrode taip http://public.fotki....111/877803.html
o as atrodziau taip http://public.fotki....1/p8040396.html
na kol kas tik tokia nuotrauka, megejiska, kitas dar gamina fotografas drinks_cheers.gif
laukiu Jusu nuomoniu

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pirmoji suknele,kuri graziau atrodo naturaliai,nei ant manekenes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 23 vasario 2008 - 22:45
QUOTE(jowitux2 @ 2008 02 22, 13:15)
Labutis. o cia nuomuosis ar pirksi? ir gal gali pasakyti jei ne paslaptis kiek kainuoja? labai graziu sukneliu maciau ax.gif  Labai dekui

man ji kainuos panasiai apie 2000lt. as ja perku ir siunciuosi is amerikos (turiu gera tetule kuri viska sutvarkys ten), zinau tiksliai kad nuomoja jas Lt tik nezinau kur ,gal kitos forumietes tiksliau patars del Maggie Sottero sukneliu
Atsakyti