Sveikutes
Dalinkimes savo vestuvinių suknyčių nuotraukytėmis. Idomu kaip suknytė atrodė ant jūsų ir kaip ta pati suknytė atrodo ant modelio kataloge ar internete.
labai skirtingai
merginos dekite nuotraukas
kai tik istekesiu iskart idesiu, nors iki vestuviu liko 3 menesiai
QUOTE(jolita82 @ 2007 06 04, 19:39)
kai tik istekesiu iskart idesiu, nors iki vestuviu liko 3 menesiai
lauksim lauksim
na va galiu as jums parodyti savo varianta bet cia dar kai matavausi buvo lb didele tai galutini pamatysit po poros men
QUOTE(jaunoji... @ 2007 06 05, 12:38)
na va galiu as jums parodyti savo varianta bet cia dar kai matavausi buvo lb didele tai galutini pamatysit po poros men
Labai grazu, man tokie sijonai su visokiais suraukimais
Lauksim bendro vaizdo labai...
QUOTE(jaunoji... @ 2007 06 05, 12:38)
grazu kur cia matavaisi?
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 05, 12:44)
Labai grazu, man tokie sijonai su visokiais suraukimais
QUOTE(tavo_katyte @ 2007 06 05, 12:51)
aciukas mergaites....
na cia klaipedoj salone Fiestoj...
[quote=jaunoji...,2007 06 05, 12:38]
labai grazi suknute
labai grazi suknute
QUOTE(jaunoji... @ 2007 06 05, 13:16)
fiesta tai cia kur prie Hansa banko Taikos pr????? Nes buten ten mano brolio zmogai teko skaudziai nusivilti Sukne dar nenuomota. Tik apsivilkus (namie, vestuviu ryta) ispluso suknutes uztrauktukas, tik isejus is namu pakeliui i CMB atplyso suknutes padelkos ( nes buvo tiulines), zodziu ... tai vestuviu rytas buvo laabai sugadintas. Bet tikiuosi viskas bus Cia tik siaip del visa ko parasiau, kad apsidraustum ir pasiimdama suknute labai gerai ja apziuretum