Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijų siuvinėjimas kryželiu

Tikiuosi pagalbos dėl foto siuvinėjimo. Žinau, yra tokios programos kaip Pattern Maker, PCStitch... Pandžiau kurti jose, bet kažkaip nesigauna. Ir aprašymą turiu PM kaip ir kas, bet sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2007 05 31, 11:00)
Tikiuosi pagalbos dėl foto siuvinėjimo. Žinau, yra tokios programos kaip Pattern Maker, PCStitch... Pandžiau kurti jose, bet kažkaip nesigauna. Ir aprašymą turiu PM kaip ir kas, bet sad.gif

As naudojau PM Stich Creator.Man si programa paprasciausia is tu kurias naudojau.Atsidarai programa idedi nuotrauka ir viskas.labai paprasta.Jei nori atsispausdinti gali spausdinti spalvu kvadrateliais ar zenklais.Nezinau ar esi sia bandzius ir kurioj vietoj nesigauna.Parasyk ir pabandysiu padeti thumbup.gif
Atsakyti
asmamyte , smagu, jog atsiliepei į mano pagalbos šauksmą smile.gif Lyg ir išsiaiškinau jau su PC, bet kažkas ne taip, tai kryžiukų per mažai pasirenku, tai spalvos ne tos. Nemoku pakeisti i norimos firmos siūlus...
Pabandžiau foto įsikelti, atsispauzdinau schemutę, bandau siūvinėti g.gif
O tu pati išsisaiškinai kaip ta programa naudotis, ar turi kokį "suflerį" ?
Atsakyti
ausrines puslapis
QUOTE(vaipra @ 2007 06 05, 07:04)
asmamyte , smagu, jog atsiliepei į mano pagalbos šauksmą smile.gif Lyg ir išsiaiškinau jau su PC, bet kažkas ne taip, tai kryžiukų per mažai pasirenku, tai spalvos ne tos. Nemoku pakeisti i norimos firmos siūlus...
Pabandžiau foto įsikelti, atsispauzdinau schemutę, bandau siūvinėti  g.gif
O tu pati išsisaiškinai kaip ta programa naudotis, ar turi kokį "suflerį" ?

as pati viska aiskinausi.Galbut as ir ne viska zinau apie sia programa,bet kaip as darau papasakosiu.O jei nori pradziamokslio tai ausrines puslapy yra kaip apskaiciuoti kokia kanva rinktis,o i programa irasysi tik ir viskas bus gerai.Kai atidarau programa man ismeta lentele kiek laiko like iki programos galiojimo pabaigos.Kai nuspaudi ok ismeta kita lentele,kurioje stitch creation wizard kurioje yra toks pasirinkimas ,kaip open picture from disc,nuspaudi.Ismeta lentele kurioje yra kompe esanis paveiksliukai ir nuotraukos,pasirenki kuria nori ir nuspaudi open.imeta i programa ir taip pat lentele,kurioje galli pakoreguoti nuotrauka:pasukti siek tiek 1 ar kitu kampu,apversti.Nuspaudi next ir tada metapasirinkimus nuotraukai paryskinti,pasviesinti,daugiau kontrasto ir pan.Kai nuspaudi next renkiesi kokio nori dydzio paveikslo ir krastu.Gali rinktis cm ar inciais.Dar karta next ir tada renkiesi kanvos tipa(as renkuosi Panama)ir kiek nori kryzeliu i cm(as renkuosi visada 5)Kai nuspaudi next gali rinktis spalvas,kiek nori spalvu darbe ir kokios jos firmos turetu buti ir spaudi finish.Man is karto parodo paveiksliuka kvadrateliais.As ji pliusu ir minusu naudojantis susimazinu,kad matyciau kas gavosi jei man tinka spausdinu ar issisaugoju.Spausdinti ir gali rinktis kaip nori,kad atspausdintu.Man patinka spalvu blokeliais.Jei is karto nemete jau schemos galima ant virsaus deti kryzelius ir matysi kaip atrodo.Sis pasirinkimas yravirsuje programos lango,apacioje help zodelio.O tau ne taip meta?Parasyk jei galesiu, padesiu.
Atsakyti
Lyg ir panašiai darau, tik kanvos nesirenku. Iš karto "įmetu" foto, pasirenku ar visos jos noriu, ar kažkokią dalį, renkuosi kryžiukų skaičių (iš akies) po to spalvų kiekį. Tik va, kažkodėl man nepasikeičia iš Anchor į Madeirą (tik šiais siūlais siuvinėju - jų išeiga pigesnė)
Gal ką jau esi išiuvinėjusi pagal šią programą? smile.gif
Atsakyti
konversacijos lenteles
man keiciasi,bet jei ne tai gal but kazkas su programos instaliavimu negerai.tada rinkis internete konvertavima ir nereikes sukti galvos
QUOTE(vaipra @ 2007 06 05, 08:58)
Lyg ir panašiai darau, tik kanvos nesirenku. Iš karto "įmetu" foto, pasirenku ar visos jos noriu, ar kažkokią dalį, renkuosi kryžiukų skaičių (iš akies) po to spalvų kiekį. Tik va, kažkodėl man nepasikeičia iš Anchor į Madeirą (tik šiais siūlais siuvinėju - jų išeiga pigesnė)
Gal ką jau esi išiuvinėjusi pagal šią programą? smile.gif

Atsakyti
AČIŪ 4u.gif kaip tik man šito ir reikėjo biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai labai nepatarčiau pasitikėti programomis blush2.gif Jos dažnai iškraipo spalvas, pvz. ant veiduko prideda žalsvų atspalvių. Išsiuvinėjus negražiai atrodo. Tarsi kokie plėmai būtų.
Pasidarius schemą programa, dar reikėtų pažiūrėti kaip pereina spalvos, kiek spalvų - juk jei jų apie 100 tai yra nerealu g.gif Dar reiktų atkreipti dėmesį kiek padarytas paveikslėlis atitinka pirminę nuotrauką. Nors ir monitoriuje rodomas vaizdas dažniausiai pilnai neatitinka to, koks galėtų būti galutinis rezultatas.
Programa prideda daug pavienių kryžiukų, t.y. plotas vienas spalvos, o viduryje įsiterpę visai ne į temą kitos spalvos 1-2 kryželiai. Reiktų juos susirasti ir panaikinti. Ir t.t. Pasidaryti schemutę nėra taip paprasta.
Apie schemų darymą yra daug diskutuota siuvinėjimo forume. Jame merginos rodė ir jau savo darytas schemas, dalijosi patirtimi.
Atsakyti
Mmmmmm....taip, čia be patyrusios siuvinėtojos neapseiti g.gif Bet vistiek ačiū už patarimą bigsmile.gif
Atsakyti
Gal galit kuri parasyti is kur ta programele parsisiusti, ar gal kuri mamyte galetu man atsiusti.
Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2008 01 03, 23:53)
Gal galit kuri parasyti is kur ta programele parsisiusti, ar gal kuri mamyte galetu man atsiusti.
Buciau labai dekinga.

http://blackklava.narod.ru/soft.htm iš šios svetainės galima parsisiųsti demo versiją. Jei bus kas nors neaišku - rašyk, pasistengsiu padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galit tasiust ta programele,nes man kazkaip neina jos parsisiust...redabay@gmail.com
Atsakyti