Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 2

Laba

Noriu skalbimo masinos sau, bet nezinau pagal ka issirinkti, kokioms savybems teikti pirmenybe, kokios firmos patikimiausios ir kokybiskiausios, mano virtuve mazoka todel noreciau kompaktiskos ir kad butu grazus dizainas na zinoma negaliu sau leisti lb brangios na mazdaug iki 1500lt:)
gal kas galetu ka pasiulyti, va baigiame virtuves remonta tai man jos reiketu greitu metu.smile.gif
labai lauksiu pasiulymu:) Nes matau kad cia labai daug zmoniu kurie tikrai apie tai nusimano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas21 @ 2007 11 29, 17:24)
Laba

Noriu skalbimo masinos sau, bet nezinau pagal ka issirinkti, kokioms savybems teikti pirmenybe, kokios firmos patikimiausios ir kokybiskiausios, mano virtuve mazoka todel noreciau kompaktiskos ir kad butu grazus dizainas na zinoma negaliu sau leisti lb brangios na mazdaug iki 1500lt:)
gal kas galetu ka pasiulyti, va baigiame virtuves remonta tai man jos reiketu greitu metu.smile.gif
labai lauksiu pasiulymu:) Nes matau kad cia labai daug zmoniu kurie tikrai apie tai nusimano smile.gif

Na Astuliukai21, paskaitinėk temą, nepatingėk mirksiukas.gif Pirmiausia reikia žiūrėt į šeimos narių kiekį ir sugebėjimą susimurzinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 11 29, 16:45)
Na Astuliukai21, paskaitinėk temą, nepatingėk  mirksiukas.gif  Pirmiausia reikia žiūrėt į šeimos narių kiekį ir sugebėjimą susimurzinti  lotuliukas.gif

Laba smile.gif

Na matai nelabai turiu laiko skaityti, bet pasistengsiu ax.gif
O tai skalbimo masina reikia pirkti pagal tai kiek susimurzinam? lotuliukas.gif Na pas mus seimoje 4zmogeliukai bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Astuliukas21,2007 11 30, 10:18]
[/quote]
Laba smile.gif

Na matai nelabai turiu laiko skaityti, bet pasistengsiu ax.gif
O tai skalbimo masina reikia pirkti pagal tai kiek susimurzinam? lotuliukas.gif Na pas mus seimoje 4zmogeliukai bigsmile.gif
[/quote]
Tai tau reikėtų 6 kg, 1200 apsukų , A/A/B klasės skalbimo mašinos. Taip pat atkreipčiau dėmesį kiek naudoja vandens ir elektros. O visa kitą reikia žiūrėti individualiai, ar aktualu laiko atidėjimas, ar aktualu užraktas nuo vaikų, ar būna , kad skalbiate ne pilną svorį ir t.t.

O dėl laiko, tai čia visos mamkos užsiėmusios, ir tikrai ne kiekviena ras laiko ir noro aštuonioliktą kartą rašyti tą patį, nes kažkuri mamytė tingi pasiskaityti kelis puslapius, ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai man taip nieks ir nepatars kuria geriaus pirkt skalbianke ar AEG ar Electrolux?ziurim tokias visutines,iki 1500 lt...aisku,ne TOPO centruose,ten jos kokiais 400 brangesnes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 11 30, 11:01)
o tai man taip nieks ir nepatars kuria geriaus pirkt skalbianke ar AEG ar Electrolux?ziurim tokias visutines,iki 1500 lt...aisku,ne TOPO centruose,ten jos kokiais 400 brangesnes tongue.gif

Na jei aš neklystu, tai tavo išsirinkta elektrolux su džiovykle?? O AEG be..
Atsakyti
kad jos abi be dziovykles man rodos...
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 11 30, 11:47)

Šita?? Elektrolux 12470??

Prekės aprašymas:
Skalbimo mašina, pakraunama iš priekio, sausų skalbinių kiekis 6 kg, gręžimo greitis 1200 aps./min., vandens sąnaudos 54 l, elektros energijos sąnaudos 1,02 kWh, energijos sąnaudų klasė A, skalbimo efektyvumo klasė A, gręžimo efektyvumo klasė B, likusio darbo laiko indikacija, LCD ekranas, džiovinimas, apsauga nuo vandens nutekėjimo, putojimo kontroliavimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikusia: 30 lapkričio 2007 - 10:56
QUOTE(marlena24 @ 2007 11 30, 12:47)

AEG 52840 - A kalsė, be ekranėlio
ELECTROLUX EWF 12470 W - su ekranėliu, A+ klasės
ELECTROLUX EWW 12470 W - su džiovinimu, bet ji brangi

Bet mano manymu geriau pirkti ELECTROLUX EWF 12470 W - ji tokia kaip ir ELECTROLUX EWF 12470 W ir kainuoja tik 1450 Lt
Atsakyti
Tai tau reikėtų 6 kg, 1200 apsukų , A/A/B klasės skalbimo mašinos. Taip pat atkreipčiau dėmesį kiek naudoja vandens ir elektros. O visa kitą reikia žiūrėti individualiai, ar aktualu laiko atidėjimas, ar aktualu užraktas nuo vaikų, ar būna , kad skalbiate ne pilną svorį ir t.t.

O dėl laiko, tai čia visos mamkos užsiėmusios, ir tikrai ne kiekviena ras  laiko ir noro aštuonioliktą kartą rašyti tą patį, nes kažkuri mamytė tingi pasiskaityti kelis puslapius, ar ne  mirksiukas.gif

Laba 4u.gif

Taip zinau, ir vistiek labai dekoju uz patarima ax.gif kad kiek ziurejau parduotuvese tai labai brangios tokios kurios turi daug visokiu funkciju ir pan.
Atsakyti
[quote=Astuliukas21,2007 11 30, 13:29]
[/quote]
Laba 4u.gif

Taip zinau, ir vistiek labai dekoju uz patarima ax.gif kad kiek ziurejau parduotuvese tai labai brangios tokios kurios turi daug visokiu funkciju ir pan.
[/quote]

Tai parašyk kokių funkcijų nori ir kokią sumą žadi skirti, tai gal tau ką nors konkrečiai pasiūlys..
Atsakyti
laba 4u.gif

Va biski panarsiau nete ir susiradau sau pora masinysciu tokiu visai nieko g.gif http://www.topocentr...ux-l-52610.html

Va ir dar viena radau http://www.bizzon.lt...ufacturerId=145 kazko tokio man pakaktu ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astuliukas21: 30 lapkričio 2007 - 15:11