Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 2

Nu vistiek nerandu atsakymo. Žinau, kad elektrolux geresnis už ardo, beko ir t.t. Tačiau aš renkuosi iš elektrolux-aeg ir bosch . Tai kuri firma stipresnė būtent skalbimo mašinų gamyboje ??? g.gif Na patarkit prašau..
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 10 24, 15:03)
Nu vistiek nerandu atsakymo. Žinau, kad elektrolux geresnis už ardo, beko ir t.t. Tačiau  aš renkuosi iš elektrolux-aeg ir bosch . Tai kuri firma stipresnė būtent skalbimo mašinų gamyboje ???  g.gif  Na patarkit prašau..

Reikia lyginti konkrecius modelius.
Atsakyti
Sveiki,

Niekur neradau pamineta apie skalbykles Blomberg.
Kokia jusu nuomone apie sias skalbykles?
Ar jos surenkamos Vokietijoje?
Esame nusiziureje si modeli:
http://www.topocentr...waf-7320-a.html

Dekoju uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Pukutė @ 2007 10 28, 19:39)
Sveiki,

Dekoju uz atsakyma

Sios skalbykles neperseniausia pasirode.
Blomgerg firma nupirko BEKO, manau aisku kur gamina.
Atsakyti
QUOTE(Pukutė @ 2007 10 28, 19:39)
Sveiki,

Dekoju uz atsakyma

QUOTE(Zilvinas @ 2007 10 28, 20:33)
Sios skalbykles neperseniausia pasirode.
Blomgerg firma nupirko BEKO, manau aisku kur gamina.

Mes ne taip seniai nusipirkom Blomberg indaplovę ir esam ja labai patenkinti thumbup.gif Indai svarus, masina dirba labai tyliai ir t.t. Kol kas jokių priekaistų. Ir dar, kaip bebūtų keista Zilvinai, bet kai rinkausi tarp Blombergo ir Bosch'o, tai ant pastarojo buvo parasyta "made in Poland", o ant Blombergo "Made in Germany". Ta patvirtino ir pardavejas. Taip, kad neklaidink zmoniu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vikusia @ 2007 10 24, 15:03)
Nu vistiek nerandu atsakymo. Žinau, kad elektrolux geresnis už ardo, beko ir t.t. Tačiau  aš renkuosi iš elektrolux-aeg ir bosch . Tai kuri firma stipresnė būtent skalbimo mašinų gamyboje ???  g.gif  Na patarkit prašau..

Mes vakar issirinkom AEG (per virsu dedama) blush2.gif Dar nebandziau, todel kol kas nuo komentarų susilaikysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2007 09 28, 16:09)
Po ilgų svarstymų pasirinkom(dar nepirkom) Bosch WAE24481SN skalbyklę. Gal kas jau turit? Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę... ax.gif  4u.gif
Pagaliau mes ją nusipirkom... jau kelis kartus skalbėm, tad kol kas esu patenkinta...
Ant pačios skalbyklės parašyta Made in Germany, tokios ir ieškojom, nes lenkiški kažkaip nepatikimai atrodo ir pigesnes net 400 litų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pigalica: 09 lapkričio 2007 - 10:59
BOSCH WLX24460BY musu tokia biggrin.gif pirkom siaura,nes pas mus vonia labai maza,turim puse metu. labai patenkinta as ja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorenza @ 2007 11 09, 10:27)
Mes ne taip seniai nusipirkom Blomberg indaplovę ir esam ja labai patenkinti thumbup.gif Indai svarus, masina dirba labai tyliai ir t.t. Kol kas jokių priekaistų. Ir dar, kaip bebūtų keista Zilvinai, bet kai rinkausi tarp Blombergo ir Bosch'o, tai ant pastarojo buvo parasyta "made in Poland", o ant Blombergo "Made in Germany". Ta patvirtino ir pardavejas. Taip, kad neklaidink zmoniu mirksiukas.gif
Papildyta:
Mes vakar issirinkom AEG (per virsu dedama) blush2.gif Dar nebandziau, todel kol kas nuo komentarų susilaikysiu biggrin.gif

Tikrai nezinau, kur gaminta jusu indaplove.
Kalba buvo apie skalbykles ir dauguma Blomberg produkcijos gaminama Turkijoje.
Galima rusiskai pasiskaityti cia.
Kas liecia Bosch, tai gaminama visame pasaulyje: Vokietijoje, Ispanijoje, Lenkijoje, Turkijoje.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2007 08 25, 12:55)
kai musu senoji skalbikle sugedo, as nauja rinkausi is mieliu. pas mane yra visas mieliu katalogas.
as issirinkau Softronik W4146WPS.

Gal dar kas nors jau išsistudijavęs Miele?
Minėta atrodo labai patraukliai, bet man reikia, kad ant jos statytųsi džiovyklė (turim T 7744 C).
Gal kas turit nuomonę apie W 3241?
Atsakyti
o gal kas pirkot padėvėtą miele? Lygatis 8 klasės išsirinkom, kaina 900 lt. Nes mus ikalbinėja pirkt geriau padėvėtą miele, nei prieš tai buvom išsirinkę siemens už panašia kaina... blush2.gif
Atsakyti
Žiūrint kiek padėvėta. wink.gif
O kuo jums Siemens nepatiko? g.gif Taipogi vokiška kokybė, ji už Miele tik puse laiptelio žemiau stovi, su visokiais ardo ir whirpoolais nėra net ką lyginti.

O aš jau radau, kad mano džiovyklė komplektuojasi su W 1XXX ir W 4XXX serijos skalbyklėmis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2007 11 12, 21:18)
Žiūrint kiek padėvėta. wink.gif
O kuo jums Siemens nepatiko? g.gif  Taipogi vokiška kokybė, ji už Miele tik puse laiptelio žemiau stovi, su visokiais ardo ir whirpoolais nėra net ką lyginti.

O aš jau radau, kad mano džiovyklė komplektuojasi su W 1XXX ir W 4XXX serijos skalbyklėmis. smile.gif

Ziurint koks Siemens, jei jis kainuoja apie 1200Lt. tai gali but panasus ir i Ardo ir i Whirlpool ir jokios ten vokiskos kokybes.
Bet yra tikrai neblogu modeliu, kuriu kaina zymiai didesne.
Atsakyti