Jei nereiktu siauresnes nekeisciau savo Beko, as ja esu patenkinta, bet kad reikia tai reikia ir siandien apsistojau ties SAMSUNG WF 6452 S4V http://www.eturgus.l...gory/18?page=13
QUOTE(Vikusia @ 2007 08 22, 09:12)
Mergaitės, kaip jums atrodo, ar užtenka 4,5 -5 kg skalbyklės 3 asmenų šeimai??
Pakanka
QUOTE(Owly @ 2007 08 22, 17:11)
Pakanka
na jei pakanka, tai ką manot apie šią http://www.aeg.lt/no...sp?ProdID=10770
Kazin o 800 aps./min. ar uztenka skalbimo masinai....
QUOTE(Ilona78 @ 2007 08 23, 10:03)
Kazin o 800 aps./min. ar uztenka skalbimo masinai....
Gal tu daugiau apsisukimų ir nenaudosi, tačiau yra nuomonė, kad kuo mašina galingesnė, tuo ji patvaresnė, todėl ir rekomenduojamos didesnių apsukų skalbyklės...
QUOTE(Vikusia @ 2007 08 23, 13:55)
Gal tu daugiau apsisukimų ir nenaudosi, tačiau yra nuomonė, kad kuo mašina galingesnė, tuo ji patvaresnė, todėl ir rekomenduojamos didesnių apsukų skalbyklės...
Aciu turesiu omeny, nes parduotuveje atvirksciai sake.......
QUOTE(_caramele_ @ 2007 08 21, 20:45)
Sveiki ka manote apie Miele W 1514??? gal kas turite? arba girdejote atsiliepimu??
kai musu senoji skalbikle sugedo, as nauja rinkausi is mieliu. pas mane yra visas mieliu katalogas.
del skalbikliu nemazai konsultavausi. tai vnz man pasake taip, jei galite sau leisti miele, tai kitokiu variantu net ir nesiulom.
modeliuka as rinkausi pagal elektros sunaudojimo, vandens ir grezimo klases. plius dar pagrindinis mazgas (nerudijancio plieno) ir bugno laksto konstrukcija (korine).
as issirinkau Softronik W4146WPS. kol kas jai priekaistu neturiu. bet dar ir neilgas eksploatacijos laikas. tikiuosi, jog mano investicija pasiteisins.
jusu issirinktoje masinoje grezimo klase yra B, valdymo pultelis priekyje (manau nelabai patogu). jei sau galite leisti siek tiek brangesne tai dar pasidairykit su grezimo A klase ir pulteliu virsuje. bet jei sie rodikliai jums nesvarbus tai tada nera ir ko sukti sau galvos.
jei skaitote rusiskai, pasidairykyte vat cia: miele
cia yra kiekvieno modeliuko aprasas.
Papildyta:
QUOTE(Vikusia @ 2007 08 23, 12:55)
didelis apsuku skaicius nera pagrindine skalbikles charakteristika.
skalbikle charakterizuoja energijos taupymo klase, vandens sunaudijimo ir grezimo klase. grezimo klase reiskia koks procentas dregmes lieka po grezimo. o po to jau visa kit ka.
QUOTE(Vikusia @ 2007 08 24, 08:43)
Mergaitės dar noriu pklausti, ar svarbu skalbimo mašinai apsauga nuo vaikų?? Dabar turim pakraunamą per viršų skalbyklę, tai problemų nėra, tačiau norim keisti ir išsirinkom modelį be apsaugos nuo vaikų.. Ar tikrai reikalingas pribumbasas??
mano galva ji nebutina. bet jei galyte sau tai leisti kodel gi ne?
QUOTE(Vikusia @ 2007 08 24, 08:43)
Mergaitės dar noriu pklausti, ar svarbu skalbimo mašinai apsauga nuo vaikų?? Dabar turim pakraunamą per viršų skalbyklę, tai problemų nėra, tačiau norim keisti ir išsirinkom modelį be apsaugos nuo vaikų.. Ar tikrai reikalingas pribumbasas??
Žiūrint kokio amžiaus vaikai
Mums labai pasiteisino, nes skalbyklė stovėdavo virtuvėj, o ji su ekranėliu, daug mygtukų, tai žiūrėk mažius tik pribėga ir jau programuoja. Bet kai "Lock" įjungtas - negali prispaudyt nieko, nebent išjungt, bet įjungus ji vėl toliau tęsia savo programą.
Vieną kartą kai "priprogramavo" išjungtą mašiną, tai įjungt negalėjom, teko ir man tada spaudyt viską iš eilės, kol kažkaip "nulaužiau" jo kodą
Aciu merginos Jums
Jau daugiau suprantu ko klaust ka ziuret perkant skalbykle
Jau daugiau suprantu ko klaust ka ziuret perkant skalbykle
QUOTE(Ilona78 @ 2007 08 31, 13:36)
dar gali, jei netingi zinoma, per skalbykliu remonto dirbtuves pralekti ir pasiklausineti kurio gamintojo ar firmos masinas tnka remontuoti reciausiai
stai ir bus dar vienas rodiklis besirenkant skalbykle
Po ilgų svarstymų pasirinkom(dar nepirkom) Bosch WAE24481SN skalbyklę. Gal kas jau turit? Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę...