Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 2

QUOTE(Endendu @ 2008 01 17, 16:00)
Grynakraujė vokietaitė. Premium klasės, tikrai geras pasirinkimas. Pati užsisakiau jos jaunesnę sesutę - WM14S740 (skiriasi realiai gręžimo apsukų skaičiumi, maniškės maximumas -1400)

Ačiū už informaciją. Jau buvau praradusi viltį, kad kas nors atsilieps. Dabar ieškosiu kur pigiau įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 01 17, 14:56)
O kaip skalbimo rezultatai? blush2.gif

Papildyta:
Ir man būtų įdomu sužinoti  kokius modeliukus rekomenduotumėt (kaina apie 2500) ?

Rekomenduociau dadeti tada truputi pinigeliu ir nusipirkti Miele.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 01 17, 15:56)
O kaip skalbimo rezultatai? blush2.gif

Papildyta:
Ir man būtų įdomu sužinoti  kokius modeliukus rekomenduotumėt (kaina apie 2500) ?

Skalbimo rezultatai tai geri smile.gif Jei ne tos nelemtos gumos,viskas butu super.Ekonomiska,labai daug programu,pvz yra l.trumpa programa-15 min.As su ja uzuolaidas skalbiu thumbup.gif Daug skalbiniu gali vienu mometu isskalbti(iki 6 kg)ir tt.Nu gal cia tik mums su tom gumom taip nepavyko g.gif
Papildyta:
QUOTE(ančiukė @ 2008 01 17, 14:47)
O iš kur sužinoti prieš perkant kam yra garantija, o kam ne?  g.gif

Va cia ir visa gudrybe,kad sito parduotuveje nepasako biggrin.gif Nebent paciam buti tokiam zinovui ir issiklausineti apie viska.Pvz.mums pasake,kad yra masinai garantija,tai as net nesusimasciau,kad gali vieniems dalykams buti o kitiems ne
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2008 01 17, 17:49)
Rekomenduociau dadeti tada truputi pinigeliu ir nusipirkti Miele.

Tame ir esmė, kad daugiau skirti skalbyklei nebegaliu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2008 01 17, 23:39)
Skalbimo rezultatai tai geri smile.gif Jei ne tos nelemtos gumos,viskas butu super.Ekonomiska,labai daug programu,pvz yra l.trumpa programa-15 min.

idomu pasidare, kokia skalbimo prasme g.gif per 15min as isitikinusi, kad per toki laika tikrai nespeja normaliai issiskalbti nei vienas skalbinys schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 19 sausio 2008 - 13:00
QUOTE(lotute @ 2008 01 19, 13:59)
idomu pasidare, kokia skalbimo prasme  g.gif  per 15min as isitikinusi, kad per toki laika tikrai nespeja normaliai issiskalbti nei vienas skalbinys  schmoll.gif

tai todėl tokios trumpos 15-20 min programos ir vadinasi "atšviežinimo", o ne skalbimo. realiai jos padeda iš rūbų pašalinti įvairius kvapus ir menkus sutepimus - galingų dėmių neišims. tačiau jei reikia greitai praplauti rūbus, kad jie spėtų per naktį išdžiūti ir galėtumėte rytoj juos rengtis - tokiu atveju puiki programa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2008 01 20, 09:39)
tai todėl tokios trumpos 15-20 min programos ir vadinasi "atšviežinimo", o ne skalbimo. realiai jos padeda iš rūbų pašalinti įvairius kvapus ir menkus sutepimus - galingų dėmių neišims. tačiau jei reikia greitai praplauti rūbus, kad jie spėtų per naktį išdžiūti ir galėtumėte rytoj juos rengtis - tokiu atveju puiki programa smile.gif

g.gif eisu pameginsiu ir as praplauti keleta drabuziu ax.gif paziuresiu kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2008 01 20, 09:39)
tačiau jei reikia greitai praplauti rūbus, kad jie spėtų per naktį išdžiūti ir galėtumėte rytoj juos rengtis - tokiu atveju puiki programa smile.gif

su ilga programa ar su tokia mini rūbai vistiek džius tiek pat
Atsakyti
Noreciau paklausti apie Bosh WFR 3240 skalbimo masina.Gal kas turit?Kaip kokybe skalbimo,ar garsiai dirba,programos ir t.t.Ar verta demesio?
Labai aciu uz atsakyma is anskto 4u.gif
Atsakyti
del samsungo kazkaip apsiogalvojau, dabar sita modeli nusiziurejau Bosch WLX 20460 gal galis patarti, kaip jis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2008 01 22, 12:25)
del samsungo kazkaip apsiogalvojau, dabar sita modeli nusiziurejau Bosch WLX 20460 gal galis patarti, kaip jis  4u.gif

o kokį smasungą buvai nusižiūrėjusi?
Atsakyti
buvau nusiziurejusi toki samsung WF 6452 S4V ir Samsung WF 7452 S9R , bet visi mane nupeike sako ssss.... o nemasinos samsungai blink.gif
Atsakyti