Įkraunama...
Įkraunama...

Geras stomatologas Klaipėdoje

QUOTE(gintare321 @ 2008 12 02, 09:16)
na as pas ja, petrikiene, dariausi estetini plombavima tai man lab nepatiko  doh.gif, neatitaike spalvos, paliko labai daug klaidu, kurias kita karta kai atejau parodziau, ji pradejo su manimi gincytis, akis draskyti, vietoj to kad atsiprasytu ir galu gale, jeigu jai is tikro atrode, kad ji gerai padare, paaiskintu. jau du kartus atskilo jos tas estetinis plombavimas. nors kai atejau konsultacijai, tai ji tokia maloni buvo, tiek isgyre, kaip pas ja visi vaziuoja, ir kaip ji uztrunka 2val prie vieno dantuko, nors man tik 20min ji dare ir suplojau 500lt  doh.gif  zodziu niekada pas ja daugiau neiciau vien del jos neissiauklejimo ir grubumo. zodziu ji plauna pinigus kaip begali ir dar kasos aparato neturi, tai visi pinigai i kisene bega schmoll.gif

unsure.gif blink.gif o as jau pas ja zadejau eiti konsultacijai....dabar tikrai neisiu schmoll.gif nes jau is trecio zmogaus girdziu kad ji labai gruboka ir nekaip padaro savo darba g.gif aciu kad pasisakete thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kam pravers informacija ax.gif Lankausi jau koki pusmeti, nes kaip sakoma "darau kapitalini remonta" pas gydytoja Mindauga Onaiti (Medikanos patalpose isikures kabinetas). Fantastiskas gydytojas, kainos tikrai padorios, o svarbiausia - dirba tobulai wub.gif Plombavo keleta dantuku, tai net neitarsi, kurie plombuoti. Zodziu, esu nerealiai patenkinta thumbup.gif Dirba be asistentes (gal kam aktualu) 4u.gif ZOdziu, rekomenduoju mergaites, tikrai nenusivilsit. O man labiausiai patinka, kad pas ji jokiu velavimu nebuna, kaip kad pas kitus, kurie visokiu n zmoniu be eiles priima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2008 12 08, 18:23)
Sveikos, gal kam pravers informacija  ax.gif  Lankausi jau koki pusmeti, nes kaip sakoma "darau kapitalini remonta" pas gydytoja Mindauga Onaiti (Medikanos patalpose isikures kabinetas). Fantastiskas gydytojas, kainos tikrai padorios, o svarbiausia - dirba tobulai  wub.gif  Plombavo keleta dantuku, tai net neitarsi, kurie plombuoti. Zodziu, esu nerealiai patenkinta  thumbup.gif  Dirba be asistentes (gal kam aktualu)  4u.gif ZOdziu, rekomenduoju mergaites, tikrai nenusivilsit. O man labiausiai patinka, kad pas ji jokiu velavimu nebuna, kaip kad pas kitus, kurie visokiu n zmoniu be eiles priima  doh.gif

Sveika 4u.gif Cia visokia informacija padeda... blush2.gif Jis estetini daro?
Atsakyti
Labas, gal kas zinote minijos gatvej dirbancia stomotologe Vaida Pankeviciene, koia ji ten yra, kaipp savoo darba atlieka, MB akmenukus nusieme, isvale, poleravo ,palygino, tai sake pakankamai normaliai viska atliko ir uz darba 80lt paeme
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 12 08, 23:49)
Sveika 4u.gif  Cia visokia informacija padeda... blush2.gif  Jis estetini daro?

Del estetinio reiktu pasiklausti, nes asmeniskai neturiu tokios problemos, tai nesigilinau, jei labai reikia galiu per az telefoniuka jo duoti - psuksi ir pasikalusi pati 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal yra žinančių ar stomatologas Mindaugas yra vedęs ir kiek jam metų? Jis dirba Klaipėdoje, Medikanos klinikoje. Iš anksto dėkoju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltoji sniegena @ 2009 01 11, 13:17)
Sveikos. Gal yra žinančių ar stomatologas Mindaugas yra vedęs ir kiek jam metų? Jis dirba Klaipėdoje, Medikanos klinikoje. Iš anksto dėkoju. biggrin.gif

blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baltoji sniegena @ 2009 01 11, 17:17)

Paskambinkite i Medikana ir paklauskite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2009 01 11, 15:06)
Paskambinkite i Medikana ir paklauskite mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi, kaip norėčiau sužinot apie Medikanos stomatologą Mindaugą... Kažkaip jo paties klaust nedrąsu... blush2.gif Gal kas man padėti gali?... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltoji sniegena @ 2009 01 11, 17:17)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif uzsimanet nemokamo dantuku gydymo visam gyvenimui? lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Patarimas: uzsirasyk konsultacijai ir apziurek rankas.. su ziedu ar be, o ir amziu daugmaz nuspesi... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2008 12 08, 21:23)
Sveikos, gal kam pravers informacija  ax.gif  Lankausi jau koki pusmeti, nes kaip sakoma "darau kapitalini remonta" pas gydytoja Mindauga Onaiti (Medikanos patalpose isikures kabinetas). Fantastiskas gydytojas, kainos tikrai padorios, o svarbiausia - dirba tobulai  wub.gif  Plombavo keleta dantuku, tai net neitarsi, kurie plombuoti. Zodziu, esu nerealiai patenkinta  thumbup.gif  Dirba be asistentes (gal kam aktualu)  4u.gif ZOdziu, rekomenduoju mergaites, tikrai nenusivilsit. O man labiausiai patinka, kad pas ji jokiu velavimu nebuna, kaip kad pas kitus, kurie visokiu n zmoniu be eiles priima  doh.gif

Labas, norejau paklausti, kokiu budu galima pas ta gydytoja uzsiregistruoti? ar reikia kreiptis per Medikana, ar tiesiogiai i jo kabineta g.gif Mat pries keleta metu pas ji dantis tvarkiau, tai labai patiko, bet paskui kazkur nusimete kontaktai, o ir galvojau, kad jau Medikanos patalpose nebedirba. Is anksto dekoju uz informacija. Jei ka, gal galima butu ir i az gauti info 4u.gif
Atsakyti