QUOTE(vaidem @ 2012 05 25, 22:19)
nu nežinau, mes krikštysim dukrą, bet viską darau, perku pati. Krikštotėvai tikrai neturi visko apmokėti... Drabužėlius pavyzdžiui aš noriu surasti pati, kurie MAN gražūs. o kiek aš jiems išleisiu čia mano rūpestis. o užkraut sakykim krikštomamai, kad aš noriu vat tokios prašom suknytės, kuri kainuoja 100 litų... Bej šitą situaciją patyriau pati ir pasijaučiau labai nemaloniai. paprašė būti krikštotėvais, mes sutikome. bet kaip pati dariau, taip galvojau ir jie daro.. o paskui prasidėjo aiškinimas kad reikia drabužėlių ir to ir ano.. o pas mum tai pinigais nelyja šiaip... Pasiūlai kažką dar nepatinka, negerai vis kažkas... manau negražu reikalaut iš kitų net nepasidomėjus, kiek gali tam skirti ir kas už ką moka. tradicijos tradicijom, bet laikai yra kitokie, ne visų piniginės storos...
labai pritariu Jusu mintims;)....mes po savaites buim kriksto tevais.Vaika ir apsirengs patys tevai,as tik zvake nupirkau su papuosimu.Siaip ir viska-saldainius,laikrastukus,diplomus daromes patys kompu.Pasipuosiau sampana.Norisi kazka grazaus ir gero padaryti.Mama rekia,kad as labai nesizaisciau,bet noris,kad svente butu isimintinesne ir vaikui,ir tevams ,ir sveciams.Kuo arciau ta svente tuo man baisiau:D