labai aciu visoms uz receptukus , po truputi vis isbandineju , jau esu gaminus vistienos suktinukus , tik juos pries kepant apvolioju miltuose, kiausini ir dziuveseliuose, beveik kijevo kodletas , dar vietoj slyvu bandziau dziovintu grybu idara, irgi , mano megstamiausias tai kinietiska vistiena , o siandien pagaminau mb cacuko kepsnius"pagal vycka", nu ziuresim , ir pati ketinu pabandyti viena naujove, tai kai darysiu pasistenksiu nufotkinti
P.S per jusu tuos receptus net dietos neiseina laikytis
QUOTE(vetuke @ 2007 07 09, 19:07)
Na va jau pagaminau paprikas ir pavalgėm pritarkavau daug morkų, pripjausčiau pievagrybių, ir kartu troškinau, įdėjau grietinės ir lydyto sūrio, nu labai skanu buvo ir MB pagyrė prašė pakartot
smagu
Laba diena! Man atrodo, kad sitoj temoj esu maciusi idaryta krokodila is teslos, bet niekaip nerandu Abi dalis perziurejau ir neradau, gal kuri zinot kur ji rasti??? Buciau labai dekinga...
QUOTE(corsa @ 2007 07 11, 13:01)
Laba diena! Man atrodo, kad sitoj temoj esu maciusi idaryta krokodila is teslos, bet niekaip nerandu Abi dalis perziurejau ir neradau, gal kuri zinot kur ji rasti??? Buciau labai dekinga...
ne šitoj, o saldumynų temoj, štai čia
QUOTE(milima @ 2007 07 11, 11:21)
labai aciu visoms uz receptukus , po truputi vis isbandineju , jau esu gaminus vistienos suktinukus , tik juos pries kepant apvolioju miltuose, kiausini ir dziuveseliuose, beveik kijevo kodletas , dar vietoj slyvu bandziau dziovintu grybu idara, irgi , mano megstamiausias tai kinietiska vistiena , o siandien pagaminau mb cacuko kepsnius"pagal vycka", nu ziuresim , ir pati ketinu pabandyti viena naujove, tai kai darysiu pasistenksiu nufotkinti
P.S per jusu tuos receptus net dietos neiseina laikytis
P.S per jusu tuos receptus net dietos neiseina laikytis
Tikiuosi, kad patiks...
Aš tai ketinu daryti vištieną su spagečiais, daržovėmis ir grietinėlės padažu, tai kai darysiu, būtinai nufotografuosiu ir įkelsiu receptuką...
Naujantis tuo, kada vasara daug prieskoniniu zoliu labai rekomenduoju sita paprasta pasta recepta
4 asmenims
Padažui
4 šaukštai sviesto
2 skiltelės smulkiai kapoto česnako
6 šaukštai šviežių kapotų prieskoninių žolelių: baziliko, raudonėlio, čiobrelio, raudonėlio, mėtos, baziliko
1 šaukštelis šviežiai tarkuotos citrinos žievelės
1 šaukštas citrinos sulčių (arba pagal skonį)
25 gr kedro/pinijų riešutų
2 šaukštai alyvų aliejaus
Druskos, pipirų
Patiekimui
400 gr trumpų makaronų išvirtų al dente
Šviežiai tarkuotas Parmezano (arba Džiugo sūris)
Įkaitinkite orkaitę iki 200C ir ant skardos apkepkite riešutus arba padarykite tai įkaitintoje sausoje keptuvėje.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą katu su aliejumi. Apkepkite česnaką iki geltonumo. Įdėkite citrinos žievelę ir supilkite sultis. Įdėkite ir trumpai pašildykite žoleles. Sudėkite riešutus. Visas procesas trunka apie 5-7 minutes.
Tuo tarpu išvirkite makaronus dideliame kiekyje vandens virdami kiek parašyta ant pakuotės. Nupilkite vandenį palikdami kelis šaukštus skysčio, kuriame virė makaronai.
Sudėkite makaronus į keptuvė su padažu. Supilkite virimo skystį (tuo atveju jei makaronai su padažu atrodo per sausi) ir užtarkuokite šviežio Parmezano.
Foto rasite cia http://www.skaniai.lt/?p=7#more-7
4 asmenims
Padažui
4 šaukštai sviesto
2 skiltelės smulkiai kapoto česnako
6 šaukštai šviežių kapotų prieskoninių žolelių: baziliko, raudonėlio, čiobrelio, raudonėlio, mėtos, baziliko
1 šaukštelis šviežiai tarkuotos citrinos žievelės
1 šaukštas citrinos sulčių (arba pagal skonį)
25 gr kedro/pinijų riešutų
2 šaukštai alyvų aliejaus
Druskos, pipirų
Patiekimui
400 gr trumpų makaronų išvirtų al dente
Šviežiai tarkuotas Parmezano (arba Džiugo sūris)
Įkaitinkite orkaitę iki 200C ir ant skardos apkepkite riešutus arba padarykite tai įkaitintoje sausoje keptuvėje.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą katu su aliejumi. Apkepkite česnaką iki geltonumo. Įdėkite citrinos žievelę ir supilkite sultis. Įdėkite ir trumpai pašildykite žoleles. Sudėkite riešutus. Visas procesas trunka apie 5-7 minutes.
Tuo tarpu išvirkite makaronus dideliame kiekyje vandens virdami kiek parašyta ant pakuotės. Nupilkite vandenį palikdami kelis šaukštus skysčio, kuriame virė makaronai.
Sudėkite makaronus į keptuvė su padažu. Supilkite virimo skystį (tuo atveju jei makaronai su padažu atrodo per sausi) ir užtarkuokite šviežio Parmezano.
Foto rasite cia http://www.skaniai.lt/?p=7#more-7
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 07 11, 11:14)
Oi, laaabai labai aciu!!!!!!
QUOTE(vygantas @ 2007 07 11, 09:26)
Naujantis tuo, kada vasara daug prieskoniniu zoliu labai rekomenduoju sita paprasta pasta recepta
4 asmenims
Padažui
4 šaukštai sviesto
2 skiltelės smulkiai kapoto česnako
6 šaukštai šviežių kapotų prieskoninių žolelių: baziliko, raudonėlio, čiobrelio, raudonėlio, mėtos, baziliko
1 šaukštelis šviežiai tarkuotos citrinos žievelės
1 šaukštas citrinos sulčių (arba pagal skonį)
25 gr kedro/pinijų riešutų
2 šaukštai alyvų aliejaus
Druskos, pipirų
Patiekimui
400 gr trumpų makaronų išvirtų al dente
Šviežiai tarkuotas Parmezano (arba Džiugo sūris)
Įkaitinkite orkaitę iki 200C ir ant skardos apkepkite riešutus arba padarykite tai įkaitintoje sausoje keptuvėje.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą katu su aliejumi. Apkepkite česnaką iki geltonumo. Įdėkite citrinos žievelę ir supilkite sultis. Įdėkite ir trumpai pašildykite žoleles. Sudėkite riešutus. Visas procesas trunka apie 5-7 minutes.
Tuo tarpu išvirkite makaronus dideliame kiekyje vandens virdami kiek parašyta ant pakuotės. Nupilkite vandenį palikdami kelis šaukštus skysčio, kuriame virė makaronai.
Sudėkite makaronus į keptuvė su padažu. Supilkite virimo skystį (tuo atveju jei makaronai su padažu atrodo per sausi) ir užtarkuokite šviežio Parmezano.
Foto rasite cia http://www.skaniai.lt/?p=7#more-7
4 asmenims
Padažui
4 šaukštai sviesto
2 skiltelės smulkiai kapoto česnako
6 šaukštai šviežių kapotų prieskoninių žolelių: baziliko, raudonėlio, čiobrelio, raudonėlio, mėtos, baziliko
1 šaukštelis šviežiai tarkuotos citrinos žievelės
1 šaukštas citrinos sulčių (arba pagal skonį)
25 gr kedro/pinijų riešutų
2 šaukštai alyvų aliejaus
Druskos, pipirų
Patiekimui
400 gr trumpų makaronų išvirtų al dente
Šviežiai tarkuotas Parmezano (arba Džiugo sūris)
Įkaitinkite orkaitę iki 200C ir ant skardos apkepkite riešutus arba padarykite tai įkaitintoje sausoje keptuvėje.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą katu su aliejumi. Apkepkite česnaką iki geltonumo. Įdėkite citrinos žievelę ir supilkite sultis. Įdėkite ir trumpai pašildykite žoleles. Sudėkite riešutus. Visas procesas trunka apie 5-7 minutes.
Tuo tarpu išvirkite makaronus dideliame kiekyje vandens virdami kiek parašyta ant pakuotės. Nupilkite vandenį palikdami kelis šaukštus skysčio, kuriame virė makaronai.
Sudėkite makaronus į keptuvė su padažu. Supilkite virimo skystį (tuo atveju jei makaronai su padažu atrodo per sausi) ir užtarkuokite šviežio Parmezano.
Foto rasite cia http://www.skaniai.lt/?p=7#more-7
labai skaniai atrodo, tik nelabai suprantu cia salti ar karsti
Papildyta:
cacukas aciu tau uz tavo receptuka, maniskis sake kad nieko dar taip skaniai nebuvo valges, valge taip kad paskui galvojau darysiu dirbtini kvepavima - suvalge porcija 4 zmonem aciu tau labai
ir kitoms aciu uz receptukus bandysiu visu jusu
QUOTE(tavo_katyte @ 2007 07 11, 22:17)
Labas, paneles gal kuri turit patarimu, kaip ir kiek laiko man kepti marinuotus kiaulienos sonkauliukus? MB uzsimane, o as dar zalia.. noriu ji nustebint dekui
Kažkur valandą, priklauso nuo to, kiek mėsos ant jų
QUOTE(reda s @ 2007 07 12, 05:00)
labai skaniai atrodo, tik nelabai suprantu cia salti ar karsti
Papildyta:
cacukas aciu tau uz tavo receptuka, maniskis sake kad nieko dar taip skaniai nebuvo valges, valge taip kad paskui galvojau darysiu dirbtini kvepavima - suvalge porcija 4 zmonem aciu tau labai
ir kitoms aciu uz receptukus bandysiu visu jusu
Papildyta:
cacukas aciu tau uz tavo receptuka, maniskis sake kad nieko dar taip skaniai nebuvo valges, valge taip kad paskui galvojau darysiu dirbtini kvepavima - suvalge porcija 4 zmonem aciu tau labai
ir kitoms aciu uz receptukus bandysiu visu jusu
Nėr už ką...
QUOTE(grange @ 2007 07 04, 21:29)
jo, galima ir sūrio. bet aš šė kartą nedėjau...
o šiandien dariau mėsą gabaliukais, lygiai taip pat skardoj, pamarinamvau prieš tai su majonezu, česnakiniu padažu, paprikos milteliais ir dar prieskoniais mėsa, ir įdjau kelis šaukštus kukurūzų ir šaukštą tomatų padažo su bambukais, dėl skonio, sudėjau ant folijos užengiau ir kepiau apie 2 val. iš pradžių ant karšto, paskaiu ant žemesnio.
Deja nebespėjau padaryti foto jau iškepto labai alkanas mb grįžo... valgėm su ryžiais ir daržovėm šviežiom. mėsa laaabai minkšta buvo
o šiandien dariau mėsą gabaliukais, lygiai taip pat skardoj, pamarinamvau prieš tai su majonezu, česnakiniu padažu, paprikos milteliais ir dar prieskoniais mėsa, ir įdjau kelis šaukštus kukurūzų ir šaukštą tomatų padažo su bambukais, dėl skonio, sudėjau ant folijos užengiau ir kepiau apie 2 val. iš pradžių ant karšto, paskaiu ant žemesnio.
Deja nebespėjau padaryti foto jau iškepto labai alkanas mb grįžo... valgėm su ryžiais ir daržovėm šviežiom. mėsa laaabai minkšta buvo
laaaabai skanu, ačiū