Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

labai aciu visoms uz receptukus thumbup.gif thumbup.gif , po truputi vis isbandineju ax.gif , jau esu gaminus vistienos suktinukus thumbup.gif thumbup.gif , tik juos pries kepant apvolioju miltuose, kiausini ir dziuveseliuose, beveik kijevo kodletas essen.gif, dar vietoj slyvu bandziau dziovintu grybu idara, irgi thumbup.gif thumbup.gif , mano megstamiausias tai kinietiska vistiena essen.gif thumbup.gif , o siandien pagaminau mb cacuko kepsnius"pagal vycka", nu ziuresim bigsmile.gif , ir pati ketinu pabandyti viena naujove, tai kai darysiu pasistenksiu nufotkinti blush2.gif
P.S per jusu tuos receptus net dietos neiseina laikytis doh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2007 07 09, 19:07)
Na va jau pagaminau paprikas ir pavalgėm  essen.gif pritarkavau daug morkų, pripjausčiau pievagrybių, ir kartu troškinau, įdėjau grietinės ir lydyto sūrio, nu labai skanu buvo ir MB pagyrė  blush2.gif prašė pakartot  biggrin.gif


smagu thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena! Man atrodo, kad sitoj temoj esu maciusi idaryta krokodila is teslos, bet niekaip nerandu cry.gif Abi dalis perziurejau ir neradau, gal kuri zinot kur ji rasti??? Buciau labai dekinga... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(corsa @ 2007 07 11, 13:01)
Laba diena! Man atrodo, kad sitoj temoj esu maciusi idaryta krokodila is teslos, bet niekaip nerandu  cry.gif  Abi dalis perziurejau ir neradau, gal kuri zinot kur ji rasti??? Buciau labai dekinga...  4u.gif

schmoll.gif ne šitoj, o saldumynų temoj, štai čia
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2007 07 11, 11:21)
labai aciu visoms uz receptukus thumbup.gif  thumbup.gif , po truputi vis isbandineju  ax.gif , jau esu gaminus vistienos suktinukus thumbup.gif  thumbup.gif , tik juos pries kepant apvolioju miltuose, kiausini ir dziuveseliuose, beveik kijevo kodletas essen.gif, dar vietoj slyvu bandziau dziovintu grybu idara, irgi thumbup.gif  thumbup.gif , mano megstamiausias tai kinietiska vistiena essen.gif  thumbup.gif , o siandien pagaminau mb cacuko kepsnius"pagal vycka", nu ziuresim  bigsmile.gif , ir pati ketinu pabandyti viena naujove, tai kai darysiu pasistenksiu nufotkinti blush2.gif
P.S per jusu tuos receptus net dietos neiseina laikytis doh.gif  blush-anim-cl.gif


Tikiuosi, kad patiks... bigsmile.gif

Aš tai ketinu daryti vištieną su spagečiais, daržovėmis ir grietinėlės padažu, essen.gif tai kai darysiu, būtinai nufotografuosiu ir įkelsiu receptuką... wub.gif
Atsakyti
Naujantis tuo, kada vasara daug prieskoniniu zoliu labai rekomenduoju sita paprasta pasta recepta

4 asmenims

Padažui

4 šaukštai sviesto
2 skiltelės smulkiai kapoto česnako
6 šaukštai šviežių kapotų prieskoninių žolelių: baziliko, raudonėlio, čiobrelio, raudonėlio, mėtos, baziliko
1 šaukštelis šviežiai tarkuotos citrinos žievelės
1 šaukštas citrinos sulčių (arba pagal skonį)
25 gr kedro/pinijų riešutų
2 šaukštai alyvų aliejaus
Druskos, pipirų

Patiekimui

400 gr trumpų makaronų išvirtų al dente
Šviežiai tarkuotas Parmezano (arba Džiugo sūris)

Įkaitinkite orkaitę iki 200C ir ant skardos apkepkite riešutus arba padarykite tai įkaitintoje sausoje keptuvėje.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą katu su aliejumi. Apkepkite česnaką iki geltonumo. Įdėkite citrinos žievelę ir supilkite sultis. Įdėkite ir trumpai pašildykite žoleles. Sudėkite riešutus. Visas procesas trunka apie 5-7 minutes.
Tuo tarpu išvirkite makaronus dideliame kiekyje vandens virdami kiek parašyta ant pakuotės. Nupilkite vandenį palikdami kelis šaukštus skysčio, kuriame virė makaronai.
Sudėkite makaronus į keptuvė su padažu. Supilkite virimo skystį (tuo atveju jei makaronai su padažu atrodo per sausi) ir užtarkuokite šviežio Parmezano.
Foto rasite cia http://www.skaniai.lt/?p=7#more-7
Atsakyti
Labas, paneles smile.gif gal kuri turit patarimu, kaip ir kiek laiko man kepti marinuotus kiaulienos sonkauliukus? MB uzsimane, o as dar zalia.. noriu ji nustebint wink.gif dekui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 07 11, 11:14)
schmoll.gif ne šitoj, o saldumynų temoj, štai čia


Oi, laaabai labai aciu!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vygantas @ 2007 07 11, 09:26)
Naujantis tuo, kada vasara daug prieskoniniu zoliu labai rekomenduoju sita paprasta pasta recepta

4 asmenims

Padažui

4 šaukštai sviesto
2 skiltelės smulkiai kapoto česnako
6 šaukštai šviežių kapotų prieskoninių žolelių: baziliko, raudonėlio, čiobrelio, raudonėlio, mėtos, baziliko
1 šaukštelis šviežiai tarkuotos citrinos žievelės
1 šaukštas citrinos sulčių (arba pagal skonį)
25 gr kedro/pinijų riešutų
2 šaukštai alyvų aliejaus
Druskos, pipirų

Patiekimui

400 gr trumpų makaronų išvirtų al dente
Šviežiai tarkuotas Parmezano (arba Džiugo sūris)

Įkaitinkite orkaitę iki 200C ir ant skardos apkepkite riešutus arba padarykite tai įkaitintoje sausoje keptuvėje.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą katu su aliejumi. Apkepkite česnaką iki geltonumo. Įdėkite citrinos žievelę ir supilkite sultis. Įdėkite ir trumpai pašildykite žoleles. Sudėkite riešutus. Visas procesas trunka apie 5-7 minutes.
Tuo tarpu išvirkite makaronus dideliame kiekyje vandens virdami kiek parašyta ant pakuotės. Nupilkite vandenį palikdami kelis šaukštus skysčio, kuriame virė makaronai.
Sudėkite makaronus į keptuvė su padažu. Supilkite virimo skystį (tuo atveju jei makaronai su padažu atrodo per sausi) ir užtarkuokite šviežio Parmezano.
Foto rasite cia http://www.skaniai.lt/?p=7#more-7

labai skaniai atrodo, tik nelabai suprantu cia salti ar karsti
Papildyta:
cacukas aciu tau uz tavo receptuka, maniskis sake kad nieko dar taip skaniai nebuvo valges, valge taip kad paskui galvojau darysiu dirbtini kvepavima - lotuliukas.gif suvalge porcija 4 zmonem aciu tau labai
ir kitoms aciu uz receptukus bandysiu visu jusu
Atsakyti
QUOTE(tavo_katyte @ 2007 07 11, 22:17)
Labas, paneles smile.gif gal kuri turit patarimu, kaip ir kiek laiko man kepti marinuotus kiaulienos sonkauliukus? MB uzsimane, o as dar zalia..  noriu ji nustebint wink.gif dekui  blush2.gif


Kažkur valandą, priklauso nuo to, kiek mėsos ant jų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2007 07 12, 05:00)
labai skaniai atrodo, tik nelabai suprantu cia salti ar karsti
Papildyta:
cacukas aciu tau uz tavo receptuka, maniskis sake kad nieko dar taip skaniai nebuvo valges, valge taip kad paskui galvojau darysiu dirbtini kvepavima -  lotuliukas.gif  suvalge porcija 4 zmonem aciu tau labai
ir kitoms aciu uz receptukus bandysiu visu jusu


Nėr už ką... blush2.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 04, 21:29)
jo, galima ir sūrio. bet aš šė kartą nedėjau...

o šiandien dariau mėsą gabaliukais, lygiai taip pat skardoj, pamarinamvau prieš tai su majonezu, česnakiniu padažu, paprikos milteliais ir dar prieskoniais mėsa, ir įdjau kelis šaukštus kukurūzų ir šaukštą tomatų padažo su bambukais, dėl skonio, sudėjau ant folijos užengiau ir kepiau apie 2 val. iš pradžių ant karšto, paskaiu ant žemesnio.
user posted image
Deja nebespėjau padaryti foto jau iškepto  blush2.gif  labai alkanas mb grįžo... valgėm su ryžiais ir daržovėm šviežiom. mėsa laaabai minkšta buvo  thumbup.gif

laaaabai skanu, ačiū bigsmile.gif
Atsakyti