Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(aguonele @ 2007 07 05, 16:59)
As irgi taip tap darau idarytas paprikas, tik jas kepu as orkaitej uzdengus folija. Labai skaniai gaunas. Dedu nemazai ryziu!

aha tai ir oprkaitėj gerai gaunas reiškias.. niu reiks ir taip ir taip pamėgint..

šiandien aš darysiu paprastą patiekalą, tiesiog sutryniau vištąm nulupus skūrą su daug vairių prieskonių ir česnaku ir įdėjau truputį česnakinio padažo, kad geriau susigertų viskas,
user posted image
user posted image

išvirsiu bulvyčių
user posted image
ir su daržovėm šviežiom bus pietums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 06 liepos 2007 - 10:14
Grange įmesk foto padaryto jau patirkaliuko, kad kiltų dar didesnis noras ir kitoms jį gaminti biggrin.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2007 07 06, 12:35)
Grange įmesk foto padaryto jau patirkaliuko, kad kiltų dar didesnis noras ir kitoms jį gaminti  biggrin.gif  essen.gif

blush2.gif jei spėsiu,įmesiu , kvpeia šesnakais namai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 06, 12:41)
blush2.gif  jei spėsiu,įmesiu , kvpeia šesnakais namai  biggrin.gif

tikekimes taip greit nesuvalgysit ax.gif
Atsakyti
sveikos.
o as galiu pasiulyti jums toki recepta :
nusiperki vista, kuria supjaustai gabaliukais. tuos gabaliukus apkepini keptuveje. jau apkepintos vistos gabaliukus susidedi i puoda, kuriame troskinsi. tada nusiskuti bulves ir susipjaustai gabaliukais, bet ne lyg bulves keptum, o siek tiek didesniais, galima sakyti kad kubeliais ar kaip kam iseina. tada tas bulves apkepini keptuveje , kol jos pasidengs tokia skania plutele. galima naudoti bulviu prieskonius. apkepintas bulves ideti i ta pati puoda, kur jau troskinasi apkepinti vistos gabaliukai. sudejus bulves troskinti, nusiskutam morkas ir supjaustom su burokine tarka ir taip pat apkepinam. tada jas vel i ta pati puoda, kur mesa, bulves. liko apkepinti svoguniukus. kuomet jau visi indigridientai puode, lieka ideti siek tiek tomato, grietineles ir patroskinti. gal kokia 15-20 minuciu.
kiek kartu dariau visada gaudavosi skaniai. taip, kad skanaus ir jums.
ideti nuotrauku negaliu, nes dukra issiveze i kelione fotoaparata
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 06, 16:02)
tikekimes taip greit nesuvalgysit ax.gif

blush2.gif kroviau fotiką, pamiršau kad reikia fotkint. bet rezultatas gavos geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 05, 12:23)
nors kepant gal skirtumo nėra, bet šiaip man valgant tai raudonos, paskiau geltonos ir tada žalios. nu reiks išbandyt, nors čia kaina visų vienoda, tai imsiu raudonas...
kitą sav padarysiu.

geltonos paprikos yra plonesnės ,todėl jos tinka troškinimui thumbup.gif
šitas receptas gali būti visai vegetariškas : ryžiai ,pakepti šampinjonai ,svogūniukas ,prieskoniai ir į puodą .Labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Biškį gal ne į temą, bet apie įdrytas paprikas buvo kalba, tai čia paklausiu, kai užpilat vandeniu, jis turi apsemti paprikas, ar ne? Jei ne neapdžiūsta? blush2.gif O kai nupjaunat viršūnėles, tai kai troškinat, gal uždedat jas atgal? blush2.gif
Atsakyti
gali uždėt ,jei laikysis ,tada įdaras neiškris.
O vandens tiek,kad apsemtų ,paskui jis nuverda,įdedu grietinės -dar pasitroškina ir gaunasi kaip su padažiuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantilė: 08 liepos 2007 - 23:32
QUOTE(vetuke @ 2007 07 08, 19:43)
Biškį gal ne į temą, bet apie įdrytas paprikas buvo kalba, tai čia paklausiu, kai užpilat vandeniu, jis turi apsemti paprikas, ar ne? Jei ne neapdžiūsta?  blush2.gif O kai nupjaunat viršūnėles, tai kai troškinat, gal uždedat jas atgal?  blush2.gif


nu va Mantilė tau jau atsakė. Aš dar kartais kečupo ar pomidorų padažo į tą skystį su grietine dedu. Gaunasi panašus padažas kaip su balandėliais tada 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Limcamca ir Mantile, šiandien gaminsiu essen.gif
Atsakyti
Na va jau pagaminau paprikas ir pavalgėm essen.gif pritarkavau daug morkų, pripjausčiau pievagrybių, ir kartu troškinau, įdėjau grietinės ir lydyto sūrio, nu labai skanu buvo ir MB pagyrė blush2.gif prašė pakartot biggrin.gif
Atsakyti