Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 11:39)
beveik viskas taip pat. dar į faršą biški ryžių dedu. Bet nedaug. Nupjauni paprikų galvutes, išvalai, pridedi faršo ir sustatai į puodą. Ta prasme, puodas turi būti toks, kad jame visos stovėtų ir nekritinėtų. Tada iki pusės įpilu vandens ir troškinasi po truputį apie 40 minučių. Dar į tą vandenį įdedu grietinės, biški kečupo arba kokių česnakiukų. Tas vanduo paskui ir padažu patampa.
Niu, man tai labai skanu.


ir su kuo jas valdot? bulvėm ryžiais , makaronais?
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 07 05, 11:59)
ir su kuo jas valdot? bulvėm ryžiais , makaronais?


paprastai būna tik kokios paprastos salotos: pvz. vien agurkai arba pekino kopūstas-agurkai, pomidorai. Kas nors žalio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 12:02)
paprastai būna tik kokios paprastos salotos: pvz. vien agurkai arba pekino kopūstas-agurkai, pomidorai. Kas nors žalio  bigsmile.gif


geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 11:39)
beveik viskas taip pat. dar į faršą biški ryžių dedu. Bet nedaug. Nupjauni paprikų galvutes, išvalai, pridedi faršo ir sustatai į puodą. Ta prasme, puodas turi būti toks, kad jame visos stovėtų ir nekritinėtų. Tada iki pusės įpilu vandens ir troškinasi po truputį apie 40 minučių. Dar į tą vandenį įdedu grietinės, biški kečupo arba kokių česnakiukų. Tas vanduo paskui ir padažu patampa.
Niu, man tai labai skanu.
nu skamba skaniai išmėginsim. o su kokiom darai dažniausiai, jaučiu su raudomom skaniausiai gaunas ne?

QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 12:02)
paprastai būna tik kokios paprastos salotos: pvz. vien agurkai arba pekino kopūstas-agurkai, pomidorai. Kas nors žalio  bigsmile.gif

tai daržovę su daržovėm.. man tai gal kokių ryžių norėtųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 05, 12:09)
nu skamba skaniai išmėginsim. o su kokiom darai dažniausiai, jaučiu su raudomom skaniausiai gaunas ne?
tai daržovę su daržovėm.. man tai gal kokių ryžių norėtųsi  g.gif


žinok, visada darau su geltonomis. Nežinau kodėl? Ai, kad jos pigiausios dažniausiai būna doh.gif
Matai, ryžių būna į faršą pridėta. Ai, pamenu, vieną kartą su virtomis bulvėmis valgėme. Nu irgi skanu buvo. Ai, galima visaip išbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 12:21)
žinok, visada darau su geltonomis. Nežinau kodėl? Ai, kad jos pigiausios dažniausiai būna  doh.gif
Matai, ryžių būna į faršą pridėta. Ai, pamenu, vieną kartą su virtomis bulvėmis valgėme. Nu irgi skanu buvo. Ai, galima visaip išbandyti  mirksiukas.gif

nors kepant gal skirtumo nėra, bet šiaip man valgant tai raudonos, paskiau geltonos ir tada žalios. nu reiks išbandyt, nors čia kaina visų vienoda, tai imsiu raudonas...
kitą sav padarysiu.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 05, 12:23)
nors kepant gal skirtumo nėra, bet šiaip man valgant tai raudonos, paskiau geltonos ir tada žalios. nu reiks išbandyt, nors čia kaina visų vienoda, tai imsiu raudonas...
kitą sav padarysiu.


ei, taigi jos nekepa. Jos paprastai troškinasi puode ant viryklės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 05, 12:24)
ei, taigi jos nekepa. Jos paprastai troškinasi puode ant viryklės  doh.gif

blush2.gif nu turėjau omeny pagamintos, bet ne žalios..
Atsakyti
as ir noreciau idet nesenai isbandyta receptuka,tik nuotraukytes neturiu,nes fotoaparatas sugedo doh.gif bet zinokit super patiekaliukas thumbup.gif
UPETAKIS SU SURIO PADAZU

reikia isplakti viena kiausini.du isvalytus ir nuplautus upetakius apibarstyk zuvies prieskoniais,apvoliok kiausinio plakinyje,o tada-maltuose dziuvesiuose.Zuvis sudek i sviestiniu popieriumi isklota kepimo skarda ir kepk iki 200 laipsniu orkaiteje 20-25min.kol zuvys keps,i puoda supilk 200g riebios grietineles,kaitindama ja ir nuolat maisydama istirpink joje 100g tepamojo lydyto surio.Kaitink ir nuolat maisyk kol ims tirsteti.Tada nukelk nuo ugnies,iberk sauksta surio su melynuoju pelesiu,ziubsneli smulkintu krapu,druskos ir pipiru pagal skoni.gerai ismaisius padaza uzpilk ant zuvies,o patiekti manau su ryziais. thumbup.gif Skanaus!!!

nors as nevalgau pelesinio surio,bet skonis buvo tikrai pasakiskas,net vyrui patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujai iskepta @ 2007 07 05, 15:00)
as ir noreciau idet nesenai isbandyta receptuka,tik nuotraukytes neturiu,nes fotoaparatas sugedo  doh.gif  bet zinokit super patiekaliukas  thumbup.gif 
UPETAKIS SU SURIO PADAZU

reikia isplakti viena kiausini.du isvalytus ir nuplautus upetakius apibarstyk zuvies prieskoniais,apvoliok kiausinio plakinyje,o tada-maltuose dziuvesiuose.Zuvis sudek i sviestiniu popieriumi isklota kepimo skarda ir kepk iki 200 laipsniu orkaiteje 20-25min.kol zuvys keps,i puoda supilk 200g riebios grietineles,kaitindama ja ir nuolat maisydama istirpink joje 100g tepamojo lydyto surio.Kaitink ir nuolat maisyk kol ims tirsteti.Tada nukelk nuo ugnies,iberk sauksta surio su melynuoju pelesiu,ziubsneli smulkintu krapu,druskos ir pipiru pagal skoni.gerai ismaisius padaza uzpilk ant zuvies,o patiekti manau su ryziais. thumbup.gif  Skanaus!!!

nors as nevalgau pelesinio surio,bet skonis buvo tikrai pasakiskas,net vyrui patiko ax.gif


Na skamba tikrai skaniai... wub.gif tik va žuvų nelabai mėgstu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujai iskepta @ 2007 07 05, 15:00)
as ir noreciau idet nesenai isbandyta receptuka,tik nuotraukytes neturiu,nes fotoaparatas sugedo  doh.gif  bet zinokit super patiekaliukas  thumbup.gif 
UPETAKIS SU SURIO PADAZU

reikia isplakti viena kiausini.du isvalytus ir nuplautus upetakius apibarstyk zuvies prieskoniais,apvoliok kiausinio plakinyje,o tada-maltuose dziuvesiuose.Zuvis sudek i sviestiniu popieriumi isklota kepimo skarda ir kepk iki 200 laipsniu orkaiteje 20-25min.kol zuvys keps,i puoda supilk 200g riebios grietineles,kaitindama ja ir nuolat maisydama istirpink joje 100g tepamojo lydyto surio.Kaitink ir nuolat maisyk kol ims tirsteti.Tada nukelk nuo ugnies,iberk sauksta surio su melynuoju pelesiu,ziubsneli smulkintu krapu,druskos ir pipiru pagal skoni.gerai ismaisius padaza uzpilk ant zuvies,o patiekti manau su ryziais. thumbup.gif  Skanaus!!!

nors as nevalgau pelesinio surio,bet skonis buvo tikrai pasakiskas,net vyrui patiko ax.gif


foto trūksta ax.gif
Atsakyti

beveik viskas taip pat. dar į faršą biški ryžių dedu. Bet nedaug. Nupjauni paprikų galvutes, išvalai, pridedi faršo ir sustatai į puodą. Ta prasme, puodas turi būti toks, kad jame visos stovėtų ir nekritinėtų. Tada iki pusės įpilu vandens ir troškinasi po truputį apie 40 minučių. Dar į tą vandenį įdedu grietinės, biški kečupo arba kokių česnakiukų. Tas vanduo paskui ir padažu patampa.
Niu, man tai labai skanu.

As irgi taip tap darau idarytas paprikas, tik jas kepu as orkaitej uzdengus folija. Labai skaniai gaunas. Dedu nemazai ryziu!
Atsakyti